Shadow_Angel 158 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 1. Nick: Mateusz07112 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 14 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: nie w cs 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): moge 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Mateusz07112/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam sie Mateusz pochodze z Chojnic. Interesuje sie pilka nozna i siatkowka. Mam dwa ulubione zwierzeta: pies i swinka morska. Wolny czas lubie spedzac z rodzina i przyjaciolmi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem, ponieważ jak gram to przeważnie nie ma na serwerze administratora, a widze ze ludzie łamią regulamin np. TT kampi przy hostach, TT kapmi na respie itp. 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): STEAM_0:1:114169858 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: minimum 1,5,h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze moge grać w piątek po szkole (wyjatek jak znajde czas albo będę miał wolne) , weekendy 12-20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ponad dwa lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) +Amx 9 no nwm ale jak już miałeś admina to być może +znajomość regulaminu co właśnie tutaj pokazał +składka +często gra -wiek ( no nwm, jesteś niby 2 gim ale dla mnie to są dzieci :p ) Skoro przeważnie grasz w weekend łącznie z piatkiem popołudniu to kiedy ktoś łamie regulamin jak nie ma adma, w weekend jestem prawie cały czas xD a są też inni admini, częściej w tygodniu jest ich więcej :d I skoro już byłeś adminem to mam nadzieje ze wiesz jak zrobić bind na coś lub vote w dowolnej sprawie. Za okresem próbnym ;) Riasu nie wiedziałem xd teraz mam inne spojrzenie na niego :p Edytowane 1 Listopada 2016 przez BoteczeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Tutaj odpowiadając na pytania, których nie zadał kolega wyżej: -pomimo swojego młodego wieku, Mateusz daje radę; -jest komunikatywny; -pełni w tym momencie funkcję admina u nas na DR i wywiązuję się dobrze; -nie mam zastrzeżeń do jego GT na DR, a więc nie widzę przeciwwskazań by wam też pomógł. Tyle ode mnie. Powodzenia! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Gadałem z nim , grałem spoko typek. -Doświadczenie Na tak ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigeRR 1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na tak +Wiek +Ogarnie amx +Składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jestem na TAK Wiek nie gra tutaj aż tak dużej roli, niektórzy starsi gorzej się zachowują :)Nigdy nie zaszkozi 1admin więcej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Na Tak - Ogarnia - Składka - AMX - Często gra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Na Tak +Wiek nie gra roli, sam w tym wieku admina dostawałem +Składka +AMX +GT w miarę ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Chętnie zobaczę jak grasz :) . Wszystkie powody wymienione , na Tak . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie widzę negatywnego odzewu.Zgłoś się do mnie na pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi