Shadow_Angel 158 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 1. Nick: Mateusz07112 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 14 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: nie w cs 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): moge 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Mateusz07112/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam sie Mateusz pochodze z Chojnic. Interesuje sie pilka nozna i siatkowka. Mam dwa ulubione zwierzeta: pies i swinka morska. Wolny czas lubie spedzac z rodzina i przyjaciolmi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem, ponieważ jak gram to przeważnie nie ma na serwerze administratora, a widze ze ludzie łamią regulamin np. TT kampi przy hostach, TT kapmi na respie itp. 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): STEAM_0:1:114169858 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: minimum 1,5,h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze moge grać w piątek po szkole (wyjatek jak znajde czas albo będę miał wolne) , weekendy 12-20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ponad dwa lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoteczeQ 123 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 (edited) +Amx 9 no nwm ale jak już miałeś admina to być może +znajomość regulaminu co właśnie tutaj pokazał +składka +często gra -wiek ( no nwm, jesteś niby 2 gim ale dla mnie to są dzieci :p ) Skoro przeważnie grasz w weekend łącznie z piatkiem popołudniu to kiedy ktoś łamie regulamin jak nie ma adma, w weekend jestem prawie cały czas xD a są też inni admini, częściej w tygodniu jest ich więcej :d I skoro już byłeś adminem to mam nadzieje ze wiesz jak zrobić bind na coś lub vote w dowolnej sprawie. Za okresem próbnym ;) Riasu nie wiedziałem xd teraz mam inne spojrzenie na niego :p Edited November 1, 2016 by BoteczeQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,600 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Tutaj odpowiadając na pytania, których nie zadał kolega wyżej: -pomimo swojego młodego wieku, Mateusz daje radę; -jest komunikatywny; -pełni w tym momencie funkcję admina u nas na DR i wywiązuję się dobrze; -nie mam zastrzeżeń do jego GT na DR, a więc nie widzę przeciwwskazań by wam też pomógł. Tyle ode mnie. Powodzenia! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3ReK 293 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Gadałem z nim , grałem spoko typek. -Doświadczenie Na tak ;3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TigeRR 1 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Na tak +Wiek +Ogarnie amx +Składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlazE 149 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Jestem na TAK Wiek nie gra tutaj aż tak dużej roli, niektórzy starsi gorzej się zachowują :)Nigdy nie zaszkozi 1admin więcej :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rac0 39 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Na Tak - Ogarnia - Składka - AMX - Często gra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma ^^ 155 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Na Tak +Wiek nie gra roli, sam w tym wieku admina dostawałem +Składka +AMX +GT w miarę ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Pl)BoBo 104 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Chętnie zobaczę jak grasz :) . Wszystkie powody wymienione , na Tak . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miechu 683 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Nie widzę negatywnego odzewu.Zgłoś się do mnie na pw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miechu 683 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts