Lolek:D 3 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 1. Nick:Lolek 2. Imię:Karol 3. Wiek:19 lat 4. Znajomość AMX (1-10):7/8 dobrze znam :) 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): zapłące jak bedzie trzeba :D 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=Lolek 8. Parę słów o sobie **: co ja moge powiedziec o sobie ze lubie bardzo ten serwer bardzo miło mi sie gra i chce zostac adminem zeby go pilnowac 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: poniewaz czasem jak gram na serwerze nie ma admina a cziter psuje gre i ludzie uciekają z serwera co mnie to denerwuje i chce zostac adminem zeby pilnowac serwer 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): nie mam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w dni robocze po 3/4 h dziennie w weekendy zalezy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):16-18 19 20 21-23 lub dluzej jak graja ludzie :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak bylem adminem 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Na tak Wiek Amx Mikro Ogrania Składka GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoNa 48 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja jestem na tak GT: dobre czas adminem jest dobry 3-4 godziny dziennie to i tak dużo:D własnie takich adminów tu trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flusha. 1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Na Tak -Mikrofon -Składka -Dobra znajomośc AMX -Często Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dobra znajomość AMX, kulturka na serwerze zachowana, grasz w godzinach kiedy jest dużo graczy. Same plusy. Na TAK. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Powody wyżej wymienione na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Okres próbny. Zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi