Lolek:D 3 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 1. Nick:Lolek 2. Imię:Karol 3. Wiek:19 lat 4. Znajomość AMX (1-10):7/8 dobrze znam :) 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): zapłące jak bedzie trzeba :D 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=Lolek 8. Parę słów o sobie **: co ja moge powiedziec o sobie ze lubie bardzo ten serwer bardzo miło mi sie gra i chce zostac adminem zeby go pilnowac 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: poniewaz czasem jak gram na serwerze nie ma admina a cziter psuje gre i ludzie uciekają z serwera co mnie to denerwuje i chce zostac adminem zeby pilnowac serwer 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): nie mam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w dni robocze po 3/4 h dziennie w weekendy zalezy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):16-18 19 20 21-23 lub dluzej jak graja ludzie :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak bylem adminem 4 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoteczeQ 123 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Na tak Wiek Amx Mikro Ogrania Składka GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragoNa 48 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Ja jestem na tak GT: dobre czas adminem jest dobry 3-4 godziny dziennie to i tak dużo:D własnie takich adminów tu trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flusha. 1 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Na Tak -Mikrofon -Składka -Dobra znajomośc AMX -Często Aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Dobra znajomość AMX, kulturka na serwerze zachowana, grasz w godzinach kiedy jest dużo graczy. Same plusy. Na TAK. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Pl)BoBo 104 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Powody wyżej wymienione na tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miechu 683 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Okres próbny. Zgłoś się na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miechu 683 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts