Machwes 192 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Witam, oraz serdecznie zapraszam użytkowników, którzy pykają w Metin2 na ten o to serwer, nazywany Legendą, przez wielu starych graczy :). Oczywiście ja mam zamiar zagrać, myślę, że ktoś z grona CSC również zagra oraz może potowarzyszy mi we wspólnej rozgrywce :> Start serwera będzie miał miejsce 19 Listopada. Jeśli ktoś miałby zamiar zagrać to proszę o kontakt GG(50335388)/TS(KorsoneX Z)/PW(Forum) bądź napiszcie pod tematem :)@Omega, jak to nie ma? Zagraj to zobaczysz^^@Masakracja, a Twojego pytania to w ogóle nie rozumiem Edytowane 20 Listopada 2016 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Fajny serwer zagram napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A reklama jakaś? Czy tylko wrzucacie prezki na pierwsze lepsze fora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Przecież na tym serwerze nic nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Na prośbę autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi