Machwes 192 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) Witam, oraz serdecznie zapraszam użytkowników, którzy pykają w Metin2 na ten o to serwer, nazywany Legendą, przez wielu starych graczy :). Oczywiście ja mam zamiar zagrać, myślę, że ktoś z grona CSC również zagra oraz może potowarzyszy mi we wspólnej rozgrywce :> Start serwera będzie miał miejsce 19 Listopada. Jeśli ktoś miałby zamiar zagrać to proszę o kontakt GG(50335388)/TS(KorsoneX Z)/PW(Forum) bądź napiszcie pod tematem :)@Omega, jak to nie ma? Zagraj to zobaczysz^^@Masakracja, a Twojego pytania to w ogóle nie rozumiem Edited November 20, 2016 by Machwes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OptimusPrim 402 Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Fajny serwer zagram napewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 A reklama jakaś? Czy tylko wrzucacie prezki na pierwsze lepsze fora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Przecież na tym serwerze nic nie ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Na prośbę autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts