mouse 45 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Podzwonilem podowiadywalem sie i mecz ustalamy dzisiaj na 22....konsultowałem to z liderem druzyny przeciwnej (roloo) i potwierdził......wiec omega czekam na potwierdzenie od Ciebie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jeżeli tak będzie dziś leci stream z ich meczu ! :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Napisałem do karola bo serwer się skończył. Jeżeli dostane od niego odpowiedź to oczywiście gramy. Edytowane 9 Lutego 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 no i co omega z tym serwerem bo musze dac ludziom znac ....?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ja też bym chciał wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wracam i was bije.. Jeszcze trochę ;) :* 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) No o 22:00 gracie ts.cs-classic.pl na strefe zapraszam liderów. Ja już siedze Edytowane 9 Lutego 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 no ja tez juz jestem na tsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) gg wp Teraz tylko i wyłącznie pozostał mecz o miejsce pierwsze aktualnie miejsce 4: drużyna krycha miejsce 3: drużyna mousa miejsce 2: ? miejsce 1: ? jutro będę podawać planowane terminy więc liderów proszę o zajrzenie w temat. Edytowane 9 Lutego 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Omega bo gadalem z rolem i jutro da mi znac czy w niedziele beda mogli grac o 21.30 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 GGWp. Jeżeli w niedziele mogę komentować i puścić LIVE z meczu. ^_^ Zajebiście się oglądało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 powiem że niedziela mi pasuje o 21:30 to jest ostateczny termin raczej bo ja w przyszłym tyg w poniedziałek wyjeżdzam na tydzień wiec mnie nie będzie omega powiem Ci że dogadałem sie z mistrzem na godzinę 21:30 pasuje wszystkim wiec tylko czekamy na Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicco 2 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dzięki za grę! Widzimy się w niedziele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 będę na 21:30 moge sie spóźnić max 10min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Oki wiec jestesmy ugadani. Wielki final w ta niedziele o godzinie 21.30 lub o 21.40 zalezy jak omega sie wyrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 21:30 zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Serdecznie Was witam. Właśnie po ciężkim miesiącu przygotowaniu turnieju , ciężkich treningów i wspaniałych pojedynkach między sobą mamy za sobą koniec turnieju Only DD2 . Każdy mecz miał swoją własny urok, gdzie mogliśmy w nie których przypadkach zauważyć taktyki prze różne , nauczyć się także taktycznych granatów lub zagrań. Moim zdaniem dzięki temu turniejów, nie którzy mogli na prawdę zobaczyć nie które ciekawostki. Przedstawię Wam następujące wyniki Naszego turnieju:Mistrz vs Krzychux 16:2 https://www.twitch.tv/videos/118717132Roloo vs Mouse 16:3 https://www.twitch.tv/videos/120901027 Roloo vs Mistrz 16:8 https://www.twitch.tv/videos/121683035Więc o to mamy, że Drużyna Roloo wygrała turniej !!!Przy każdym wstawię link , aby mogli sobie przypomnieć lub obejrzeć dany mecz jak wyglądał. Wszystkie nagrody zostaną jutro rozpisane przez Omegę lub mnie także dziękujemy Wam, że braliście udział w konkursie i jak w oglądaniu Live z tych meczów. W przyszłości mamy zamiar jeszcze nie jeden turniej organizować i pokazywać na żywo. Do zobaczenia na serwerach, konkursach lub turniejach ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Edit rolo v mouse chyba 16 :4 było ;) dzięki wszystkim za gierkę , miałem dobry team który był komunikacyjny i pomysłowy bez tego byśmy nie wygrali tego turnieju , dziękuje chłopaki za grę myśle że jeszcze kiedyś zagramy razem , dziękuję również przeciwnikom każdy włożył w mecz swoją cegiełkę to że się nie udało nie oznacza że jesteście słabi czy cośwręcz przeciwnie .. kto wie może następnym razem wam się uda nie poddawajcie się jest w was potencjał :) chciał bym podziękować również Omedze który wziął wszystko na swoją głowę i podołał wyzwaniu co nie powiem .. takie cośjest bardzo trudne ogarnąć ciesze się że wygraliśmy atmosfera dopisywała fragi wchodziły wszystko na Wielki PLUS czekamy na więcej pozdrawiam rolooo !!! GG WP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 No proszę - a stawiałem na miszcza :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Edit rolo v mouse chyba 16 :4 było ;) dzięki wszystkim za gierkę , miałem dobry team który był komunikacyjny i pomysłowy bez tego byśmy nie wygrali tego turnieju , dziękuje chłopaki za grę myśle że jeszcze kiedyś zagramy razem , dziękuję również przeciwnikom każdy włożył w mecz swoją cegiełkę to że się nie udało nie oznacza że jesteście słabi czy cośwręcz przeciwnie .. kto wie może następnym razem wam się uda nie poddawajcie się jest w was potencjał :) chciał bym podziękować również Omedze który wziął wszystko na swoją głowę i podołał wyzwaniu co nie powiem .. takie cośjest bardzo trudne ogarnąć ciesze się że wygraliśmy atmosfera dopisywała fragi wchodziły wszystko na Wielki PLUS czekamy na więcej pozdrawiam rolooo !!! GG WP :D Roloo nie pierdziel evil was wykerowal i nie powinien grac xd A tak na serio dobrze bylo , oby wiecej takich turniejow , dzieki chlopaki za wspolna zabawe :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) W grze zespołowej nie fragi są na pierwszym miejscu, a zgranie i pomysł na grę. Ciężko mówić o zgraniu w naszym przypadku bo był to nasz drugi mecz razem, a pomiędzy nic nie ćwiczyliśmy czy coś, ale jakoś daliśmy radę. Pomysł był w każdej rundzie, czy to podsadzki czy próby jakiegoś skrótu, zamiany miejscami, taktyki na pistoletówki zaczynając od ustawienia, kończąc na odpowiednim zakupie ekwipunku. Ważna jest też komunikacja i to, aby nie załamywać się jedną czy dwiema przegranym rundami, bo za chwilę jest kolejna i to na niej trzeba się skupić. Zagrałem, bo poprosił mnie o to roloo, gdyż Garbaty nie odpowiadał na jego wiadomości. Edytowane 13 Lutego 2017 przez ev1l 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Wszystkie nagrody zostaną rozdane do końca tego tygodnia! Miejsce Pierwsze: Drużyna Rola zgarnia Doładowanie PaySafeCard w wysokości 100 ZŁ ( kody rozdzielamy czyli każdy gracz 20 zł PSC ) VIP na dowolnym serwerze 1.6 lub Cs:GO na okres 30 Dni Unikalna ranga na serwerze głosowym na okres 30 Dni [1] Rezerwacja slota na serwerze ODD2 na okres 40 Dni Ranga VIP na Forum na okres 30 Dni Miejsce Drugie: Drużyna Mistrza zgarnia VIP na dowolnym serwerze 1.6 lub Cs:GO na okres 30 Dni Rezerwacja slota na serwerze ODD2 na okres 40 Dni Miejsce Trzecie: Drużyna Mousa zgarnia VIP na dowolnym serwerze 1.6 lub Cs:GO na okres 30 Dni Rezerwacja slota na serwerze ODD2 na okres 30 Dni Miejsce Czwarte: Drużyna krzycha zgarnia VIP na dowolnym serwerze 1.6 lub Cs:GO na okres 30 Dni Rezerwacja slota na serwerze ODD2 na okres 30 Dni Po medale prosze się zgłosic do Pyni. Top zawodnicy zostaną wybrani niedługo ponieważ będziemy oglądali powtórki :) Edytowane 14 Lutego 2017 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) no to dwóch z najlepszych pewnie już znamy, evil i bronek :D Oczywiście gratulacje zwycięzcom, ale także pokonanym za udział i "próby oporu" ;) A Omedze dziękuję, że niezależnie od tego co by inni pisali, było jakieś wydarzenie i co pooglądać, a nie tylko łapanie fragów na serwerze :) Pozdrawiam, Darker Edytowane 14 Lutego 2017 przez Darker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dobra robota gratulacje dla najlepszych, i oczywiście czekam z niecierpliwością na drugi turniej, w którym mam nadzieję drużyna bestz'a namiesza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dziś pisałem do sponsora i aktualnie czekam na kody. Nie męczcie już fryzjera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi