Darker 139 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Z dedykacją dla Pyni, bo to po jej słowach przemogłem się, by napisać tego posta. Wcześniej biłem się sam ze sobą z kilka dni :D Róża - przekwitła i minie Zapach co w powietrzu drży Wiatr rozerwie – na cztery Świata strony Poszukiwany – utracony smak Co jak kryształ zagubiony lśni W głębinie –I jak kwiat – porzucony- Usycha Nadzieja płomykiem rozpaczy Jeszcze skrzy – Utęskniony- Świt w czasie płynie Przemija trwoniąc chwile Bujnie kwitną mrzonki, gdy słońce Wychyliwszy zza tarczy owalu Łagodnym okiem po Ziemi wodzi Lecz wtem deszcz chmurnie Mżyć zaczyna Jakże prędko topią się - topniejące Sny tęczowe Toczy wiosnę mgła Co świat chłodnym swym dotykiem Pieści Chłodna szata skrywa ciało Co się znów odradza W pełni Gwiazdy ogniste – co wszechświat tworzą Milczą czarem zaklęte – Czar pryśnie, gdy człowiek Przed prawdą stanie, iż Wszechświat spala się swym chłodnym Trwaniem 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Bardzo ładny wierszyk PS. Ale trochę wiocha. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Christian D. Jan 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie no, ślicznie napisane PS. Ale troszeczkę to wiochą wieje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 nic dodać nic ująćbardzo mi się spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Bardzo się cieszę, że jednak zdecydowałeś się dodać coś od siebie tutaj i nie ukrywam, że jestem mile zaskoczona. Wiersz bardzo mi się podoba. Czytałam go kilka razy, być może dlatego, że nie mogłam się skupić, ale teraz, kiedy jest już w centrum mojej uwagii mogé śmiało powiedzieć, że jest to naprawdę dobra robota. Ujęta w nim wrażliwość jest cudna. Czytając go mogę sobie wyobrażać każdy fragment przyrody, który został przez Ciebie ożywiony. Płynne przejścia nawiązujące do siebie wzajemnie nieco ulatwiają jego czytanie, bo trzeba zwrócić uwagę, że na pierwszy rzut oka nie jest on łatwy. Naprawdę mi się podoba! To, że zdecydowałeś się pokazać nam kawałek siebie poprzez właśnie to cudeńko było naprawdę dobrą decyzją! Czekam na więcej :) // I dziękuję za dedykację! Edytowane 9 Stycznia 2017 przez pnxrwx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Podoba mi się bardzo,na prawdę uwielbiam go! Teraz ja poproszę wierszyk w takim razie :giggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi