Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chciałbym napisać ten wiesz, ponieważ podziwiam mojego przyjaciela Krystiana za wszystko. Za jego poczucie humoru oraz wielką inteligencje którą świeci za każdym razem kiedy z nim rozmawiam. Wiesz ten napisałem szczerze i z całego serca. Krystianie chodź Lucianem robisz 8/22/10, a ja na supporcie Veigarem 21/10/12 to i tak cię szanuje. Nawet jeżeli ciągle wyzywasz moją matkę i ojce to i tak cię szanuje. Nawet jak mnie zdradzisz i zagrasz z kimś innym to i tak się szanuje.Jak mi ktoś powie: "Janek ten Shino to jakiś gejuch" to ja mu na to "i tak go szanuje" Nieważne jakiej jesteś orientacji przyjacielu. Kobieta czy mężczyzna to nie ma znaczenia, bo i tak cię szanuje Jak mi się zwierzasz, że jesteś lewakiem to ja i tak mam do ciebie szacunek. Jednego tylko znieść nie mogę i powiem to szczerze. Zerwij z dziewczyną i graj więcej w lola frajerze. dziękuje. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Wzruszyłem się, aż mi łezka po policzku poleciała! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Co za wspaniały umysł wymyślił taki piękny wiersz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 przekaz prosto z sercaszanuję :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Hahahahahah :D Nie no Pany gratulejszyn :3 Hahaha xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja bym wprowadził poprawkę i dał zamiast jakies guwnolololo War thundera :P Wtedy okej :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Awww cudowny wierszyk,prosto z serca,to najważniejsze :wub: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) nie szanuje ale niezle sie tu odwala xd ta ta xd jasne xd nie no po prostu traktuje to bardziej powaznie, ale wiadomo kazdy od czegos zaczyna :D Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Esme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie rozumiem jaki jest problem z tym wierszem. Twórca wyraził tylko swoje uciucia i pisał go godzinami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Toż to liryczne arcydzieło! Taki talent! Gdzieś Ty się chował przez całe moje życie? Z niecierpliwością będę wyczekiwał kolejnych mistrzowskich dzieł sensei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi