Miechu 683 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tym razem pytania dla @Ktoś.Pytamy do piątku! Zapraszam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [P]Witaj opiekunie :P [P]Jak tam życie? :) [P]Jak sobie radzisz z serwerem JB? :D [P]Liceum/studia? [P]Chyba kończę pożegnaj się :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [P] Siemanko ;) [P] Co słychać? [P] Co chcesz w życiu robić? [P] Jakie zmiany chcesz wprowadzić na Jb? :D [P] Może jakiś konkursik na Jb? xd [P] Skąd taki nick: Shinozaki Hideyori? [P] Skąd zamiłowanie do takich filmów/bajek/kreskówek? [P] To już koniec PaPa :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [P] Siemandero[P] co tam porabiasz[P] jaki masz sposób na mrozy?[P] pewnie jesteś morsem?[P] Czemu robisz to co robisz a nie coś innego?[P] Nie umiem pytać narka :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [P]Witam cie baranku :P [P]Co tam na pastwisku? [P]Co sądzisz o Pancerzu reaktywnym Kontakt-1 [P]A o Kontakt-5? [P]Ulubiony samolot? [P]Czołk? [P]Ulubiony administrator TS? xD [P]Dlaczego akurat ten? xD [P]Dlaczego nie lubisz ludzi na tym forum i ts? [P]Serio, powiedz xD [P]Kobry latajom? [P]A Zera latajom? [P]Stara Umciagaga [P]Stara Umciagaga x2 [P]Ile masz palcuw? [P]A głowuw? [P]Ile masz lat? [P]Numer buta? [P]Lubisz Mateusz "Diament" Stuchlik? [P]Abrakadabra [P]Dziś mi się kończy ban na TS, myślisz, że cos odwale? xd [P]Beeeeeee!!! [P]D*pa??!?!?!? [P]Parararr hej suczki! [P]Miej pij[P]Albo i więcej? :0 [P]Jak tam opiekunowanie? xD [P]Nie ufaj Racowi xD [P]Bo jest cienki jak Pol Silver xD [P]Co sądzisz o M3 Lee? A o M3 Grand? [P]Chcesz do mojego Shermana? :P [P]Mam tam bierki. I symulator Kromki chleba :oooo [P]My ze spalonych wsi! My z głodujących miaaast :0 [P]Dobra elo dość dałem xD [P]Niem Ajerkobry bedo z tobo [P]i Kingkobry też xd 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [P] あなたはインタプリタを使用していますか? [P] あなたの好きなアニメは何ですか? [P] あなたはシーズン2を待っています Attack on titan ? [P] ミドルネーム? [P] 好きな色は? [P] 友情対愛? [P] 好きなスポーツ? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Siema przystojniaku! [P] Czemu jesteś takim idiotą? [P] Wiochą wieje trochę, nie? [P] Ładną masz pupę? elo KRISTIAN TY CHORY PO**BIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Ktoś. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [P] Siemano [P] Jak tam? [P] Jak na JB? [P] W co grasz poza cs? [P] Lubisz Diamentowego? Narazie :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [P] Siema, co tam wariat ? : D [P] Jak tam idzie nauka ? [P] Jak ty po wojaku, nie ? [P] Dobra, wytrzeźwiej to pogadamy ;D [P] Trzymaj się, siema :P 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Dla kochanego Krystiana <3333 [P] Gitara[P] Siemano[P] Co tam?[P] Trochę wiocha te pytania co nie?[P] Nogi nie bolą?[P] Dupa nie boli?[P] Czemu jesteś taki inteligentny?[P] Czemu jesteś taki przystojny?[P] Skąd bierzesz tą zajebistą energie?[P] Nagramy Fasola Challenge?[P] Powietrze Challenge?[P] Woda Challenge?[P] Zabij się Challenge?[P] Co myślisz o Harambe?[P] Tylko małpa?[P] Lubisz mirindę?[P] Dobre pomarańczowe?[P]A Fantę lubisz?[P] Chcesz skończyć? bo ja dopiero zacząłem[P] Czytałeś Pieśń lodu i ognia?[P] (?) log10[P] Jakiego jesteś wyznania?[P] Jesteś lewakiem czy prawicowcem?[P] Sylwester z Andrzejem Dudą?[P] Ulubiona postać w lolu?[P] Najmniej lubiana postać?[P] W jakie gry gracz poza csem i lolem?[P] Lubisz Tolkiena?[P] Posiadasz jakieś komiksy?[P] One Piece czy Boku no Pico[P] Co myślisz o SAO?[P] Co myślisz o związkach homoseksualnych?[P] Co myślisz o aborcji?[P] Jakie masz zdanie o Polskim rządzie?[P] Donald Trump czy Hilary Clinton?[P] Podobały się się nowe gwiezdne wojny (VII i Rouge I)[P] Jak ma na imię twoja dziewczyna?[P] Czemu twoja dziewczyna ma na imię Oskar?[P] Polska kraj cebuli?[P] Wiocha trochę nie?[P] Jak ci idzie nauka?[P] Ulubiony przedmiot szkolny?[P] Ziemia płaska czy okrągła?[P] Co dostałeś na święta?[P] Masz rodzeństwo?[P] Czemu na osiedlu mówią o tobie "kobieciarz"? [P] Co byś wolał: Wyruchać kozę, ale nikt o tym nie wie czy nie wyruchać kozy, ale wszyscy myślą że to zrobiłeś?[P] Masz Waifu?[P] Co sądzisz to Zabawie z Tytanami?[P] Czekasz na czwartą część?[P] Co sądzisz o cs-classic?[P] Co sądzisz o serwerze JB cs 1.6 oraz JB csgo?[P] Dałbyś się zapiąć za 1 tyś zł?[P] Dałbyś się zapiąć za 1 mln zł?[P] Czemu muszę się kerować w lolu?[P] Wiocha nie?[P] Fajna ta twoja laska?(1-10) [P] Jaki masz telefon?[P] Jaki masz komputer?[P] Masz jakieś blizny?[P] Jak zacząłeś historie z cs-classic?[P] Kiedy wbijasz do Krakowa?[P] Jak piejmy to za garażami?[P] Masz jakieś zwierze? [P] Bleelea?[P] Asdasda?[P] Wiocha nie?[P] Kiedy przznasz że jesteś gejem?[P] Ciapaty nie umie grać?[P] Poka bica[P] Anime to tylko bajka[P] Nie chce mi się już[P] Miało być dłuższe ale nie mam pomysłu[P] Bao :3 Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Christian D. Jan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) [P] Heja [P] Jak tam? [P] Jak tam zdrówka? [P] A w szkole jak? [P] Lubisz mnie chociaż? [P] ? [P] :pije: ? [P] Kiedy się znowu spotkamy? :c [P] A pojedziesz ze mną do Saskiego? ;v [P] Wiesz o tym ze moja mamusia chcę cię poznać? [P] Jak bardzo mnie lubisz? [P] Wpadasz na moją 18 prawda? [P] Ale wiesz ze i tak będziesz zaproszony? [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [P] Co najbardziej lubisz jeść? [P] Chciałbyś moją mamcie poznać? [P] Najlepszy serial? [P] Najlepszy film? [P] Skąd pomysł na ten nick? [P] Ulubiony owoc? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Lubisz dzieci ? [P] Pamiętasz Zosie ze szpitala? [P] Wiesz o tym że Pytała ostatnio o ciebie :v [P] Jak się żyje na śląsku? [P] Zaśpiewasz mi coś na ts? [P] Twoja dzielnica jest niebieska? [P] Dlaczego Rias nie lubi Katowic? [P] Jak żyjesz? [P] Dlaczego uważasz że z Saskim coś ten teges? [P] Dlaczego w szpitalu o Nim gadałeś? [P] Kończę wiesz [P] Papatki kochany :wub: [P] Ps: Nie narzekaj na mnie jako nawigatora Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Wercia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 [P]Jak tam ? [P]Czemu się nie widzimy czyt. gadamy ? [P]Ulubione zwierze ? [P]Dużo nie ma , 3maj się :banan: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 [P] ALE JAJA NIE? [P] Obejrzałeś Cowboy Bebop? (jak nie to polecam gorąco) [P] Dlaczego elektrotechnika? [P] DLACZEGO? [P] Niech spłonie razem z romantyzmem, prawda? Wiem, że to trudne, ale ciekawi mnie Twoja odpowiedź [P] Ze wszystkich anime jakie widziałeś, która seria i osobno film, podobała Ci się najbardziej? [P] W jaki sposób przyrządzony kurczak smakuje Ci najbardziej? [P] A schabowy w jaki? Brat Bratu Bratem Amen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Czekamy na odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi