brzozaXD 3 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 1. Nick: brzozaXD2. Imię: Adam3. Wiek: 144. Znajomość AMX (1-10): 55. Sprawny i działający mikrofon: tak6. Składka (tak/nie): tak (później)7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/brzozaXD/193.33.177.87:27051/8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Adam i mam 14 lat, interesuje się koszykówką oraz muzyką, mieszkam w Wielkopolsce i chodzę do 2 gimnazjum. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ często spędzam czas na tym serverze, a jak każdy dobrze wie że często wchodzą osoby bez mikrofonu albo mutacji do ct i nie potrafią prowadzić. Chciałbym utrzymać miłą i kulturalną atmosfere na tym serverze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: z 3 godziny dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie 16:00 do 19:0013. Staż w Counter-Strike 1.6: gram od 5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Na Tak: [+]GameTracker, [+]Staż w Cs 1.6, [+]Składka, [+]Amx, [-]Wiek, [+]Posiadał Admina, [+]Rozpisane Podanie, @Edit1. Miał lekką przerwę i mniej grał jak byś grał wcześniej cały czas to być wiedział że non-stop siedział a gt można zawsze poprawić a ty Romantyk nie wypowiadaj się bo ty nas nie lubisz i zawsze będziesz na nie i gra 5 lat bo mu wyjaśniłem o co chodzi. @Edit2. hahah kłamstwo to twoje całe życie XD @Edit3. Domel ty wiesz co piszesz xD jak on wcześniej grał a nie od 3 dni gry XDD trzeba było więcej na serwerze siedzieć xD Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Na tak: +GT +Staż w cs +amxx +miał admina +przyjazny +ogarnia +rozpisał dobrze podanie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Na NIE Słabe GT, Nie rozpisałeś się, Nie masz 5lat stażu w CS, tylko 2 lata Kilka kłamstw jest w podaniu tak btw 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Na tak: +GT +Staż w cs +amxx +miał admina +przyjazny +ogarnia +rozpisał dobrze podanie -wiek Na Tak: [+]GameTracker, [+]Staż w Cs 1.6, [+]Składka, [+]Amx, [-]Wiek, [+]Posiadał Admina, [+]Rozpisane Podanie, Wyście oszaleli czy was namówił ? [-] GT do poprawy [-/+] AMX bo w sumie nie jest tak potrzebne na jailu [-/+] Składka bo nie wiadomo czy to później nadejdzie [-] Gram niby od 3 dni ale jakoś go nie widziałem w te 3 dni [-] Podanie -.- To jest rozpisane podanie ? to jest ledwo co wypełnione i za to największy minus, pare słów o sobie to podstawowa formułka a dlaczego chce zostać administratorem napisał to co wszyscy od kilku lat. [-] Brak Steam [-] Niby admina miał ale jakoś amx niskie [-] 14 lat A najwidoczniej odpowiedzi wyżej wymienionych osób należy zignorować, gdyż nie są w żadnym stopniu zgodne z prawdą. Aha no i oczywiście jestem na NIE Edytowane 11 Stycznia 2017 przez S3ReK 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Kolego, Nie spełniasz podstawowych wymagań na choćby strażnika:Niski wiekGT na poziomie kuny meksykańskiejSłabe podanie AMX to ja mam na poziomie 4/5Powiem więcej - masz w podaniu AMX co oznacza, że aspirujesz na admina. Admin to stanowisko już z górnej półki, wiek wymagany to 17 lat a nie 14...Pograj z 2 tygodnie zanim napiszesz podanie. Ja napisałem podanie na admina po UWAGA 2 miesiacach gry!! Ty składasz po... 3 dniach? Dla kolejnego przykładu Shinichi złożył podanie na adma po prawie roku(!). Pokory więcej kolego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Nie. Moim zdaniem jest wystarczająco adminów. Nie to, żebym miał coś do cb bo ogólnie będą może z cb ludzie ale jesteś jeszcze za młody na admina. Ogólnie żeby być adminem powinno się przejść miesięczny okres próbny jako strażnik, nie ma takiego zapisu no ale:p Strażnik w zupełności wystarczy, będziesz mógł ogarniać serwer itp. Poza tym jak przyjrzeć się GT wcale nie jest takie wspaniałe, grasz w kratkę. Jak wyżej jestem na Tak tylko wtedy jeśli chodzi o danie ci szansy na okresie próbnym jako strażnik. Ale to tylko moje skromne zdanie:) Pozdrawiam. Edit. Złożyłem je tylko za namową innych graczy:P Edytowane 11 Stycznia 2017 przez k3_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 na nie - słabe gt - wiek słabo rozpisane podanie 3 godziny na serwerze napewno nie bo mało cię widuje krótka piłka podanie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Aktualnie odrzucam podanie. Nie spełniasz wymagań na administratora serwera, dodatkowo grasz aktualnie w kratkę. Podanie bardzo słabo rozpisane. Polecam startować najpierw na strażnika, mniejsze wymagania, łatwiej się dostać. @Edit2. hahah kłamstwo to twoje całe życie XD A Ty się zacznij wstrzymywać, bo to co piszesz jest strasznie nie na miejscu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi