Shiko 8 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Nick: Shiko 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 19 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: z tego co mi wiadomo to nie jest ona obowiązkowa lecz mam zamiar wpłacić te 11.07 ale nie odrazu 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Shiko/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Patryk, lubię pograć w cs'a oraz czasem na PS4 w BO3, Uncharted4 i czasem dla relaksu w Diablo RoS3. Myślę że nie ma co się dużo rozpisywać ;p 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Sporo gram i myślę że dodatkowy admin się przyda 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: gram po szkole jak nie mam nic do zrobienia w domu oraz wieczorkami 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: od 15 do wieczorka, weekendy:12 ale to zależy od tego o której wstanę bo wiadomo weekend jak się nie ma nic do roboty to się śpi ile można ale ogólnie to tak od 12 do wieczorka oczywiście z przerwami gdyż czasem trzeba sobie odpocząć 13. Staż w Counter-Strike 1.6:hmm no tak z około 8/9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem już admina 15. Czy spełniasz wymagania**? To już ocenią opiekuni i gracze ;p Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Shiko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ CAŁY W NERWACH 5 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jestem na TAK :) Ogarnięty gracz,nie obraża,pomaga,po prostu się nadaje ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jestesm na TAKK, dobre gt, wiek, amx,miły, opanowany,pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuntowiec 5 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na TAK, w końcu ktoś ogarnięty się przyda na server. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Na tak: -ogarnięty, -staż, -da radę, -podanie dobrze napisane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) W zasadzie jestem na tak. Wydaje się, że ogarniasz, grasz -imo- na wystarczająco dobrze, żeby nie mieć problemu z odróżnieniem czitera od "dobrego" gracza. Ponadto nie byłem świadkiem jakichś przykrych sytuacji z Twoim udziałem, ale byłoby świetnie gdybyś dogadał się z Lolkiem :) (brzydko mówiąc: nawet się spotkajcie, dajcie po mordzie jak mężczyźni i potem pax :giggle: ). Gt, choć nieregularne (ale takie życie, niestety) jest całkiem niezłe, a poza tym jest z Tobą kontakt, co w moich -a zapewne też innych, "casualowych"- oczach jest znacznie ważniejsze niż aktywność na forum. Pozdrawiam, Darker Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Darker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Przyjmuję Cię na okres próbny . Napisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi