Shino 1 881 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Od [P]Witaj opiekunie :p [O] Cześć [P]Jak tam życie? :) [O] Po staremu [P]Jak sobie radzisz z serwerem JB? :D [O] Parę lat przegrałem na serwerze JB, idzie dobrze, powolnie, ale dobrze [P]Liceum/studia? [O] Jeszcze technikum [P]Chyba kończę pożegnaj się :) [O] Trzymaj się Od [P] Siemanko ;) [O] Cześć [P] Co słychać? [O] Leci jakoś [P] Co chcesz w życiu robić? [O] Aktualnie zacząłem się zastanawiać nad wojskiem [P] Jakie zmiany chcesz wprowadzić na Jb? :D [O] Duże i wielkie! [P] Może jakiś konkursik na Jb? xd [O] A powiem, że myślałem o tym [P] Skąd taki nick: Shinozaki Hideyori? [O] Odpowiadałem na to już w jakimś wywiadzie. Z "Random Japanese Name Generator :p [P] Skąd zamiłowanie do takich filmów/bajek/kreskówek? [O] Inni lubili oglądać oglądać krwawe filmy akcji za małego (w sumie ja też, ale to taka dygresja xD) A ja lubiłem oglądać takie filmy animowane. Przekazują one pewne wartości, które teraz ciężko znaleźć w filmach, które są puszczane w TV czy w kinach. Wiele się od nich nauczyłem za małego i w sumie dalej czegoś się uczę. [P] To już koniec PaPa :D [O] Trzymaj się Od @VORDEN [P] Siemandero [O] Cześć [P] co tam porabiasz [O] Odpowiadam na pytania xD [P] jaki masz sposób na mrozy? [O] Zostać w łóżku, przytulić się do niego i nie wychodzić, sprawdzony sposób xD [P] pewnie jesteś morsem? [O] To lata?? [P] Czemu robisz to co robisz a nie coś innego? [O] Taka moja dola xD [P] Nie umiem pytać narka :D [O] Trzymaj się! Od @Domellenel [P]Witam cie baranku :p [O] Lecz się [P]Co tam na pastwisku? [O] Wieje wiochą xD [P]Co sądzisz o Pancerzu reaktywnym Kontakt-1 [O] Kontaktuje x1 [P]A o Kontakt-5? [O] A to x5 [P]Ulubiony samolot? [O] Japońskie wszystkie są fajne [P]Czołk? [O] Twardy [P]Ulubiony administrator TS? xD [O] Co? [P]Dlaczego akurat ten? xD [O] Nie mam wyboru :( [P]Dlaczego nie lubisz ludzi na tym forum i ts? [O] Lubię tych, którzy na to zasługują. Na niektórych się przejechałem, ale przynajmniej wiem, że wtedy popełniłem błąd. Aktualnie jest jedna osoba, której ufam z tego forum, ale ona już stąd odeszła. [P]Serio, powiedz xD [O] Serio mówię [P]Kobry latajom? [O] KOBRY NIE LATAJOM, NIE MAJOM PIUR... [P]A Zera latajom? [O] Dupa lata? [P]Stara Umciagaga [O] Nie rozumiem tego dalej, a banowanie za to, to kretynizm xD [P]Stara Umciagaga x2 [O] x2 [P]Ile masz palcuw? [O] Co to palcue? [P]A głowuw? [O] 8 [P]Ile masz lat? [O] Jeszcze 17 [P]Numer buta? [O] 46 [P]Lubisz Mateusz "Diament" Stuchlik? [O] Szanuję i kocham [P]Abrakadabra [O] To czary i magia [P]Dziś mi się kończy ban na TS, myślisz, że cos odwale? xd [O] Nawet nie wejdziesz xD [P]Beeeeeee!!! [O] Próbujesz być tak fajny jak ja??? [P]D*pa??!?!?!? [O] Coo? Dupaaa? [P]Parararr hej suczki! [O] No cześć :3 [P]Miej pij [O] Ja nie piję [P]Albo i więcej? :0 [O] Ok [P]Jak tam opiekunowanie? xD [O] Jakoś mi leży :p [P]Nie ufaj Racowi xD [O] Już jest tutaj czarny, chwała wielkim ludziom [P]Bo jest cienki jak Pol Silver xD [O] Zgadza się [P]Co sądzisz o M3 Lee? A o M3 Grand? [O] Lee? Ten co te sztuki walki opanował??? [P]Chcesz do mojego Shermana? :p [O] Z buta wjeżdżam [P]Mam tam bierki. I symulator Kromki chleba :oooo [O] Grałbym [P]My ze spalonych wsi! My z głodujących miaaast :0 [O] Czeczeni?? [P]Dobra elo dość dałem xD [O] Jak to [P]Niem Ajerkobry bedo z tobo [O] I tobo [P]i Kingkobry też xd [O] Też od @S3ReK [P] あなたはインタプリタを使用していますか? [O] Wcale [P] あなたの好きなアニメは何ですか? [O] Raczej sao [P] あなたはシーズン2を待っています Attack on titan ? [O] Czekam, tak bardzo czekam! [P] ミドルネーム? [O] Czesław, po tacie :) [P] 好きな色は? [O] Czerwień [P] 友情対愛? [O] Mimo wszystko miłość [P] 好きなスポーツ? [O] Koszykówka! Od @Ktoś. [P] Czemu jesteś takim idiotą? [O] Co proszę? [P] Wiochą wieje trochę, nie? [O] No troszeczkę [P] Ładną masz pupę? [O] Najśliczniejszą <3 Od [P] Siemano [O] Cześć [P] Jak tam? [O] Jeszcze żyję! [P] Jak na JB? [O] Jeszcze stoi XDD [P] W co grasz poza cs? [O] Głównie strategię, czasem lol, rzadko gram sam, zwykle na coś namawiają mnie znajomi. [P] Lubisz Diamentowego? [O] Kocham i szanuję Od @Sasquatch [P] Siema, co tam wariat ? : D [O] Siemano kolano [P] Jak tam idzie nauka ? [O] Zdałem! [P] Jak ty po wojaku, nie ? [O] Co proszę??? [P] Dobra, wytrzeźwiej to pogadamy ;D [O] Ja zawsze trzeźwy, co [P] Trzymaj się, siema :p [O] Trzym się Od [P] Gitara [O] Elo [P] Siemano [O] Kolano [P] Co tam? [O] Trochę wiocha [P] Trochę wiocha te pytania co nie? [O] Bardzo [P] Nogi nie bolą? [O] Bolą w ciul [P] Dupa nie boli? [O] A dupka akurat nie :3 [P] Czemu jesteś taki inteligentny? [O] Nie wiem, jak to [P] Czemu jesteś taki przystojny? [O] Po rodzicach, ot co [P] Skąd bierzesz tą zajebistą energie? [O] Czczę wielką wódkę, ona mi daje energię [P] Nagramy Fasola Challenge? [O] Okej! [P] Powietrze Challenge? [O] Też fajne [P] Woda Challenge? [O] W sensie, ja leję Ty spierdalas*? [P] Zabij się Challenge? [O] W to już przegrałem [P] Co myślisz o Harambe? [O] Przystojniak [P] Tylko małpa? [O] To coś więcej, niż tylko małpeczka [P] Lubisz mirindę? [O] Lubię [P] Dobre pomarańczowe? [O] Jeszcze jak [P]A Fantę lubisz? [O] Szanuję [P] Chcesz skończyć? bo ja dopiero zacząłem [O] Jak to [P] Czytałeś Pieśń lodu i ognia? [O] GRA O TRON :wub: [P] (?) log10 [O] Nie [P] Jakiego jesteś wyznania? [O] Katolik [P] Jesteś lewakiem czy prawicowcem? [O] Lubię politykę, ale nie dyskutuję na jej temat, bo to rodzi spory [P] Sylwester z Andrzejem Dudą? [O] Byłem w pracy, ale pomachał mi [P] Ulubiona postać w lolu? [O] Annie <3 <3 [P] Najmniej lubiana postać? [O] Jebacz Yasuo [P] W jakie gry gracz poza csem i lolem? [O] Głównie strategie, od dziecka, dzięki tacie się zakochałem np w sadze "The Settlers" "Heroes" etc [P] Lubisz Tolkiena? [O] Tak [P] Posiadasz jakieś komiksy? [O] Parę mang, komiksów nie czytam [P] One Piece czy Boku no Pico [O] ŻADNE! [P] Co myślisz o SAO? [O] I arcydzieło i klapa zarazem. Mam książki, oglądałem anime wiele razy i czekam na kontynuację, która nadejdzie. Najbardziej urzekł mnie styl bycia Kirito i uczuciowość Asuny. No i broń biała na starcie. [P] Co myślisz o związkach homoseksualnych? [O] Nie mam nic przeciwko temu osobiście, każdy ma prawo kochać, niech kocha tego, który na jego miłość zasługuje. [P] Co myślisz o aborcji? [O] Powinna być dozwolona, ale nie we wszystkich przypadkach. [P] Jakie masz zdanie o Polskim rządzie? [O] Trochę wiocha [P] Donald Trump czy Hilary Clinton? [O] Nie mam zdania akurat tutaj [P] Podobały się się nowe gwiezdne wojny (VII i Rouge I) [O] Oglądałem VII, Rouge I jeszcze nie [P] Jak ma na imię twoja dziewczyna? [O] W sumie to żadna tajemnica, Wiktoria. [P] Czemu twoja dziewczyna ma na imię Oskar? [O] Czemu piszesz o swoim chłopaku -.- [P] Polska kraj cebuli? [O] I wiochy [P] Wiocha trochę nie? [O] So sad [P] Jak ci idzie nauka? [O] Bywało lepiej xD [P] Ulubiony przedmiot szkolny? [O] Programowanie maszyn CNC [P] Ziemia płaska czy okrągła? [O] A może być to i to? [P] Co dostałeś na święta? [O] Możliwość zasiadania z rodzicami przy jednym stole [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam brata i rodzeństwo przyrodnie [P] Czemu na osiedlu mówią o tobie "kobieciarz"? [O] MOJA MAMA OSTATNIO MI POWIEDZIAŁA, ŻE JESTEM LOVELAS PO TACIE, A TO MOJA WINA, ŻE 3 NA RAZ SIĘ WE MNIE ZAKOCHAŁY, MIMO, ŻE MAM DZIEWCZYNĘ ( CHOCIAŻ W SUMIE TEGO NIE WIEDZĄ XD)? [P] Co byś wolał: Wyruchać kozę, ale nikt o tym nie wie czy nie wyruchać kozy, ale wszyscy myślą że to zrobiłeś? [O] loooooool XDDDDDDDDDDDDDDDDD [P] Masz Waifu? [O] Jestttt taka jednaaa [P] Co sądzisz to Zabawie z Tytanami? [O] No heheszki trochę [P] Czekasz na czwartą część? [O] Zobaczymy razem [P] Co sądzisz o cs-classic? [O] Trzyma się jakoś i to jest najważniejsze [P] Co sądzisz o serwerze JB cs 1.6 oraz JB csgo? [O] Na obu aktualnie jest lekki chaos, ale mam nadzieję, że i tu i tu się to zmieni :p [P] Dałbyś się zapiąć za 1 tyś zł? [O] Bida [P] Dałbyś się zapiąć za 1 mln zł? [O] Lol, a masz tyle? [P] Czemu muszę się kerować w lolu? [O] Ty siebie faktycznie XD [P] Wiocha nie? [O] Bardzo przyjacielu XD [P] Fajna ta twoja laska?(1-10) [O] 11 :wub: [P] Jaki masz telefon? [O] Nijaki, wyświetlacz mi się wylał, przyjdzie wypłata to może będzie nowy xd [P] Jaki masz komputer? [O] Na wszystkie gry na średnich/wysokich/najwyższych mi w zupełności starczy [P] Masz jakieś blizny? [O] Mam znamię na plecach i blizny też [P] Jak zacząłeś historie z cs-classic? [O] Gra na DR:GO, kto pamięta ten serwer to pamięta, ogólnie zaprosił mnie tutaj Marek (Rias) [P] Kiedy wbijasz do Krakowa? [O] Kwestia godziny drogi, z buta wjeżdżam [P] Jak piejmy to za garażami? [O] Wiadomka [P] Masz jakieś zwierze? [O] Mam psa, miałem też trochę czasu temu szynszyla [P] Bleelea? [O] CO [P] Asdasda? [O] JAK TO [P] Wiocha nie? [O] Bardzo [P] Kiedy przznasz że jesteś gejem? [O] Nigdy xD [P] Ciapaty nie umie grać? [O] CiapatyWpierdololo? Nie, nie umie XD [P] Poka bica [O] Bic jak Twój cyc [P] Anime to tylko bajka [O] Fakt [P] Nie chce mi się już [O] Mi też [P] Miało być dłuższe ale nie mam pomysłu [O] Słusznie [P] Bao :3 [O] Paaaa Od @Wercia. [P] Heja [O] Hejo! [P] Jak tam? [O] Jeszcze dycham xD [P] Jak tam zdrówka? [O] Ostatnio taka średniawka [P] A w szkole jak? [O] Tam też średniawka xD [P] Lubisz mnie chociaż? [O] Wiadomo! [P] ? [O] [P] :pije: ? [O] :pije: [P] Kiedy się znowu spotkamy? :c [O] W najbliższym czasie, masz moje słowo, jak będzie chwilka wolnego i mnie puści to jadę! [P] A pojedziesz ze mną do Saskiego? ;v [O] Chętnie, odwiedzę przy okazji siostrę :D [P] Wiesz o tym ze moja mamusia chcę cię poznać? [O] Wiem, inaczej by na mnie nie czekała parę dni tyle godzin xD [P] Jak bardzo mnie lubisz? [O] Bardzo! [P] Wpadasz na moją 18 prawda? [O] Jak będę mógł [P] Ale wiesz ze i tak będziesz zaproszony? [O] Będzie mi miło [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [O] Tak, cieszę [P] Co najbardziej lubisz jeść? [O] Mięsko XD [P] Chciałbyś moją mamcie poznać? [O] Chętnie! [P] Najlepszy serial? [O] Gra o Tron [P] Najlepszy film? [O] Gwiazd Naszych Wina [P] Skąd pomysł na ten nick? [O] Japanese name generator xD [P] Ulubiony owoc? [O] Truskawka/ Jabłko [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Lenić się XD [P] Lubisz dzieci ? [O] Uwielbiam, zawsze chciałem mieć córeczkę! [P] Pamiętasz Zosie ze szpitala? [O] Pamiętam [P] Wiesz o tym że Pytała ostatnio o ciebie :v [O] Kochana ona :wub; [P] Jak się żyje na śląsku? [O] Dobrze, nawet bardzo [P] Zaśpiewasz mi coś na ts? [O] Nie śpiewam od 2 lat, wybacz [P] Twoja dzielnica jest niebieska? [O] Owszem, jest niebieska [P] Dlaczego Rias nie lubi Katowic? [O] Do pracy do Kato też nie przyszedł, może go ścigają gangi narkotykowe?? [P] Jak żyjesz? [O] Powoli xD [P] Dlaczego uważasz że z Saskim coś ten teges? [O] Bo tak jest [P] Dlaczego w szpitalu o Nim gadałeś? [O] SERIO? XD [P] Kończę wiesz [O] Okej! [P] Papatki kochany :wub: [O] Paaa! [P] Ps: Nie narzekaj na mnie jako nawigatora [O] BĘDĘ XDDDD Od @(Pl)BoBo [P]Jak tam ? [O] Jakoś mi się jeszcze żyje xD [P]Czemu się nie widzimy czyt. gadamy ? [O] A nie wiem, w sumie nie mieliśmy okazji [P]Ulubione zwierze ? [O] Psy [P]Dużo nie ma , 3maj się :banan: [O] Ty też! Od @Freelancer [P] ALE JAJA NIE? [O] JAK BERETY [P] Obejrzałeś Cowboy Bebop? (jak nie to polecam gorąco) [O] Nie, ale dzięki za polecenie [P] Dlaczego elektrotechnika? [O] Miałem to gówno tylko rok XD [P] DLACZEGO? [O] Opętało mnie, ledwo zdałem z tego gówna xD [P] Niech spłonie razem z romantyzmem, prawda? [O] Zgodzę się! NIECH PŁONIE XD Wiem, że to trudne, ale ciekawi mnie Twoja odpowiedź [P] Ze wszystkich anime jakie widziałeś, która seria i osobno film, podobała Ci się najbardziej? [O] Film Boruto i tak w sumie dużo filmów anime nie oglądałem, albo The last. Anime albo sao, albo snk [P] W jaki sposób przyrządzony kurczak smakuje Ci najbardziej? [O] W najszybszy XDD [P] A schabowy w jaki? [O] Też najszybszy XD Brat Bratu Bratem Amen Nominuję 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 PiękneBtw. Mój chłopak ma na imię Michał,a nie Oskar. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 [P] Wpadasz na moją 18 prawda? [O] Jak będę mógł BĘDZIESZ [P] Ps: Nie narzekaj na mnie jako nawigatora [O] BĘDĘ XDDDD DZIĘKI ZIOM,BEKA Nie no odpowiedzi eleganckie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) PIJANY JESTEŚ I JUŻ ! I tak, wpadnij na Sanok wariacie :P Siostre przy okazji odwiedzisz, właśnie :P Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Sasquatch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 haha luzikmoże być :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Spoko odpowiedzi :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 [P] W jaki sposób przyrządzony kurczak smakuje Ci najbardziej? [O] W najszybszy XDD [P] A schabowy w jaki? [O] Też najszybszy XD xD Ok Świetnie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi