Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Użytkownik miesiąca [STYCZEŃ]

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

pre_1458747026__um.png

Czyżby nowy rok był pełen motywacji oraz chęci do pracy? :D Zaraz się okaże kto w tym miesiącu zapracował na tytuł UM!

Zapraszam! 

Widzisz osobę która w styczniu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować!

W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór.

Zapraszamy do zabawy!

Wzór:

Nick:
Powód:

_

Zasady:

• W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like.
  • Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum
  • W zabawie nie biorą udziału:
  • Like 5

Nick: rwxpnx
Powód: Po odejściu Polaczka z funkcji UBT, został sam i jak widać na razie wszystko szybko sprawdza i sobie radzi. Kolejną rzeczą, która według mnie zasługuje  na uwagę, jest jego aktywność na forum, dużo się udziela,  cały czas podsuwa jakieś ciekawe pomysły. Był już co prawda UM, ale mimo to w tym miesiącu się wyróżniał. Jest użytkownikiem bardzo miłym ,potrafi sie odpowiednio zachować i jest kontaktowy, poza tym, zawsze można poprosić go o pomoc. Według mnie zasługuje w tym miesiącu na użytkownika miesiąca za całokształt. Myślę, że podane argumenty przekonają was także do podzielenia mojej opinii.

Edytowane przez Piy Piy :P
  • Like 7

Nick: @Wercia.
Powód: Myślę, że może rywalizować o te wyróżnienie. Widzę jak udziela się w dziale odd2, stara się urozmaicić ten dział mimo tego iż nie posiada rangi czyli robi to po prostu dobrowolnie sama z siebie. Dodaje również różne przepisy oraz bardzo dużo i długo przesiaduje na forum.

• Like 14

Nick: @VORDEN

Powód: Jest widoczny na forum, udziela się często, ale nie jest to przesadzone oraz bardzo dobrze podtrzymuje atmosferę na sb. Dobrze wykonuje swoje obowiązki jako opiekun od strony technicznej jak również widać szacunek jakim darzą go jego admini. Dodatkowo świetnie mi się z nim współpracuje jako ubt, zawsze szybko i jasno wszystko wyjaśniamy. Dla mnie zasługuje na ten tytuł bo wyróżnia się już przez spory okres czasu.

Edytowane przez rwxpnx

Nick: @Ktoś.

Powód: Już długo jest na tej sieci i przez ten czas zrobił dla niej bardzo dużo jako admin, redaktor czy opiekun serwera Jest bardzo aktywny na całym forum. Moim zdaniem przebudził na nowo JB 1.6 oraz jego dział na forum. Sympatyczny i pomocny z całego serca zasługuje na Styczniowego użytkownika miesiąca.

Edytowane przez Christian D. Jan
  • Like 10

Nick: @WhiteBlood

Powód: Mimo, że jest z nami od niedawna, dość krótko, to wydaje mi się, że zasługuje na nominację. Wymieniona przeze mnie osoba jest ambitna z tego co zauważyłem, ponadto stara się być aktywny (w szczególności na SB), niedawno awansował na admina ts3, co jak wiemy nie jest łatwe. Jest sympatyczny i nie szuka spiny, można z nim na lajcie pogadać, jak również pocisnąć bekę. No i nie wiem co mam dalej pisać bez kappi, ale po prostu uważam, że zasługuje na nominację ;p 

• Like 7

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel

Nick: @Wercia.

Powód: Myślę, że może rywalizować o te wyróżnienie. Widzę jak udziela się w dziale odd2, stara się urozmaicić ten dział mimo tego iż nie posiada rangi czyli robi to po prostu dobrowolnie sama z siebie. Dodaje również różne przepisy oraz bardzo dużo i długo przesiaduje na forum.

Zostaje nowym użytkownikiem miesiąca.

• Like 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności