ZAKRZAK 0 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 1. Funkcja: Strażnik 2. Nick: ZAKRZAK #fejm 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 14(mutacja) 5. Znajomość Amx: 5/10 6. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 9/10 7. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/zakrzak_pl/ 9. Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ograniętym graczem tego serwera , osoby grające mnie lubią , jestem miły lecz potrafie postawidz na swoim , ale nieznosze gdy ktoś z CT ma np. 7 lat i zabija każdego po kolei , bo to nie oto chodzi w trybie JaliBreak i chciałbym zostać Strażnikem aby muc ogarniać takie żeczy gdy nie ma żadnego Admina/Opiekuna na serwerze 10. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4h dziennie a w weekendy 5/6h dziennie 12. W jakich godzinach grasz: Dni robocze : 15/22:30 Weekendy 9/23 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat 14. Czy byłeś już administratorem?: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Co do samego podania, to jest na pewno czytelne. Poprawny link do GT masz tutaj: http://www.gametracker.com/player/ZAKRZAK%20%23fejm/193.33.177.87:27051/ Błędny ortograficzne w podaniu i składka z interpunkcją leżą troszkę - nic dziwnego, masz tylko 14 lat. Miałeś 9 lat jak zacząłeś grać w Cs? :frustgrey: Ja biegałem i kopałem piłkę wtedy. Znajomość amxx trochę niska, ale to jest do nauczenia - poradniki masz na youtube, gdzie ludzie tłumaczą wszystko, a jeżeli będziesz miał jakieś pytania dotyczące amxx lub pawn'a to chętnie na nie odpowiem. Wiadomo, skoro nie miałeś nigdy admina, to kiedyś musi być ten pierwszy raz. Popraw aktywność i myślę, że będzie dobrze. Dałbym okres próbny, na tak. ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jestem na Nie Twoje GT to masakra Na forum też jesteś mało aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Na nie. Słabe GT Grasz od niedawna Konto na forum pod podanie. 1 post !!!! Nie ogarniasz jeszcze 100% regulaminu. Popraw aktywność na forum i serwerze. Złóż ponownie podanie za tydzień albo dwa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jestem na NIE. 1. Podałeś zły wzór. (To z automatu Cię skreśla) 2. W wymaganiach jest napisane (4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum) a masz 1 post. 3. Zły link do GT + Słabe GT 4. "6. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 9/10" Szczerze w to wątpię. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jak narazie na nie -Konto pod podanie -Gt popraw -Doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Na nie GT słabe. Wiek.mało widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Tak jak napisał Gang_Plebanii podałeś zły wzór. Pograj jeszcze na serwerze i zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja dodam tylko, że jak piszecie podania to grajcie na jednym nicku, albo dajcie swoje WSZYSTKIE GT. Ja wiedziałem, że grasz więcej niż te 4 dni, ale jak widzisz większość osób wyżej tego nie wiedziała. Przestroga dla kolejnych, którzy składają podanie. Czekam na poprawę na serwerze i forum, i będziemy myśleć nad następnym podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi