TheMonster 1 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Otwieram szybką rekrutację bo potrzeba nam Adminów oraz Strażników. 5 pierwszych osób które zostaną przyjęte dostanią vipa na serwerze Jailbreak na okres 30 dni. Oczywiście jak zostanie odebrany Admin lub Strażnik to Vip też :D.Tak dla jasności. Wzór: 1. Funkcja (Admin, Strażnik):Strażnik 2. Nick:TheMonster3. Imię:Michał4. Wiek:135. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/10 6. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):9/10 7. Mikrofon(Tak/Nie):Tak8. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:270519. Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Chciałbym zostać strażnikiem ponieważ myślę że się do tego nadaję. ;)10. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Posiadam Steam ale nie mam na nim cs 1.6.11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4 godzin. 12. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):13:00-21:0013. Staż w grze Counter Strike 1.6:Gram w cs 1.6 około 7-8 lat, nie jestem w stanie tego dokładniej określić.14. Czy byłeś już administratorem?(Nie podajemy linków):Nie Wymagania: Strażnik: 1. Ukończone 14 lat (wiedz, że musisz być ogarnięty). 2. Przynajmniej 5 godzin spędzonych na serwerze. 3. Zachowanie kultury na serwerze. 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum. 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). 6. Posiadanie mikrofonu. Admin: 1. Ukończone 15 lat. 2. Spędzone 15 godzin na serwerze. 3. Zachowanie kultury na serwerze. 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). 6. Posiadanie mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Na nie -Wiek -Rozpisales się bardzo slabo, to ze myślisz ze się nadajesz na adma to nie argument -Nie miałeś admina, a amx 9/10? No nie wiem, nie wiem.... -Gt dramat... tylko 388 minut i już podanie? (ps. to co podales w podaniu jest zle, tu masz prawdziwe http://www.gametracker.com/player/TheMonster/193.33.177.87:27051/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jestem na nie: [-]Wiek, [-]GameTracker, [-]Kłamiesz z AMX bo nawet ja nie znam na 9 [-]Słabo się rozpisałeś, [+]Znajomość Regylaminu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ogromne Nie -wiek -amx 9/10 jak nigdy nie byłeś adminem/strażnikiem no nie sądzę -na mikro mało cię słychać -łamiesz regulamin i to nie raz -złe gt - i nie wieże w to że grasz w csa od kąd miałeś 5-6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Na nie. Nie spełniasz większości wymagań. Popraw Gt i resztę rzeczy, złóż podanie ponownie za tydzień albo dwa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nope Wiek GT Nie spełniasz wymagań Podanie słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wzór skopiowany z szybkiej rekrutacji Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi