V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Cóżrezygnowałem już rok temu ale w ostatniej chwili zdanie zmieniłemOstatnia sytuacja pomogła mi na ostateczne podjęcie decyzji o której myślałem od początku tego rokuBrakuje mi czasu na granie a czas mam tylko w nocy ale wiadomo trzeba się wysypiaćCzasami w wolnej chwili mogę wejść rano ale co i rusz jakiś klient tak więc za dnia wolę skupić się na prywatnych obowiązkachBrakuje również chęci, przejadł mi się cs 1.6 a tą długą i piękną (jak to ja mówię na to) karierę zakończyłem pod koniec 2015 roku a na DR trafiłem przypadkiem dzięki koledze tak więc pomyślałem, że DR to co innego niż aby strzelanie więc pomyślałem czemu nie?No ta historia trwa aż do dzisiaj bo z tego miejsca żegnam się z użytkownikami forumTym bardziej, że przeniosłem się na GO (tak wiem to shit w porównaniu do 1.6) i teraz tam będę próbował swoich sił.Nadchodzi okres letni a wtedy tak samo jak rok temu zniknę na dobre 3-4 miesiące po prostu ten czas przeznaczam na pracę, znajomych, narzeczoną i na różne wyjazdy gdzieś nad wodę albo coś zwiedzić czy pójść nawet do głupiego kina albo usiąść w parku i spić browarka.Ciężko będę miał z pozdrowieniami ale dobra spróbuję:Pozdrawiam całe forum orazRias, Zygus, Toxyn, Zabity, Ewcia, Mateusz07112, Maus, JC PLAMBYGG, Sandro, Matiq, Pijany Bicek, Bobo, Wercia, Pynia, mako, Winchester, Paweł, Sasquatch, Ganja, Borixon, Kasia, Rewox, Marina, Christian, Darker, Weronika, Ktoś, Inna Inaczej, Qubas, Brat Marcin, Justynka, Black14, Machwes, WhiteBlood, Krzychux, KakuśPewnie sporo pominąłem ale nie mam aż takiej pamięci co do nicków :giggle:/limit podziękówek nadrobię na dniach :D//już was zapraszam na steamDziękuję wszystkim za miłe słowa :) Edytowane 9 Lutego 2017 przez VORDEN 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Jak ty chyba chory jesteś?Ta spina ci za głęboko do główki weszła :c No cóż kontakt się nie urwie na stemie mnie masz. @Nie ma co się spinać z tibią temacik weź i cie przejdzie ;) Edytowane 9 Lutego 2017 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Elo ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Trzymaj się, powodzenia i wpadaj czasami. :D Szkoda, ale "życie". Ważniejsze to co wokół, nie to w komputerze. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jak ty chyba chory jesteś?Ta spina ci za głęboko do główki weszła :c No cóż kontakt się nie urwie na stemie mnie masz. przez spine straciłem jedynie chęci które mnie jeszcze trzymały zdecydowanie sprawy w swoje ręce wziął czas i po części zapał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 No cóż szkoda w sumie. Trzymaj się i powodzenia:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) No i co Ci tutaj napisać? "Rezygnacja nie została przyjęta", tydzień urlopu i chęci powrócą... Trzymaj się, dla mnie byłeś spoko ;) Powodzenie w grze zwanej "życiem" Pozdrawiam, Darker @edit Btw zdziwiłem się, że jestem w "pozdrowionych", choć ta lista jest prawie że dłuższa od samej rezygnacji (za samą rezygnację - :foch: ) Edytowane 9 Lutego 2017 przez Darker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wpadaj na TS'a czasami i odwiedzaj nas :daje_kwiatka_na: Trzymaj się :dajekwiata: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Kurde ;/ Cóż kiedyś to musiało nadejść i nadejdzie z każdym z nas ;/ Dzięki za te nocki, i że tyle razy mnie przyjmowałeś z powrotem :D Trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 NARA 45! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Szkoda drugiego tagiego dzika na dr nie znajdziemy :/. Wpadaj czasem. Powodzenia w zyciu :) Edytowane 9 Lutego 2017 przez BorixonC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Kurczę nie wiem Co powiedzieć,jestem w szoku.Ale rozumiem życie prywatne jest ważniejsze.No cóż zostało mi życzyć powodzenia i trzymaj się :) Wpadaj do nas czasami i może w końcu pogadasz ze mną na tym TS :D Btw Dziękuje za pozdrowienia i weź dodaj na steam aby jakiś kontakt był :P Edytowane 9 Lutego 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 No szkoda, szkoda ; ) Dzięki za pozdrowienie, i czasem wpadnij na forum. Trzeba się uwolnić nieco od tego wirtualnego świata i zająć się prywatną strefą życia, jesteś dobry ziomek :p i tak btw. zaproś na Steama bo nie moge ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Siemano. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandr0 59 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Pa, Będzie mi cię brakować jeżeli chodzi o granie na dr w nocy :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Szkoda żegnać tak zacną osobę ale cóż :/ :rozpacz: Żegnaj i życzę ci dużo dobrego w życiu :) Dzięki za pozdrowionka :pije: Mam nadzieję że jeszcze wrócisz :rozpacz: Jeszcze raz trzymaj się Cześć :papa: :papapa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wielka strata dla tej sieci. Miło i dobrze Cię wspominam ;) Powodzenia! Życie jest o wiele wazniejsze niż gry :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Eldo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 bębny elo !! xD!4 ZADYMKA FIU FIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Elo ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Adrian dzięki za wszystko co zrobiłeś dla serwera i za to, że nie jebnąłem tym wszystkim już dawno temu. Zdecydowanie będzie Cię brakować, ale doskonale Cię rozumiem. Jak coś zawsze jestem steam. Także pozdrawiam ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 cześć Vorden :( długo się nie znaliśmy i wielka szkoda :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Strasznie fajną robotę robiłeś, dla mnie jesteś zdecydowanie jednym z najbardziej pozytywnych gości jakich tu spotkałem choć nawet praktycznie się nie znamy. Trzymaj się i zaglądaj czasem, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Bez zaufania i współpracy nie ma innowacji i Kultury i dialogu.Ty posiadałeś kulturę i byłeś skłonny do dialogu, Twoimi dobrymi stronami były pracowitość, skłonność do poznawania nowych ludzi, poradność i wiele innych spraw.Twoje odejście jest dla mnie szokiem, człowiek który dużo zrobił zawsze pozostanie.Choć gdy znajdziesz czas na chwile wolnego, wejdź przywitaj się zaznacz, że jesteś :) a to będzie dużym znakiem, że jesteś, a to ważne.Ludzie nie zdają sobie sprawy ile czasu zabiera praca, w pewnej kwestii rozumiem Twoje odejście ja także miałem długą przerwę lecz powróciłem, myślę, że Ty VORDEN także powrócisz.Do usłyszenia na steam : mój steam ( "GABEN" ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi