Besi523 3 023 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam. Otwieram szybką rekrutację, potrzebuje adminów, którzy będą aktywnie udzielać się na forum oraz grały na serwerze. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): 5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): 6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: 9. Staż w grze counter strike Global Offensive: 10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) // Zakaz oceniania podań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Nick: Winchester2. Imię: Michał3. Wiek: 164. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): Bardzo dobre5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazwam się Michał, mam 16lat, mieszkam w Lublinie. Interesuje się tworzeniem stron, for internetowych, oraz pisaniem programów w C++. Jestem pracowity, sumienny i zawsze staram się dawać z siebie wszystko. Na sieci pełniłem już takie funkcje jak Gamer, Grafik, Redaktor, Opiekun serwera. Grając na serwerze nie spotkałem żadnych administratrów, a przewineło się już przez niego kilku specyficznych graczy, którzy powinni zostać zbanowani bądź conajmniej wyrzuceni z serwera :) Chciałbym również pomóc serwerowi, tak aby nie skończył jak poprzedni serwer 1v1. Obecnie gra na nim bardzo dużo ludzi, a przez cheaterów/toksycznych graczy mogą oni odejść. 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 godziny dziennie 8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze wieczorem, weekend zależy.9. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2.5 roku10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak, kilkukrotnie. ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Nick: GryTrean2. Imię: Krystian3. Wiek: Rocznikowo 16, aczkolwiek aktualnie "tylko" 154. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): Bardzo dobre (9,5/10)5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Raczej mnie już wszyscy znają, zwłaszcza ty Besi, ale nazywam się Krystian, lat mam 15 oraz mieszkam za granicą, a dokładniej w Szwecji. Przeprowadziłem się tutaj jak miałem 3 lata, aczkolwiek na 95%, wrócimy do polski w wakacje. Powinienem zostać adminem, gdyż znam się na rzeczy. Niejednokrotnie administrowałem już na różnych serwerach, czy to minecraft, CS czy TeamSpeak, i wiem, jak powinienem się zachować. Wiem, jak zająć się konfliktem, czy graczem, który łamie regulamin. Wiem, że na minus będzie szła mi dotychczasowa aktywność na serwerze, jednak mogę zagwarantować, że w najbliższym czasie wybiję się w górę. Jestem osobą, która jest pracowita i sumienna. Gdy dostanę jakieś zadanie, potrafię je wykonać. Jestem pewny Siebie, i nie daję się sprowokować. Miałem już tutaj admina na JB CS:GO, a jest to, moim zdaniem, jeden z najtrudniejszych serwerów do "adminowania", gdyż tam się najwięcej dzieje. Pomagałem w ogarnianiu tego, mało tego, miałem (podobno) niedługo po moim degradzie (z powodu własnej sieci cs) otrzymać awans na Admina+ (który na dobrą sprawę był moim pomysłem). Jestem chętny do pomocy z serwerem, i wydaje mi się, że byłbym odpowiednią osobą na to stanowisko.7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4 godziny dziennie8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Bardzo różnie, jednak w tygodniu od 16 - 23 (tutaj z przerwami na trening itp.) a w weekend bardzo różnie, zależnie od tego, czy coś robię czy nie, jednak tutaj zazwyczaj 16 - 02.00 (i tu z przerwami).9. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1727 godzin10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak, nawet tutaj, na cs-classic** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Nick: Esme2. Imię: Dorota3. Wiek: 164. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): średnie5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Dorota, mam 16 lat i chodzę do liceum ogólnokształcącego do klasy o profilu matematyczno-informatyczno-chemicznym. Interesuję się muzyką, psychologią oraz informatyką. Jestem osobą sumienną, lubię pilnować porządku oraz ładu. Moja przygoda z siecią trwa już dobre 2,5 roku, w trakcie których zajmowałam różne stanowiska na forum, wykazując chęć pomocy przy rozwijaniu go i poszczególnych serwerów. Z chęcią gram na serwerach typu Arena1v1, dlatego chciałabym pomóc przy prowadzeniu go. Wraz z jego startem miałam okazję spotkać dużo osób używających mikrofonu bez mutacji, obrażających innych, zaburzających spokój gry osób na serwerze. Pragnę, aby gra na nim przynosiła wszystkim samą przyjemność, a nie nerwy ze względu na graczy łamiących regulamin. 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 1h dziennie w górę8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 16-23, weekendy 11-19. Staż w grze counter strike Global Offensive: pół roku, 355h przegranych10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: W CS:GO nie, ale znam powszechnie panujące zasady.** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Nick: Major|W 2. Imię: Błażej 3. Wiek: 23 4. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): Dobre+ 5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Błażej, mieszkam pod Warszawą, ale pracuję w stolicy jako informatyk, od 2014 roku gram na tej serwerowni. Jestem bardzo aktywny na ts, jak i w grze, mam ogromny staż , ponieważ jestem w posiadaniu 3kont. Ogółem mam parę sugestii na dopracowanie servera. Również mam pomysły dotyczące eventów. Myślę, że doskonale sprawdzę w roli administratora na tym serwerze. 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie myślę, że minimum to będą 3/4h. 8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 17-21. Weekendy od rana do 18, później od 23+. 9. Staż w grze counter strike Global Offensive: Ze wszystkich kont 3,5k, z głównego 1912+, ranga Glob/Sup. 10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem administratorem, a później Zastępcą Opiekuna codcsgo.** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Nick: Ktoś na pewno.2. Imię: Tigran3. Wiek: 15 w kwietniu 164. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): dobre/bardzo dobre5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Tigran, chodzę do 3 klasy gimnazju, mieszkam w Katowicach, interesuję się koszykówką oraz graniem na komputerze, gram na tej sieci już od ponad roku, jestem miły i pomocny.7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/4h8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 14/15-19/20 Weekendy cały dzień9. Staż w grze counter strike Global Offensive: +2k10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Posiadam admina na JB CS:GO** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Przyjmuje całą 5, zgłoście się na PW wraz ze STEAM_ID 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Nick: Rafj2. Imię: Rafał3. Wiek: W lipcu 184. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): Dobre5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam jestem Rafał, wiele osób powinno mnie znać z JB CS:GO, bądź NDM na których gram. Jestem dobrze zaczynającym się graczem eslowym w grze Warface, już z dostatecznie dobrymi osiągami na tejże arenie. Jestem z Wrocławia, zajmuje się i interesuje się na ogół jakimiś ciekawostkami związane z techniką, historią i tym podobne. Chciałbym zostać administratorem na tym serwerze, ponieważ nie raz bywam na serwerze to poniektórzy gracze, którzy grają wyzywają się, bądź nadużywają mikrofonu, puszczają bindy i inne rzeczy. Chciałbym temu zapobiec i utrzymać serwer w porządku.7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1/2h (może się zdarzyć że więcej)8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Od poniedziałku do piątku w godzinach od 16 do 22, w soboty od 9 do 14 oraz 16 do 23, natomiast w niedziele od 9 do 14 i od 16 do 22 (to godziny w których zazwyczaj jestem online i w ramach tych godzin gram na Waszych serwerach.)9. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2000h +10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak, nawet na tej serwerowni.** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 1. Nick: eqk2. Imię: Mateusz3. Wiek: 134. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): średnie 5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć, Mam na imię Mateusz pochodzę z Zakopanego, nie którzy powinni mnie kojarzyć z JB, na którym mam rozegrane ponad 300h. Konto na forum założyłem w lipcu. Lubię matematykę, interesuję się piłką nożną (mój ulubiony klub to Manchester United :p), grafiką oraz grami komputerowymi. Jestem pewny siebie, wykonuje swoje obowiązki. Jestem w stanie poświecić dużo czasu dla dobra serwera. Chcę zostać administratorem, aby na serwerze panowała miła atmosfera i porządek :). 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-6h8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: dni robocze 16-18 weekendy 12-169. Staż w grze counter strike Global Offensive: Blisko 3000h10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie, ale w końcu musi być ten pierwszy raz :D** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 1. Nick: B!@CK 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): dobre/bardzo dobre 5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Kuba, a raczej Jakub, jestem z Lublina. Interesuję się sportem, dokładniej piłką nożną. Lecz poza tym interesuje się również informatyką co za tym idzie wszelkie systemy programowanie itp. Dlaczego chciałbym zostać administratorem? -Myślę, że kolejna osoba przyda się do ekipy, zawsze to większy spokój na serwerze, co za tym idzie każdy ma mnie roboty im więcej osób. 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia, ale myślę, że 1-2h dziennie. 8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Godziny mam bardzo rozrzucone na tygodniu to po południa/ wieczory, a w weekendy to mogę być o 8 rano, a mogę być i o 3 w nocy. :) 9. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1,5k godzin 10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 1. Nick:MrocznyZiemniak2. Imię:Damian3. Wiek:174. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre):dobre5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie):tak6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:mieszkam w małej wiosce interesuje sie informatyką i elektrotechniką mysle ze powinnem być to ja ponieaż jestem aktywnym graczem jestem w maiare lubiany chce pomoć administracji w utrzynamiu spokoju7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2/3 godziny ponieważ gram jeszcze na jb8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**; dni robocze 17-22 weekendy 9-249. Staż w grze counter strike Global Offensive:1555godzin 10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P5YcHoOo 24 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 1. Nick: P5YcHoOo2. Imię: Przemysław3. Wiek:224. Znajomość Sourcebans (średnie, dobre, bardzo dobre): no tak średnio dobrze bym powiedział:D5. Sprawny i działający mikrofon(Tak/Nie): Si seniorita6. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem studentem 3 roku na Uniwersytecie Śląskim, mieszkam na zadupiu zwanym Lędziny ale studiuję w Katowicach. A adminem chcę zostać, ponieważ jestem dosyć aktywnym graczem, zwłaszcza na arenkach i z miłą chęcią posprawuję sobie troszkę opieki nad naszym wspaniałym, nowym serwerem :)7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie, ciężko mi powiedzieć dokładnie ale często wbijam :)8. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: głównie wieczorową porą, w różne dni9. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2281 h10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: tak, a nawet mogę podać linka gdzie :P** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Eqk, jesteś za młody, nie widzę Cie jeszcze w tej roli. Pozostałych zapraszam na PW wraz ze steam ID oraz wpiszcie się w temacie. ZAMYKAM REKRUTACJĘ. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi