mr.Burger 82 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: mr.Burger 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 16 (za tydzień 17) 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (Składka jest obowiązkowa): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametrac....177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **(min 5 zdań): No to jeszcze raz cześć! :D Od ostatniego podania u mnie się nic nie zmieniło :/ Nadal jestem Dawid, nadal mieszkam w Łodzi i nadal chodzę do samochodówki. :crazy: Jak się okazało po ostatnim podaniu wielu z was mnie pamięta :D No, ale nic dziwnego... O mnie nie da się zapomnieć 8) Nie będę się rozpisywał, ponieważ musiałbym napisać to samo co w poprzednim podaniu, a każdy kto wejdzie w to podanie zapewne czytał też poprzednie. ;) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min 5 zdań): Powód przez który chcę zostać adminem przez ten tydzień się nie zmienił. Chcę pomóc innym administratorom w "tępieniu" cheaterów i osób, które niszczą miłą atmosferę na serwerze oraz psują innym grę. Gram w porach wieczornych i zauważyłem, że czasami ciężko wtedy o admina, a jeden więcej zawsze się przyda :) GT poprawiłem, na mam nadzieję wystarczający poziom :D 10. STEAM_ID**: STEAM_0:0:2420621 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w tygodniu jest to zazwyczaj od 1.5 do 2 godzin, ale często się zdarza, że wbijam na serwer w ciągu dnia wtedy jest to około 5 godzin. W weekend również około 5 godzin, ale zdarza się, że jestem dłużej na serwerze. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): tydzień: (czasami) 13-15 oraz (codziennie) 20-22, weekend: 9-12 i 20-22/23 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 27 Lutego 2017 przez mr.Burger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jestem na Tak: [+]Posiadał admina, [+]Staż, [+]Składka, [+]GameTracker, [+]Amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jestem na TAK +GT +Staż -/+ Wiek +Składka -/+ Mikrofon (fajnie jakbyś częściej się odzywał) +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pewnie że na tak xd Mikrofon używa ;p GT poprawił Składka Wiek to tylko liczba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Nawiązując do poprzedniego podania: +/- GT poprawione. + AMX. +/- Mikrofon ( którego nie używasz ) - Podanie fatalnie napisane. + Staż. Jestem za okresem próbnym. :) Edytowane 27 Lutego 2017 przez TwixCS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 + Składka+ Mikrofon + AMX+ Staż+ GT (poprawione)+ DoświadczenieNa tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 za okresem próbnym GT jeżeli nie spadnie i będzie częściej, WIEK +/- Składka + a na majku się udziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jestem na Tak: -był już adminem -nadrobione GT -przyda się kolejny admin -jak pisał kolega wiek to tylko cyferki:) Pozdrawiam Aldur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Byłeś adminem za panowaniem Ady :D i spisywałeś się nieźle z tego co pamiętam, dlatego tu też tak będzie, oferujesz dużo tą aktywnością pod wieczór bo nie zawsze jest ktoś, jestem Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Na tak +Wiek +Steam +Staż +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Co do tego Pana :D :p zdecydowanie na TAK. Składka Doświadczenie Wiek Staż Steam Gracz nie robi problemów na serverze, "ogarniety" nie szuka konfliktów bardzo komunikatywny i co ważne również dobrze się z Nim gra. Tyle z mojej strony. Myślę że warto dać szanse Dawidowi :D A poza tym miał adma więc nie będzie miał problemów. Edytowane 28 Lutego 2017 przez RedMisiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Z tego co widzę to, większość jest na tak, więc witam w ekipie :P Zgłoś się do mnie po admina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi