Twix! 38 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 1. Nick: TwixCS 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 24 4. Znajomość AMX (1-10): 5/6 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/TwixCS/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Czołem, od złożenia mojego pierwszego podania, raczej nic się nie zmieniło. Coraz częściej zacząłem wchodzić na forum, co stało się już codziennością, tak jak poranna kawa i papieros na kibelku. W dalszym ciągu pracuję w sklepie obuwniczym, żonie już nie pomagam, ale dalej doskonale gotuje. Przygoda z Counter Strike, również przerodziła się w nałóg, bez którego ciężko jest funkcjonować, po prostu wchodzisz, bo czegoś Ci brakuje. Podanie składam z tego względu, że dalej jest mało osób na stanowisku administratora, a nocą ciężko się gra z cziterem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Tutaj nic nie będę zmieniał ...Chciałbym zostać administratorem ponieważ, zależy mi na pomocy swoim kolegom, oraz koleżankom w pilnowaniu porządku na serwerze, oraz dopieszczaniu go tak, aby każdy z miłą chęcią wracał. Wchodzę często późnym wieczorem i nie ma żadnego z moderatorów, wtedy gracze pozwalają sobie na używanie haxów, co uniemożliwia dobrą zabawę innym graczom. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198147504374/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mogę poświęcić około 2-4 godziny, czasami dłużej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: Rano około 2-3 godzin, a wieczorem różnie, od 18 bez limitu. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 11 miesięcy 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mimo, że rzadko grywam na ODD2 wypowiem się. Wielkim plusem jest twoja aktywność na serwerze jak i na forum. Jesteś dojrzały, kulturalny i posiadasz steam. Podsumowując, jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Jestem na Tak czasami prowokuje ale spoko jest. Da sie dogadac, żartowniś jest ogarnięty. Amx zna więc nie ma się co czepiać, staż i gt jest . Edytowane 10 Marca 2017 przez Bezimienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Przyda się dodatkowa para rąk do pomocy bo moim zdaniem jest zdecydowanie za mało adminów, powinno być przynajmniej z 15 osób. Staż był, doświadczenie jest. Jestem za A kolega UP, nie powinien zostać uwzględniony do głosu ponieważ sam jest osobą prowokującą i zdecydowanie nie potrafi się w takiej sytuacji odnaleźć. Edytowane 9 Marca 2017 przez Miłosz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Na tak +Wiek +Gt +Steam +Doswiadczenie +Staz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Na tak +malo jest adminow +byl juz adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Jestem jak najbardziej na Tak. Jeden z kilku bardzo ogarniętych osób jakie tam znam. Bardzo pomocna osoba. Gdy miał admina zawsze starał Się aby było spokój i ład. Moim zdaniem odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko Bardzo duze Tak. Powodzenia :) Edytowane 9 Marca 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 no ja rowniez jestem na tak miales admina grasz czesto jestes do pozna tylko nie odwalaj wiecej numerow :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak ja jeszcze grałem to nie widziałem z tobą problemów i jakich kolwiek konfliktow pozytywnie walniety staz wiek jestem na tak :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Śmieszą mnie wypowiedzi niektórych poprzedników, serio się zastanówcie nad argumentacją 2 razy. Co do podania: Często spotykam Cię na serwerze i dla mnie grasz w odpowiednich godzinach, przyda się aktywny admin. Popracuj trochę nad kulturą bo ostatnio musiałem Cię kickować. Pamiętaj, że admin ma świecić przykładem i mam nadzieje, że tym razem wyeliminujesz swoje ostatnie błędy. Jestem na tak i mam nadzieję, że sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Według mnie powinieneś dostać drugą szansę +Spoko morda +Przyda się dodatkowy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Na tak Byłeś adminem a współpraca z tobą była przyjemna, GT +, nie chce mi się pisać bo nie zmienię zdania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jestem za. Stały gracz ogarnięty, troszke popracuj nad słowami Twixen i będzie okej :v zawsze to dodatek gdy wiarek rezygnuje . Opiekuj sie dobrze serverem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem na Tak +aktywny +przyda sie dodatkowa osoba w ogarnięciu serwera +staż tez jest spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja też jestem tak: -miałeś adma wiesz co w pięć xD -wiek -mi tęż się nie przypomina żebym miał jakieś problemu z Tobą, zawsze było ok -jak dla mnie też jest za mało adminów przyda się pomoc -doświadczenie -mikro -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEEV 8 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nie wiem czy mam prawo sie wypowiadać jeżeli tak to : Jestem na tak,powody są takie : ostatnich czasach jak siedze u was na serwerze,stara sie ogarniać zoo które biega pisze że kultura etc... aktywny dość wieczorami /czasem rano go widuje jak wbijam. Nie widziałem żeby kogoś cisnął zachowuje sie normalnie, Miał admina,wiec i posiada doświadczenie w tej roli nie wiem jak go stracił ale jak na moje nadaje sie chociaż na okres próbny ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na tak :) -aktywność na forum jak i serwerze :) -problemów z nim nie ma :) -doświadczenie :D -staż -wiek -składka Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na TAK. Admin teraz bardzo się przyda, jesteś miłym i kulturalnym człowiekiem. Znasz się byłeś tu adminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Grasz czesto i nie zauwazylem zebys byl konfliktowa osoba Starciles adma ale to pewnie byl wypadek przy pracy , a serwer potrzebuje adminow Jestem na Tak :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem na Tak: -byłeś adminem -jesteś często na serverze -ogarnięta osoba -pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na TAK, spełnia wymagania i spokojnie nadaje się na to stanowisko - znany na serwie - doświadczenie - ogarnięty Przyda się teraz nowa para rąk do pracy:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Przyjmuje napisz do Karola w sprawie dodania admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi