Rafj 83 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Zauważyłem, że całkiem spory odsetek serwerowni gra w LoLa. Co związku z tym? Chciałbym wyjść z propozycją jakihś turniejów dla społeczności Cs-Classica w którym gracze mogli by zmierzyć się za sobą w grach 1v1, 2v2 etc. W których można byłoby wygrać jakieś nagrody. A wszystkie rozgrywki były by dla przykładu komentowane i nagrywane, następnie wrzucane na naszego yt. Co Wy na to? Chciałbym wysłuchać Waszą opinie na ten temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bardzo świetny pomysł z chęcią zagram w takim turnieju !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Good idea!!! Prędzej bym zorganizował 5vs5 jakiś, ale jak by nie było chętnych drużyn to jakieś 1vs1/3vs3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Pierwsze: kto ufunduje nagrody (dodam, że fajnie jakby były to nagrody w postaci jakiejś "waluty" w lolu, czyt. skiny/mystery boxy etc. etc.), jak wiadomo RP nie jest tanie, a zakładam, że sponsora nie masz, a sam nim nie będzie, a turniej w którym nie byłoby nagród, to jest bezsensu, tak szczerze, bo nikt nie będzie ani brał tego na "poważnie", ani tracił na takie coś czasu, może MAŁY odsetek graczy... Drugie: organizator, masz kogoś kto byłby w miarę ogarnięty i poświęciłby dużo czasu (naprawdę potrzeba duuużo czasu) na organizację takiego przedsięwzięcia? No chyba, że masz doświadczenie, czas i zdolności to okej. Summa summarum alias podsumowując, dla mnie to i tak nie wypali, ale w każdą niedzielę zawsze jestem otwarty na jakieś gierki jakby ktoś miał ochotę ;p 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Sponsora już masz ;D Jakieś PSC bym mógł ogarnąć, ale co do samej gry to już nie za bardzo bo w lola aktualnie nie gram :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEEV 8 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 ja sobie ekipe znajde na 5on5,wiec jestem za ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Wiesz jak nie znajdzie się sposorów, to ja mogę coś zamotać + dla przykładu jakby było dużo drużyn i dla przykładu 5v5 to można zrobić że jakieś 20 zł wpisowego (4zł na łeb), które dajemy jakiejś zaufanej osobie (wiecie żeby nikt nie ukradł) i sprawa załatwiona. A co do organizacji, mogę się pofatygować, najwyżej kogoś wezmę do pomocy. Edytowane 10 Marca 2017 przez Rafj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 JAZDA Z LESZCZAMI! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 jak to 1 konkurs to po co wpisowe ? pierw się by zobaczyło czy wypali co do nagród to jakieś bym po 50 zeta ogarnął czy coś więc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEEV 8 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 wróć,zapomnialbym dodać można przecież napisać do riotgames na support o sponsoring w postaci rp zarazem zrobić ciut większy konkurs niż tylko na sieci ^^ a dokładnie mowa o http://events.eune.leagueoflegends.com/pl/ grałem tam nie raz turnieje z kolegami,często dostawaliśmy nagrody za chociazby ostatnie miejsca w postaci boost ip( bonus PŻ) możemy stworzyć tam event,i podac link na forum do zapisów przykładowo dam poniżej nagrody za turniej na trybie aram Nagrody dostarcza Riot OSOBY Z PIERWSZEGO MIEJSCA 1600 RP, Ryze, Ryze Zwycięzca, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z DRUGIEGO MIEJSCA 1200 RP, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z TRZECIEGO MIEJSCA 800 RP, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z CZWARTEGO MIEJSCA 400 RP, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z PIĄTEGO MIEJSCA–OSOBY Z ÓSMEGO MIEJSCA Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Teraz, DEEV napisał: wróć,zapomnialbym dodać można przecież napisać do riotgames na support o sponsoring w postaci rp zarazem zrobić ciut większy konkurs niż tylko na sieci ^^ a dokładnie mowa o http://events.eune.leagueoflegends.com/pl/ grałem tam nie raz turnieje z kolegami,często dostawaliśmy nagrody za chociazby ostatnie miejsca w postaci boost ip( bonus PŻ) możemy stworzyć tam event,i podac link na forum do zapisów przykładowo dam poniżej nagrody za turniej na trybie aram Nagrody dostarcza Riot OSOBY Z PIERWSZEGO MIEJSCA 1600 RP, Ryze, Ryze Zwycięzca, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z DRUGIEGO MIEJSCA 1200 RP, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z TRZECIEGO MIEJSCA 800 RP, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z CZWARTEGO MIEJSCA 400 RP, Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa OSOBY Z PIĄTEGO MIEJSCA–OSOBY Z ÓSMEGO MIEJSCA Dopalacz PZ na 4 zwycięstwa good idea! ale pierw trzeba zobaczyć ile osób się zgłosić i ustalić czy będzie to 5vs5 czy 1vs1? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja tam biorę udział niezależnie czy będzie 5vs5 czy 1vs1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Też byłabym chętna :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Co do nagród, napiszcie do riotu, często dają nagrody, jednak musi być przynajmniej 8 5- osobowych drużyn. Ja z chęcią bym wziął udział w takim czymś, ale wątpię, by to wypaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Chętnie bym wziął udział :D Ekipe zawsze moge skleic lub zagrac solo :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Jestem jak najbardziej za, mógłbym grać i 1vs1 i 5vs5. Trzeba tylko się zastanowić czy opłaca się grać 5vs5, już widzę jak ludzie dobierają sobie do teamów jakichś Challangerów, może dla pewności to powinny być osoby tylko z sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEEV 8 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 wątpię że znajdziesz tu z 6/najlepiej 8 drużyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Polecam nie zbierać składów. Tylko z chętnych osób wpisanych w danym temacie pomieszać. A czy to będzie 5v5/3v3 dowiemy się od chętnych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 W najlepszym przypadku wyjdą 3 drużyny z sieci ^^, więc chyba najlepiej zrobić turniej 1v1 . Ja zawsze chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi