Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 1. Nick: Siwy 2. Imię: Miłosz 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Nigdy nie używałem go w cs, jedynie TS. 6. Składka: Mam abonament ;v A przelewy to dla mnie czarna magia 7. Link do swojego GameTracker'a**: Gram aktywnie dokładnie od poniedziałku - 17h przez 5 dni wychodzi 3,5h. Łącznie 217h a wymóg tyczy się graczy którzy nie mieli styczności z serwerem, tak ponad połowa doświadczonych osób to rozumie. --> GT 8. Parę słów o sobie **: Jestem jednym z najstarszych po dzień dzisiejszy użytkowników forum, przez większość znana, na serwerze jednym z pierwszych graczy, adminów i w końcu przez ponad 1,5roku zajmowałem się serwerem a dalsze dzieje obserwowałem / pomagałem. Teraz DD2 jest przejmowany przez nowszych graczy, których w 2/3 części poznałem, grałem albo przynajmniej widziałem na serwerze. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Może przeinaczę to - Co chcę wnieść? Otóż jestem z nielicznych osób która uwielbia banować(nieliczna?) ale banować raz a porządnie, sam z siebie wychodzę z inicjatywą szukania czitów, bez udziału tych doświadczonych graczy którzy z miejsca określają stopień cziterstwa, i innych u@. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: - 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Statystycznie na razie moja aktywność na serwerze równa się te 3,4h dziennie. Myślę że pozostanie ona tak jak jest. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): pn-ptk, sobota // czwartek jak dam radę, niedziela jak zawsze wolna. A godziny to różnie, w tym momencie mogę określić jak spędziłem ten tydzień, następny może się różnić, i kolejny tak samo, Ale mogę jasno powiedzieć że wieczór 17-22(24 - ale nikogo nie ma wtedy) jestem. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: coś z 10 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem na Tak. Gt lekko do poprawy, a cała reszta to na + Amx idealne, staż bardzo duży, podanie rozpisane, wiek dobry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na tak : +wiek +duze doswiadczenie +ogarniety czlowiek PS Siwy na opiekuna xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Siwy ! Zacznę od początku ... + AMX. + Fajnie rozpisanie podanie. + Jesteś bardzo ogarnięty. Jestem na TAK ! ps. W gratisie nie ma VIP'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 no zna amx bardzo dobrze gra czesciej ostatnio byly opiekun tego serwera duzy wkladl w niego mysle ze mu sie nalezy szansa na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 na TAK z tego co widzę był już nawet opiekunem serwa, tak więc doświadczenie jest, tylko czemu na admina, a nie od razu na opiekuna? w każdym bądź razie, jak ktoś ma doświadczenie i wykazuje chęci trzeba dać mu szanse. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Oczywiscie ze tak Doswiadczony czlowiek na swoim miejscu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Chyba za niską rangę atakujesz Siwy :D Na tak Amx Były opiekun Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Osobiście raczej mało z Tobą grywałem, ale jestem na TAK + duze doświadczenie +amx +staż gt troche do poprawy , głownie chodzi mi o systematyczność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 No raczej, ze tak +Amx +Staz +Doswiadczenie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Masz wielkie doświadczenie, ogromny staż i jesteś dorosły. Wymagania spełniasz, jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Na Tak +doświadczenie +staż +byl juz opiekunem, to raczej ogarnie admina :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Siwy.....Ach....nie wypada mi wzdychać do Ciebie bo mam żonę :-) a tak na poważnie to: Zdecydowanie na tak....ale admin ??? :-) :-) osobiście z Twoim stażem i doświadczeniem zdecydowanie mógłbyś zostać opiekunem przydałby się ktoś ogarnięty :-) Ogólnie pisze tylko : TAK. Myślę że stali gracze to rozumieją i wiedzą że to nie "jakiś tam sobie" Siwy....tylko kur.....to jest "TEN" Siwy :-) Do zobaczyska na servie Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Z tego co wiem można pisać 1 podanie na tydzień, niespełna 2-3 dni temu widziałem twoje podanie na Gamera. Ale do szczegółów +wiek +byłeś opiekunem, więc znasz się na rzeczy +/-GT +/- brak steam Powiedzmy, że jestem na tak, ale tak jak mówię dopiero co pisaleś podanie na gamera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam. Dla Ciebie Siwy będę miał inne stanowisko. Niedługo się dowiesz o tym ;). Jeśli chodzi o admina jestem na tak. Lecz poczekamy z tym 48h by każdy mógł się wypowiedzieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 NO PEWNIE ŻE TAK. Ty podanie na wyższe rangę powinieneś składać, (wiesz na jaką:D). Byłeś tu opiekunem, znasz się na tym, dużo czasu poświęciłeś na ten serwer. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Mieć w zespole kogoś takiego jak Miłosz to zawsze fajna rzecz, nawet jeśli miałby mieć dziurawe GT. AMX mistrz, doświadczenie jak mało kto, no i ogarnięta to chłopina xd Oczywiście jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Siwek to na Opiekuna powinien startować xd Ogarnięty chłopak,pomocny,ogromne doświadczenie a AMX bomba. Już wcześniej powinien składać podanie. Jak najbardziej na WIELKIE tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Amx dobrze opanowany (uczył mnie kiedyś xD), doświadczenie, opanowanie i przede wszystkim pomysł. Dla mnie siwy od zawsze był jednym ze wzorów i tego się dalej trzymam, serwer potrzebuje takich ludzi. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi