Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, Proszę tutaj zgłaszać błędy związane z nowym stylem. Jeżeli komuś nie pasuje styl, może go sobie zmienić ręcznie (na samym dole strony jest taka opcja) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Można poprawić kolorystyke w Nieprzeczytana zawartość http://forum.cs-classic.pl/discover/unread/ Edytowane 11 Marca 2017 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Na telefonie nachodza na siebie teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jest problem z napisaniem prywatnej wiadomość Temat można napisać normalnie ale treści się już nieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 W obecnych przez ostatnie 24h nie wyświetla użytkowników z tym logowaniem bez dodawania do aktywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ktoś odgryzł po prawej stronie kawałek ramki z reputacją w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Cytaty nie zostały edytowane, mają białe tło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Ja proponuję zmienić napisy na ss na niebieski z szarych, będzie lepsza widoczność ich :) Tak samo przy rekrutacji napisy off on zmienić na kolorki off czerwone on zielone. Edytowane 11 Marca 2017 przez Bezimienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 2 godziny temu, Bezimienny. napisał: Ja proponuję zmienić napisy na ss na niebieski z szarych, będzie lepsza widoczność ich :) Poprawione, dzięki za zgłoszenie 4 godziny temu, ωιncнєѕтєr napisał: Cytaty nie zostały edytowane, mają białe tło :) Również poprawione, dzięki 5 godzin temu, Zygi napisał: Ktoś odgryzł po prawej stronie kawałek ramki z reputacją w profilu Sprawdź teraz, wydaje mi się, że poprawiłem ale nie jestem pewny w 100% 5 godzin temu, Adis napisał: Jest problem z napisaniem prywatnej wiadomość Temat można napisać normalnie ale treści się już nieda Prawdopodobnie naprawione. 5 godzin temu, Marina. napisał: W obecnych przez ostatnie 24h nie wyświetla użytkowników z tym logowaniem bez dodawania do aktywnych To chyba nie jest błąd. 11 godzin temu, ωιncнєѕтєr napisał: Można poprawić kolorystyke w Nieprzeczytana zawartość http://forum.cs-classic.pl/discover/unread/ Poprawione. 6 godzin temu, mr.Burger napisał: Na telefonie nachodza na siebie teksty Poprawione ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Na dole w legendzie grup, jest wszystko oprócz "administrator serwera". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Jak jest data urodzenia w edycji profilu to proponuję to zmienić z białego na taki sam kolor jaki jest przy gg czy zainteresowaniach CS-Classic.pl [ Call of Duty ] jest tak a żeby zmienić to na to żeby było razem bez oddzielenia Edytowane 11 Marca 2017 przez Bezimienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 A tak wgl to gdzie się podziała wyszukiwarka? Na białym stylu umieszczona od razu pod prof użytkownika na stronie głównej (wiem, że tak jest od początku). A teraz tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) starsze było lepsze te jakoś niezbyt do starszego ludzie już przywykneli więc jestem na NIE ze zmianą forum tamto było jednak bardziej przejrzyste a i shoutbox sie wiesza nie wiem czemu + nie mozna zaznaczać tekstu całościowo bo błedami wali Edytowane 11 Marca 2017 przez Chemikphp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Na telefonie mozna przesuwac forum w bok jednak nic tam nie ma. A teksty dalej na sb nachodza :/ Edytowane 12 Marca 2017 przez mr.Burger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Klikając na profilu użytkownika zieloną ramkę z reputacją, zostajemy przekierowani do jej aktywności, gdzie owa ramka się buguje. Edytowane 12 Marca 2017 przez Esme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 20 minut temu, Esme napisał: Klikając na profilu użytkownika zieloną ramkę z reputacją, zostajemy przekierowani do jej aktywności, gdzie owa ramka się buguje. Ukryj zawartość Naprawione. 8 godzin temu, mr.Burger napisał: Na telefonie mozna przesuwac forum w bok jednak nic tam nie ma. A teksty dalej na sb nachodza :/ Mógłbyś wobec tego podać mi rozdzielczość swojego telefonu? 21 godzin temu, Bezimienny. napisał: Jak jest data urodzenia w edycji profilu to proponuję to zmienić z białego na taki sam kolor jaki jest przy gg czy zainteresowaniach CS-Classic.pl [ Call of Duty ] jest tak a żeby zmienić to na to żeby było razem bez oddzielenia Poprawione. 20 godzin temu, Kasia! napisał: A tak wgl to gdzie się podziała wyszukiwarka? Na białym stylu umieszczona od razu pod prof użytkownika na stronie głównej (wiem, że tak jest od początku). A teraz tego nie ma. Dodam. ☻ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 jak na stronie głównej są napisy counter strike 1.6 go i inne to dać na środek gametracker'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tu wam coś nie wyszło xD Powinno być offline/online nie nazwa użytkownika xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 2 godziny temu, dav3 napisał: Mógłbyś wobec tego podać mi rozdzielczość swojego telefonu? 480x800 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Złe wyświetlanie się strony głównej w wersji mobilnej, po dodaniu baneru na samym dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 13 minut temu, Kasia! napisał: Złe wyświetlanie się strony głównej w wersji mobilnej, po dodaniu baneru na samym dole. Naprawione. @mr.Burger, powinno już działać :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 3 godziny temu, Kasia! napisał: Tu wam coś nie wyszło xD Powinno być offline/online nie nazwa użytkownika xD Gotowe 4 godziny temu, Bezimienny. napisał: jak na stronie głównej są napisy counter strike 1.6 go i inne to dać na środek gametracker'ów. Niech zostanie tak jak jest, inaczej wyglądałoby jeszcze gorzej xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Na wersji mobilnej stronę da się przesuwać, w niewielkim odstępie, ale na jakiejś podstronie było przesunięcie ponad dwukrotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Mam ten sam błąd !! Widzę Huawei :) Edytowane 15 Marca 2017 przez Troplelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Nie dało by się tego suwaka po prawej stronie zrobić minimalnie większego? Taki mały jest trudny do złapania :D + Przydało by się coś w stylu "Do góry" w stopce strony :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi