Nemciooo 608 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Proponuję dodać do rang tę: DJ TS3. Przyda się, ponieważ niektórzy chcą wiedzieć do kogo zgłosić się w sprawie muzyki na forum. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Bardzo dobra propozycja. Godna dodania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Według mnie to jest zbędna ranga. DJ'ów przybywa i ubywa, a z resztą jeśli ktoś musi się skontaktować z DJ'em, od tego jest TS3, nie jest to żadna ranga posiadająca jakieś duże permisje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Tak jak @Marina. napisała jest to zbędne. Masz sprawę do DJ to wbijasz na TS a tam jest wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Moim zdaniem jest to zbędne. Jest na forum temat, który przedstawia listę dj'ów na Ts'3, wystarczy tylko go uzupełnić. Nie będzie większego problemu wtedy z komunikacją na forum, a jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać z owym dj'em wystarczy wejść na ts'a. Podrzucam link do tematu z listą dj'ów. Wystarczy go tylko uzupełnić a ludzie, którzy chcą się skontaktować, będą mieli o wiele łatwiej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Temat był poruszany dawno temu, bodajże jak ja jeszcze byłem adminem na tsie i dalej jestem takiego samego zdania jak reszta z dawnej paczki (czyt. Majun czy Marina), że takie coś jest zbędne, permisje dja to tylko ts i powinny zostać tylko dla tsa, nie widzę sensu wyróżniać dja na forum tylko dla rangi. + lista robiona przez Umciaka, który był HDJa jest adekwatnym odpowiednikiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ranga "girl" też jest zbędna, bo nie ma żadnych porządnych permisji #topic Mi tam rybka, bo mnie tu nie ma Ale jest też np. promotor, który (chyba, imo) większego znaczenia nie ma, a ranga jest. @MajuN Przeceniasz inteligencję oraz chęci szukania ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Również jestem zdania, że taka ranga na forum byłaby zbędna. Lista DJ'ów została przeze mnie zaaktualizowana - jak widać nie ma ich dużo. Nie ma potrzeby dokładać kolejnej rangi na forum, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nie będę dodawał rangi pod to, ponieważ nie jest to czymś ważnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi