Nemciooo 608 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Proponuję dodać do rang tę: DJ TS3. Przyda się, ponieważ niektórzy chcą wiedzieć do kogo zgłosić się w sprawie muzyki na forum. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Bardzo dobra propozycja. Godna dodania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Według mnie to jest zbędna ranga. DJ'ów przybywa i ubywa, a z resztą jeśli ktoś musi się skontaktować z DJ'em, od tego jest TS3, nie jest to żadna ranga posiadająca jakieś duże permisje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Tak jak @Marina. napisała jest to zbędne. Masz sprawę do DJ to wbijasz na TS a tam jest wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Moim zdaniem jest to zbędne. Jest na forum temat, który przedstawia listę dj'ów na Ts'3, wystarczy tylko go uzupełnić. Nie będzie większego problemu wtedy z komunikacją na forum, a jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać z owym dj'em wystarczy wejść na ts'a. Podrzucam link do tematu z listą dj'ów. Wystarczy go tylko uzupełnić a ludzie, którzy chcą się skontaktować, będą mieli o wiele łatwiej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 883 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Temat był poruszany dawno temu, bodajże jak ja jeszcze byłem adminem na tsie i dalej jestem takiego samego zdania jak reszta z dawnej paczki (czyt. Majun czy Marina), że takie coś jest zbędne, permisje dja to tylko ts i powinny zostać tylko dla tsa, nie widzę sensu wyróżniać dja na forum tylko dla rangi. + lista robiona przez Umciaka, który był HDJa jest adekwatnym odpowiednikiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ranga "girl" też jest zbędna, bo nie ma żadnych porządnych permisji #topic Mi tam rybka, bo mnie tu nie ma Ale jest też np. promotor, który (chyba, imo) większego znaczenia nie ma, a ranga jest. @MajuN Przeceniasz inteligencję oraz chęci szukania ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Również jestem zdania, że taka ranga na forum byłaby zbędna. Lista DJ'ów została przeze mnie zaaktualizowana - jak widać nie ma ich dużo. Nie ma potrzeby dokładać kolejnej rangi na forum, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nie będę dodawał rangi pod to, ponieważ nie jest to czymś ważnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi