ceberi 156 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witam przychodzę z propozycją usunięcia ZEUSA z ruletki. Bo to naprawdę denerwuje, prowadzenie wychodzi a tu jakieś dzidy wjeżdżą z zeusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 To może postaw jakąś alternatywę? Czekam na jakieś propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Glock z 1 ammo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Można zamiast zeusa dać uspa z 1 ammo lub jak ex napisał glocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imoono 3 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 można dać z deagla 1 ammo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Jak dla mnie zeusy powinny zostać. Z zeusem TT ma szansę zabić CT z Ciężką kamizelką a nawet z Super ciężką, a z takim USP/Glockiem/Deaglem z 1 ammo już nie za bardzo. Dobry CT powinien być czujny cały czas i mieć refleks. Dzięki zeusom, CT ćwiczy szybkość reakcji, a TT zdolność dobrego wykorzystywania okazji. Pistolety wymagają dobrego skilla (tak ja go nie mam ) aby bunt z nimi był skuteczny, a Zeusem każdy gracz, nawet ten mniej doświadczony, może skutecznie się zbuntować. Ale nie jestem również przeciwko wprowadzania nowych broni do ruletki Mogą trochę urozmaicić rozgrywkę Edytowane 20 Maja 2017 przez Huczin 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imoono 3 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 6 minut temu, Huczin napisał: Jak dla mnie zeusy powinny zostać. Z zeusem TT ma szansę zabić CT z Ciężką kamizelką a nawet z Super ciężką, a z takim USP/Glockiem/Deaglem z 1 ammo już nie za bardzo. Dobry CT powinien być czujny cały czas i mieć refleks. Dzięki zeusom, CT ćwiczy szybkość reakcji, a TT zdolność dobrego wykorzystywania okazji. Pistolety wymagają dobrego skilla (tak ja go nie mam ) aby bunt z nimi był skuteczny, a Zeusem każdy gracz, nawet ten mniej doświadczony, może skutecznie się zbuntować. Ale nie jestem również przeciwko wprowadzania nowych broni do ruletki Mogą trochę urozmaicić rozgrywkę Huczin też ma tu racje ja proponuje zostawić zeusa oram dodać jakiś pistolet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 1 godzinę temu, RUDI napisał: Można zamiast zeusa dać uspa z 1 ammo lub jak ex napisał glocka. No i ct ma s ciężką a Ty mu 1 hp zabierasz z glocka w głowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Jestem przeciw temu. Jeśli ct posiada refleks (nie oceniam nikogo) to potrafi zabić kogoś kto biegnie na cb z zeusem a kto nie ma ten prawdopodobnie nie zabije. Bez zeusa bunty by wyglądały inaczej, nie minął bym się z prawdą że jeśli ct ma super ciężką lub ciężką to by 85% prób buntu kończyła niepowodzeniem (no chyba że w gr jest np scar-20), superciężka jeśli dobrze trafisz z zeusa to zabijesz a bez tego jest ciężko. Można by było usunąć zeusa ale tylko wraz z superciężką, jeśli tt ma być osłabione to ct również, balans powinien być zachowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Moim zdaniem zamiast usuwać przedmioty z ruletki dzięki którym można zrobić bunt, powinno zostać dodane coś nowego typu pistol/scout z 1 ammo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Zeus powinien zostać, bo to największa możliwość do szybkiego buntu. Bez tego to już by nie było to samo. A co do wprowadzenia nowych rzeczy, jak najbardziej Deagle z jednym nabojem. USP czy Glock są bezużyteczne z jednym nabojem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Nie potrzeba usuwać zeusa z ruletki. Nikt się na to nie skarży, a ty napisałeś tą propozycje bo cb kilka rund z rzędu zabili z owej broni. ;d 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Zeus powinien zostać mimo że denerwuje ct to jest potrzebny. Dziś ty dostaniesz zeusa w plecy a na następnej mapie ty zrobisz bunta dzięki niemu i tak to już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Usunąć zeusy i ciężkie kamizelki. Jak prowadzę to muszę jakoś rysować marker a robiąc to z 20m wcale nie jest takie łatwe, zwłaszcza kiedy przechodzi się przez drzwi to jest szansa, że TT schowa się w rogu z Zeusem i ciebie zabije, a jeżeli mapa jest duża to nawet ucieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Rada jest prosta nie umiesz współpracować i ct ci nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Przewinęło się dużo Ciekawych pomysłów. Pomyślimy w tym kierunku. Narazie zostanie bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi