ceberi 156 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam. Przychodze z propozycją zwiększenie z 30 sek. do 2 min. na zbuntowanie się. Często bywa tak że w 30 se. da się jedynie wziąć broń, a nie zbuntować się przez co ctek jest spokojny bo w 30 sekund się nie da zbuntować. Przykładowo jest 4 żywych graczy i zaczynasz uciekać, a prowadzący zrobi boxa i już ci zostaje jedynie 30 sek i nie dajesz rady nawet dojść do cteka. Myśle że to dobry pomysł, aby czas na bunt się zwiększył, wtedy ctek nie będzie aż taki pewny że nie zdąży. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgadzam sie tylko ja bym dał 1,3 min na zbunowanie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Nie za dużo? Dla mnie jedna minuta byłaby wystarczająca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Do 2minut? Rundy by za dlugo trwały. Zgadzam się, ale do 45s albo MAX 1minuty. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez SharD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 1 min była by dobrą opcją, 2 za dużo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tą decyzje pozostawiam opiekunowi i zastępcy, lepsze jedna albo 1,5minuty niż 30 sek. bo będzie większa szansa na bunt :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Pomyślmy też o graczach, którzy są nieżywi i czekają na nową rundę. 2 minuty, to jest zdecydowanie za długo. Minuta to maksymalny czas moim zdaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 45 sekund wg mnie jest najlepszą opcją, ale 1minuta też nie jest złym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ja osobiście wolę żeby osoba zbuntowana nie miała ograniczenia czasowego. Rundy będą długie pomyślicie, no może i racja ale czemu osoba zbuntowana ma mieć przystawiony pistolet do głowy z licznikiem 30s. To wina CT, że dali takiej osobie uciec więc niech teraz się nią zajmą a nie "a schowam się 30s i Admin sam go slaynie". Po za tym, niektórzy też ograniczają się do takich sztuczek jak "a macie teraz masowego boxa bo jakiś typ mi uciekł" zostaje jedna osoba i cyk masz 30s na bunta, skoro ktoś nie ogarnia CT niech do niego nie wchodzi i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jestem za zwiekszeniem do minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 45/50sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dobra. Widzę w tym temacie problem. Od momentu kiedy zobaczycie zmianę w regulaminie macie się do tego stosować/ Jeżeli zostanie tylko jedna lub mniej osób niezbuntowanych, pozostali mają 40 sec na zbuntowanie się. Dodatkowo jeżeli osoba jest już zbuntowana ma ona dodatkowe 20 sec za każdego zabitego CT'ka. np. Zabił jednego z CT to ma czas 1 min na zakończenie buntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi