Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 10 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam, W tym temacie proszę zgłaszać wszystkie błędy/bugi/problemy, które znajdziecie na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWENS 123 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Problemem na niektórych mapach jest fakt, że jesli zakupimy dodatkowe życie lub wybierzemy je z menu vipa to gdy się odrodzimy to giniemy przez plugin ktory zabija afków rozwiązaniem tego problemu byłoby poprostu opóźnienie tego działania tak aby kazdy miał szanse wykorzystac zakupione przez siebie dodatkowe życie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 41 minutes ago, NEWENS said: Problemem na niektórych mapach jest fakt, że jesli zakupimy dodatkowe życie lub wybierzemy je z menu vipa to gdy się odrodzimy to giniemy przez plugin ktory zabija afków rozwiązaniem tego problemu byłoby poprostu opóźnienie tego działania tak aby kazdy miał szanse wykorzystac zakupione przez siebie dodatkowe życie. Z tego co mi się wydaje nie da rady zmienić czasu aktywowania anty afk na mapach. Ale można jak na poprzednim dr dodać coś w stylu ochrony na pierwsze 4-5 sec po odrodzeniu aby spokojnie wyjść z respa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 2 godziny temu, saatan napisał: Z tego co mi się wydaje nie da rady zmienić czasu aktywowania anty afk na mapach. Ale można jak na poprzednim dr dodać coś w stylu ochrony na pierwsze 4-5 sec po odrodzeniu aby spokojnie wyjść z respa. pisałem o tym z dobry tydzień temu do karola wiec jest to juz zgloszone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jesteście pewni, że po zakupie dodatkowego życia (sklep za żetony) nie ma godmod? Dodawałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie ma na bank. Kilka razy traciłem w ten sposób żetony, bo padałem , respiłem się i od razu zabijało lub obijało powoli, a gdy jest duży resp, to ciężko zdążyć wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWENS 123 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dnia 11.07.2017 o 00:28, -_- napisał: Jesteście pewni, że po zakupie dodatkowego życia (sklep za żetony) nie ma godmod? Dodawałem to Na to nie zwróciłem uwagi ale napewno jesli się wybierze z menu VIPA dodatkowe życie to nie ma goda na starcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Okej, mam łatkę na to, ale dodałem tam rzeczy, które miały się pojawić w kolejnych aktualizacjach, więc proszę poczekać z tym (raczej dzisiaj po 23 się pojawi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Po przejściu mapy nie zalicza punktu. Bardzo poważny bug. Edytowane 29 Września 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Gdy na serwerze terrorysta opuści grę i zostanie on zastąpiony innym terro nie może wtedy wybrać już trybu gry i nie może się ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Od 2 dni zabiera modele jeden mi zabrało tak po prostu dziś kupiłem następny i po rundzie juz nie miałem - na następnych mapach również nie 1. znów pojawił się błąd z podwójnym biznesmenem 2. w astronaucie nie działa grawitacja 3. za niektóre osiągnięcia takie jak "przegraj 4 dni na serwerze" "przegraj 8 dni na serwerze" nie dodaje żetonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 22 minuty temu, hey! napisał: 2. w astronaucie nie działa grawitacja Sprawdź teraz 22 minuty temu, hey! napisał: 1. znów pojawił się błąd z podwójnym biznesmenem Potrzebny restart serwera 23 minuty temu, hey! napisał: . za niektóre osiągnięcia takie jak "przegraj 4 dni na serwerze" "przegraj 8 dni na serwerze" nie dodaje żetonów Jak nie dodaje. Nie rozumiem. Nie ma problemu w działaniu pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, -_- napisał: Jak nie dodaje. Nie rozumiem. Nie ma problemu w działaniu pluginu chodzi o to że odebrałem wszystkie osiągnięcia za "czas przegrany" i dostałem tylko 45k żetonów gdzie za samo osiągnięcie "przegrane 8 dni na serwerze" jest 100k (na serwie mam przegrane 8dni i jakieś godziny. 1 godzinę temu, -_- napisał: Sprawdź teraz już działa 1 godzinę temu, -_- napisał: Potrzebny restart serwera oj potrzebny teraz jest już 3 XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 2 godziny temu, hey! napisał: hodzi o to że odebrałem wszystkie osiągnięcia za "czas przegrany" i dostałem tylko 45k żetonów gdzie za samo osiągnięcie "przegrane 8 dni na serwerze" jest 100k (na serwie mam przegrane 8dni i jakieś godziny. No to ja nie wiem. Może pominąłeś jakieś lub robiłeś to za szybko, bo ja nie widzę żadnego problemu w kodzie. Zresztą, dzięki za informację : Takie rzeczy nie powinny być resetowane, więc w kolejnych resetach, wezmę to pod uwage 2 godziny temu, hey! napisał: oj potrzebny teraz jest już 3 XD Sprawdź teraz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Jeśli za szybko weźmiesz perk z !mvip, to Ci go nie daje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Nie bardzo rozumiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 @-_- Jeśli za szybko po rozpoczęciu rundy wpiszesz !mvip i weźmiesz np. większego speeda, to Ci go nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Tylko nie bardzo wiem jak mam Ci to naprawić. Jeżeli włączysz w czasie freeze, to logicznym jest, że nie zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Nawet nie w czasie freeze, tylko 2 sekundy po się tak dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Jest tak, ponieważ na początku rundy zlicza statystyki COD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 @-_- nie wiem dlaczego ale ten błąd z biznesmenem znika i pojawia się ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dzieje isę tak, ponieważ przy wrzucaniu pluginów, któr ekorzystają z forwardów tego głównego silnika, wczytuje ponownie ten plugin, a poprzedniego nie usuwa bez restartu/wgrania silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 czyli średnio da się to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ja tam żadnego buga z biznesmenem co sklejek pisał nie mam i nie miałem. Może to błąd tylko u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 9 minut temu, Czesio napisał: Ja tam żadnego buga z biznesmenem co sklejek pisał nie mam i nie miałem. Może to błąd tylko u ciebie? Występuje po załadowaniu niektórych map z tego co zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi