ceberi 156 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Jak widze te wielkie niezaniedbanie na jail breaku i ostatnich nieprzyjemnych akcjach postanawiam pożegnać się z tą siecią i tu chce wyróżnik kilka osób @Netherslay który pisał bezsensownie na mnie skargi, niszczył moje dobre imię i zawsze chciał dla mnie jak najgorzej @RaoXteR x Bandi ♥ zajebisty ziom @Bocik spoko morda, bardzo mila osoba @krystek145 za tę beke, którą robiliśmy na serwerze @Lift12 pomimo początkowych spór, okazałeś być spoko @RUDI zawsze był ze mną i jest dobrym guardem @aassingo najlepszy admin, spoko morda @I.KILL.YOU SEBUŚ najlepszy guard ever @SharD pomimo że czasem gniewaliśmy, jesteś spoko guardem I całą reszte za niesamowite chwile, ale ten serwer dla mnie nie pasuje. I musze powiedzieć kilka gorzkich słów o @Jeremaya Gattwold za czasów kiedy miałeś admina byleś naprawdę fajny, ale teraz mocno zaniedbałeś serwer, faworyzyjesz (podanie petera) skargi, które nikt za grosz by nie przyjął i teraz przyjmujesz/odrzucasz podania PO UWAGA ZNAJOMOŚCI,wielu graczy niepodoba co robisz, tylko boją mówić na głos. Edytowane 13 Lipca 2017 przez ceberi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 szkoda że odchodzisz mordeczko :< ale mam nadzieje że kontakt zostanie (Dostaniesz tego boosta obiecuje) XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Widzimy sie jutro Oby na Ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Czuje się wyróżniony misiaku, że zostałem jako pierwszy wymieniony otóż zadziwię Cię bo nigdy nie chciałem dla Ciebie źle. Jedynym powodem tego wszystkiego było to, że podpadłeś mi wykorzystując swoją władzę mając guarda na mnie biednym nowym graczu który zestresowany do majka mówił poleconka zaczynając swoja przygodę na jailu ponownie po paru letniej przerwie. No ale jest mi przykro, że uważasz inaczej jak i dlatego że odchodzisz no i życzę powodzonka w dalszym życiu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Trza was porządnie wyjaśnić że odchodzicie z takiego powodu >.< Mam nadzieję że wrócisz,powodzenia:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Pier@##$a chyba dostanę. -.- Ale życzę Ci powodzenia mimo naszych dawnych spin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ceberi, Ciebie będzie brakowało na serwerze. Mimo wszystkich spin, kłótni itp. będzie mi ciebie brakowało Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja nic do ciebie nie miałem, jak mogłeś zauważyć naprzykład kiedy graliśmy mm. Normalnie rozmawialiśmy. Szkoda, że odchodzisz. 3maj się i do zobaczenia kiedyś na mm, może nawet wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi