Darker 139 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Już pal sześć bana (http://amxbans.cs-classic.pl/bans/53834.html), choć widać, że nowi admini to chyba nie ogarniają Razem z Shadow Angel mieliśmy problem, nie wyświetlało nam tego co się pisało na zwykłym czacie (y), więc żeby móc pogadać musiałem korzystać z u@. Jak widać adminowi to bardzo przeszkodzało, szkoda że nie przeszkadzało im ich pisanie głupot na y@ mapę wcześniej. Ale pal sześć, jakieś porady dla nas jak pozbyć się tego problemu? Zamiast wiadomości naszych i innych graczy, było tylko s1, s2. Jak minie ban dam screena jeśli samo nie przejdzie @edit Yhm, Siwy mówi, że to niby wszędzie tak się zepsuło po aktualizacji, yhm, jakieś więcej info? Edytowane 24 Lipca 2017 przez Darker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipknot 17 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Po pierwsze uważam ze dostałes słusznego Bana od Next'a Spamowałeś ciągle u@ więc co miał zrobić ? , to nie jest nasza wina że czat ogólny nie działa sami się zastanawialiśmy czemu . to cie wcale nie kłoniło do tego Abys spamował u@ ..takie jest moje zdanie Edit. A z tego co widze to czat doskonale juz działa Edytowane 24 Lipca 2017 przez Slipknot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Czat szwankuje z powodu przeróbek steam dlatego wyświetla się s1 s2 a spamować spamowaleś więc nie rób z siebie niewiniątka. :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 32 minuty temu, Slipknot napisał: Po pierwsze uważam ze dostałes słusznego Bana od Next'a Spamowałeś ciągle u@ więc co miał zrobić ? , to nie jest nasza wina że czat ogólny nie działa sami się zastanawialiśmy czemu . to cie wcale nie kłoniło do tego Abys spamował u@ ..takie jest moje zdanie Edit. A z tego co widze to czat doskonale juz działa 28 minut temu, Black-Hunter napisał: Czat szwankuje z powodu przeróbek steam dlatego wyświetla się s1 s2 a spamować spamowaleś więc nie rób z siebie niewiniątka. :] I co ty teraz piszesz tutaj, ja moge zrozumieć ze jedna osoba ma pierdolca umysłowego ale 2 i to adminów? Taka straszna rzecz, spamowanie kiedy serwer ma średnio 10 graczy na 20 slotów, i wy jako admini tym bardziej utrudniacie gre i te trzymanie graczy na serwerze staje sie trudniejsze. Takie osoby nie powinny pełnic stanowiska 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Ban za spam na U@? Mocno śmieszne Bug s1:s2 występuje tylko u użytkowników steam, więc admin czy nie admin, jeśli ma cebulo-csa, to u takowego czat będzie działał jak zawsze. Resztę tematu wydaje mi się, że sprostował Siwy, prócz elementu Spamu na Y@, jednak sam tego bardziej nie poruszam, gdyż nie mam podstaw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Dobra, Dobra teraz sam tu nic nie rozumiem... ROZMAWIAŁEM Z WAMI, ŻE DO PÓKI JEST S1,S2 MACIE POZWOLIĆ PISAĆ NA u@ TAK SAMO WY MACIE ODPISYWAĆ NA y@@.... A nie jakieś pie*dolenie młotka za pomocą amx_bans'a A za spam na Y@ to admin powinien dostać ostrzeżenie ( Chociaż zależy który bo co niektórzy mają już ostrzeżenie ) Karol to s1, s2 cały czas naprawia więc koniec tematu Żaden admin z cod moda nie ma banować ludzi jak piszą na U@ jeżeli mają problem z s1,s2 i mają udzielić im odpowiedzi poprzez Y@. /PS @Kasia! weź im przetłumacz okej ? S1 oraz S2 jest przez aktualizację Steam Wiecie jak to jest raz na 6 lat Steam robi aktualizacje 1.6 ^^ A jeszcze coś takiego dodam Wiecie, że na codzie jest coraz mniej graczy? to po co banujecie ich jeszcze za coś typu "spam na U@" ??? W taki sposób to gracze pouciekają do końca... Nie mają jak się niektórzy dogadać przez s1,s2 pytają się na U@ a admini co? Żeby było łatwo i nie udzielać odpowiedzi "bo trzeba grać dla ranku" to wchodzą w amx i banują... Jak tak dalej będzie to założę się, że w tym miesiącu @-_- zamknie jeszcze ten serwer bo nikt tu nie będzie grał prócz adminów którzy będą siebie banować jeszcze za spam na U@ XD Edytowane 24 Lipca 2017 przez JC PLAMBYGG AS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipknot 17 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Twoj komentarz z tym "dla ranku" jest bez sensu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 No myślę, że up wytłumaczył? Admini czekajcie na wiadomość w naszej grupowej konwersacji. S1:S2 jest przez tą głupią aktualizację steama. Dopóki nie ogarniemy jeszcze jaki tag to powoduje, że dobry kod nie działa, to nadal to będzie. Nikt nie podeśle nawet głupiej linijki z tym. A ja jak to wytrzasnę? Każdy płacze, że jest błąd, nikt nie pomoże.... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi