Sebol1925 131 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Oficjalnie się zegnam presja jest zbyt duża a ciężko ja utrzymać na barkach długo o tym myślałem. Niestety jestem zbyt szczery i nie będę nic ukrywał moja sytuacja życiową jest bardzo tragiczna i muszę wszytko ratować kiedyś wiedziałem że będę musiał podjąć najbardziej cieszą decyzję w życiu i właśnie tak się stało próbuje ratować dom rodzinę której praktycznie mam całe nocena i dnie mnie to meczylo @Jeremaya Gattwoldsory za wszystko wiesz o co chodzi jutro usuwam konto nie zostanie śladu po sobie trzymajcie się wszyczysz i szczęśliwego życia życzę Żegnam @.xDjestem szczery z każdym nie mam nic do ukrycia więc dlaczego miałem nie napisac nie oczekuję wsparcia poradzę Sobie sam więc spoko luźno Edytowane 26 Lipca 2017 przez I.KILL.YOU SEBUŚ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Mordo nie gadaj głupot tylko dawaj na ts to pogadamy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipknot 17 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Trzymaj się i powodzenia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie wiem do końca co w twoich słowach oznacza "ratować rodzinę", ale jeżeli jest to to o czym myślę to się cieszę. Od kiedy Cię poznałem czekałem, aż podejmiesz taką a nie inną decyzje. Nie poddawaj się stary. Dzwoń codziennie jeżeli będziesz czegoś potrzebował. Nie chowam już urazy stary, Je*ać laski. Przyjaciel jest ważniejszy <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 6 minut temu, damianzwolak napisał: Mordo nie gadaj głupot tylko dawaj na ts to pogadamy Dookladnie jak ziemniak napisal wbijaj i gadamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Powodzenia w życiu wsumie rodzina ważniejsza niż gry. Żegnam już po raz ostatni się chyba zobaczymy jeszcze raz powodzenia w życiu. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Ale piszesz głupotki, nie musisz odchodzić po prostu zostań, ale będziesz miał mniejszą aktywność..... No ale rodzina jest najważniejsza i Cię rozumiem Powodzonka! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 No ziomuś ; ) Życzę Ci aby wszystko się powiodło ku twoim oczekiwaniom. Nie poddawaj się, nie hamuj, rób co do Ciebie należy. Szacuneczek ; ) Nie zatrzymujcie go, też powinienem napisać temat pożegnalny ; d ale trzymają mnie tutaj pewne osoby, które dopóki nie złożą rezygnacji, dopóty nie złożę Ja. Sebuś, Powodzenia ; ) ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kurde odebrało mi to mowę i chciałem tylko napisać "Narazie" bo chciałem się jakoś rozpisać, ale nie dam rady... Po prostu trzymaj się tam, ratuj wszystko bo widzę, że wiesz co najważniejsze w życiu a nóż widelec uda Ci się i to bardzo szybko. PAMIĘTAJ trzymaj się tego celu i nie odpuszczaj do samego KOŃCA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 www.sympatia.cs-classic.pl Eh, 3maj się, bywaj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 czesc gl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Trzymaj się, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Powodzenia Sebuś pamiętaj , że zawsze kontakt jak coś Powodzenia mordko <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Powodzonka w ratowaniu rodziny, oby Ci się powiodło, 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Trzymaj się i powodzenia. Edytowane 25 Lipca 2017 przez Kukson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Trzymaj się ! No i oczywiście powodzenia ! Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A ja Ci życzę tego, abyś nigdy się nie poddał. Nie ważne jak trudno będzie, jak wiele będzie Cię to kosztować - nie poddawaj się, bo w końcu przyjdzie czas, kiedy w końcu zaświeci w Twoim życiu słońce i podziękujesz Bogu. Ja się z Tobą nie żegnam, bo najzwyczajniej w świecie nie chce i Ty doskonale o tym wiesz. Po prostu zrób to dla rodziny i bądź przy nich na dobre i na złe, bo teraz Cię najbardziej potrzebują. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 To nie jest żadna grupa wsparcia dla osób z problemami w życiu, tylko zwykłe forum cs'a, także nie wiem czemu tak na tle piszesz o swoich problemach. Może zabrzmi to chamsko, ale ostatnio trochę syfu tematami narobiłeś w tym dziale, raz się żegnasz, potem witasz, a następnie znowu żegnasz. No miejmy chociaż nadzieję, ze ta decyzja jest bardziej długotrwała, że tak się wyrażę. Tobie życzę wszystkiego dobrego i powodzenia dalej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONA 30 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi