James0v 1 688 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Cześć wszystkim. Chciałbym oświadczyć, że odchodzę z sieci, chcę zacząć pracę zaczynam nowy etap edukacji + myślę o studiach, w ogóle mnie nie ma w domu a jak jestem to i tak tutaj nie wchodzę, nie widzę takiej potrzeby jak i nie czuję się potrzebny. W sumie prawie już tutaj nikogo nie znam Na tsie będę przesiadywać ale zapewne tylko na kanałach z limitem dwu osobowym grając w lola z kumplem raz na jakiś czas. CS jest już dla mnie przeszłością od początku 2016 roku, próbowałem do tego wrócić ale chęci zniknęły na dobre. Bez zbędnego przedłużania, myślę, że będę jeszcze wbijać na SB choć to się okażę, żeby w sumie popisać z Kasią Żeby nie było, pozdrowienia ślę do wszystkich, którzy o mnie pamiętali. Myślę, że to najlepszy sposób na wyróżnienie osób - Wy o mnie, ja o Was No rzecz jasna, leje ciepłym moczem na Zygusia bo tam się odzywał coś w poście, a reszcie - SERDECZNIE dziękuję za spędzony czas od końca 2013 roku. Do zobaczenia, mam nadzieję. Odwiedź i zobacz, czy Cię nie zabrakło - Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich -1 Halla! Edytowane 26 Lipca 2017 przez James0v 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Dozobaczonka szefie Może tam do kiedyś jeszcze Edytowane 26 Lipca 2017 przez JC PLAMBYGG AS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Narazie panie groźny Powodzonka i z fartem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 O kurde No nic, zostało życzyć powodzenia w życiu, abyś sobie wszystko ułożył cacy Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipknot 17 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Trzymaj się cieplutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Powodzonka Trzymaj się mocno ! Privet ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 liczyłem, że podniesiesz coda, żebym miał gdzie się rozgrzewać a tak serio to co było do powiedzenia to sobie kiedyś powiedzieliśmy na gg, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 papa lamusie! Powodzenia w życiu, ustaw się i rób tak, żeby było Ci najlepiej Gęg na zawsze ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 jak tu wiele osób, tych których jeszcze kojarzysz bo ja też czasami nie odnajduje się, lubi i szanuje cie nie tylko ze względu na cs, co przekłada się że cs nie jest głównym wątkiem i tzn że nie musisz odchodzić ;] Poza tym jesteś potrzebny tej sieci, forum ;] wg moich przekonań. Nowy kroczek w górę, wszystko fajnie ale kiedy ty spędziłeś tutaj lata podobnie jak ja, i ja z miejsca wiem że trudno jest odejść na zawsze.. czyli i ty wrócisz po jakimś czasie, siedź jeszcze .. niedługo i tak wszystko klapnie Najbardziej optymistyczny opiekun 1.6 , ale ja to wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No i tak to jest właśnie. Młody ptaszek wyleciał z gniazda, aby nie wiem o co mi w sumie chodzi... Pa Panie Jamesow, jeżeli to twoje prawdziwe imię. Będę Pamiętał naszą współprace w której nie zamieniliśmy ani jednego słowa. To było piękne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No w końcu, myślę, że już tu nie wrócisz Papa mój ulubiony spinaczu powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No co za gnojek... Odzywaj się, bo ja cie tam znajdę. A tak to powodzonka Tomuś! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 elo elo miszczu rezygnacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Czyli nie mogę teraz pisać pożegnania, bo jeszcze wyjdzie, że między nami już nie ma spin albo jeszcze gorzej. Pomimo niesnasek między nami, uważam, że jesteś/byłeś jedną z najbardziej rozgarniętych tutaj osób, ale i tak Cię nie lubię i to się raczej nie zmieni. Tak czy owak, powodzenia, bywaj Edytowane 26 Lipca 2017 przez Rias 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Trzymaj się internetowy błaźnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Trzymaj się Jams0v i powodzenia Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Trzymaj się i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Wiesz co robić zadymiarzu mój! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Pie*dol studia zostań ninja ! Trzymaj wazon wariacie ;p nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 3maj się! =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Siemanko, powodzonka :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi