Gość Itachi Uchiha Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Nick:M3LI40D4S 2. Imię:Dawid 3. Wiek:14 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Tak 6. Link do swojego GT**@Edit wiem, że słabe ale z każdym dniem staram się poprawiać. :http://www.gametracker.com/player/M3LI40D4S/193.33.177.87:27051/ . 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Witam,nazywam się Dawid i mam 14 lat. Lubię grać w piłkę nożną. Lubię też oglądać przeróżne kreskówki,w stylu Anime(To taka japońska kreskówka). A Szczególnie Pokemony Seria XY.Uczęszczam do 2klasy Gimnazjum Im. Cichociemnych.Chodzę na treningi piłki nożnej i na różne turnieje związane z tym właśnie sportem. Ja gram na pozycji Bramkarza. Moim idolem jest oczywiście Iker casillas.Pozycja kapitana Zajęła mi 4 miesiące.(Bo od paru miesięcy chodzę na owe treningi).Chcę zostać strażnikiem,ponieważ często spotykam osoby robiące freekille,akurat wtedy ,gdy nie ma żadnego strażnika/admina na Owym serwerze i za każdym razem muszę wchodzić na cb lub teamspeaka żeby zawołać jakiegoś strażnika/admina.@Edit lub pidac skargi. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-4h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Trudno mi to określić. Dni robocze gdzieś tak 15-22:00 z przerwami. Weekendy - 12-19:00 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6:3Lata 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków):Tak i to tutaj na tej sieci. @Edit. Akurat wtedy albo idę na basen i zapominam wyłączyć, albo idę coś zjeść na 5 minut A ty akurat mnie kickasz więc... Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Na TAK: +Często gra na serwerze +Spoko jest +Był już strażnikiem +staż +mutacja - Już chyba ponad 10 razy widze jak siedzisz na spect i nabijasz GT! Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez qrnt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Na tak: -był jużadminem -ogarniety -micro -gt mozna poprawic -spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Na tak, lepsze podanie od V0oida - Miał admina -rozróżnia admina od moderatora -zna regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 TAK ? Zackov się nadaje. Ogarnia na dr też nie sprawia większych problemów. Powodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Na TAK!! +Ogarnia +Staż +GT +Czesto jest na serwerze Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jestem na TAK: - widzę Cię na serwerze - ogarniasz - byłeś już strażnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Na tak: +Miły +Doświadczony +Dobry kontakt z administracją +GT +Żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Przyjęty na okres próbny 2 tyg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi