PoLaR 223 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Twój Nick:PoLaR 2. Kto zawinił? (admin/gracz):admin 3. Nick oskarżonego: F00lISH 4. Steam_ID oskarżonego:macie bo to admin 5. Data i godzina zdarzenia:20:38 6. Mapa: Nwm bo demko niedziała 7. Opis sytuacji:Admin mnie zbanował za ''Chociaż tego nie ma w regulaminie ''Bany za co, i na ile'' Wielokrotne przewinienia. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): baranek (GO TV MI NIEDIZAŁA) 4. Bany za co, i na ile. 4.1 Wykorzystywanie jakichkolwiek bugów/błędów na mapie -> ban 4h - 1 dzień -> 1 tydzień 4.2 Reklamowanie innych sieci -> Ban na dzień -Ban na tydzień - Ban permanentny 4.3 Używanie różnego rodzaju wspomagaczy (cheatów oraz innych programów) -> Ban permanentny 4.4 Obrażanie graczy -> ban 4h - 1 dzień 4.5 Utrudnianie gry -> kick - ban do 3h 4.6 Zgłaszanie cheaterów na zwykłym say -> kick - ban 5min 4.7 Wulgarne/obraźliwe nicki -> kick - ban 5min - 30min 4.8 Nadużywanie mikrofonu, say'u -> ban 5min - 1h - 1 dzień 4.9 Spam na u@ -> kick - ban 5min - 1h 4.10 Skracanie mapy -> ban 1h - 4h 4.11 Brak kultury -> ban 1h - 3h 4.12 Kampienie w teleporcie i w jego obrębie -> ban 1h - 4h 4.13 Rzucanie flashów swoiemu teamowi/HE przed ukończeniem mapy -> kick ew. ostrzeżenie -> ban 2h 4.14 Wykorzystywanie błędów serwera -> ban na tydzień - ban permanentny (w przypadku posiadania VIP, utrata VIP) 4.15 Wychodzenie/samobójstwo w TT -> ban na 3 godziny edit1 ja o tym niewiedziałem jakbym wiedział to bym niedostał bana edit2 mhh czyli na to wychodzi że na JB powinienem też dostać perma bo mam za dużo banów tak? a po 2 za to powinienem dostać bana na 1 h na to wychodzi. O ile się niemyle to miałem pmuta którego nwm po co mi zdjołeś skoro ja cie o to nieprosiłem. edit3: jak mi pokażesz że w regulaminie pisze że za to jest perm to zwracam ci chonor. Ja korzystam z regulaminu nwm jak ty, jak dla mnie powinienem dostac bana na 1 tydzień ale to już nie moja decyzja tylko administratora. Co do kont nie wyzywałem nikogo ani razu na kontach Tylko jak się odezwałęm to esme dało mi słusznego pmuta edit 4: nwm o co ci chodzi Shard ale ja się lubie z barankiem i mi nie bdz gadał czy mam z nim gadac czy nie gadać. Jak mi udostępnisz goTV które chyba niedizała (mi sie nic niewyświetla) . Jak bdz działało to wstawie demo edit 5: F00lISH nie przypominam żebym cie obrażał nwm może raz cie obraziłem. edit 6: to czm ty mi dałeś bana napisałem tylko ''jakaś krowa dała mi muta'' czy dla ciebie to jest obraza która jest jakby naganna i powinienem dostać za to perma? edit 6: poczekamy na roztrzgnięcie skargi. Edit 7: arab nie przedłużałem ani nie zabiłem się w ct Edit 8:Shard nie jesteś Bogiem i nie możesz osądzać mnie czy sie zmienie czy nie moze po banie na 7 dni sie zmienie Ps. xKardzi nie chce mi sie 3 z polaka robi swoje. Spokojnie jeszcze są wakacje Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Polar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Bany nie skutkowały, więc poleciał perm. Nie wszystko musi być napisane w regulaminie. Ban nałożony poprawnie. Pozdrawiam. autor regulaminu DR jak i jego były opiekun razem z byłym opiekunem fiszkiem szkoda, że ze słownika nie korzystasz to weź się za lekcje, a nie każdego wk*****sz Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez xKardzio 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie uważam, żeby nieprecyzyjny powód był argumentem za twoim unbanem. Dostałeś już bardzo dużo banów, ostrzeżeń i innych kar, przez co niemożliwym było dla mnie dokładne dobranie powodu. Myślę, że znaczna większość graczy zgodzi się z banem, a jeśli chodzi o to, co właśnie dopowiedziałeś... Ostatnim przewinieniem była obraza, więc złamałeś regulamin, nie widzę, jak miałbyś tego uniknąć znając treść wiadomości Kardzia. Re:edit1 Nie wiem w jaki sposób działa administracja na JB, ani jakie i ile banów dostawałeś. Za każdym twoim wejściem mocno irytowałeś większość graczy na serwerze: obrażałeś, przedłużałeś, prowokowałeś i nawet wchodziłeś na kilku kontach po otrzymaniu kary. Nie widzę potrzeby tłumaczenia ci podstaw długości bana. Masz rację, ban powinien mieć długość 1h, ale jeśli byłby twoim pierwszym, a ten był chyba dziesiątym i w dodatku od razu po wejściu, co zdarzyło ci się kilka razy pod rząd. Nie rozumiem czemu miałbyś narzekać na zdjęcie mute, nie ma to sensu na tle twojej skargi. Re:edit3 Nie mam pojęcia po co wyciągasz sprawę mute'a w skardze, która ma na celu wyjaśnić niesłuszność bana. I tak obraziłeś mnie na czacie, więc naprawdę nic by to nie dało. Jeśli chodzi o pokazanie ci tego w regulaminie, to zwracam honor, nie ma takiego punktu. W grę wchodzi tutaj zwyczajny, ludzki limit wytrzymałości w stosunku do niektórych zachowań. Re:edit5 Nie wiem, czy wiesz, ale chodzi tutaj o każdą obrazę, nie tylko te skierowane we mnie. Re:edit6 Mam nadzieję, że w tym momencie żartujesz... To był po prostu ostatni z powodów, dzięki którym dostałeś perma. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez F00lISH 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Dostawałeś bany wcześniej. Nie działało to zostałeś ukarany permem. Baranek jedynym dowodem ? dziwne bo wy bardzo się lubicie i prawie zawsze jak wchodze na ts widze was razem siedzących na kanale. Twoja skarga nie ma tak naprawde rzetelnego dowodu w postaci dema/screenów. Nie wiesz nawet na jakiej to było mapie. Pozdrawiam @Polar gdzie ci zabraniam z nim gadać ? zapytałem czy baranek to twój jedyny dowód. dla każdego grającego na JB/ DR wiadomo że to nie jest rzetelny dowód.. Gościu. Za każdym razem dawać ci bana na 4h/1dzien za to co robisz co chwile i bany nie skutkują otrzymujesz perma bo nie będą cię admini upominać co chwilę bo tobie się zachciało kogoś po wyzywać i myślisz że za 4h wbijesz i znowu pograsz znudzi i ci się i powyzywasz. Nie kończąca się karuzela...... Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez SharD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zawsze kiedy wchodziłeś na serwer łamałeś regulamin: przedłużałeś, prowokowałeś, obrażałeś, zabijałeś się w tt na 1 z map, itd... Jeżeli pojedyncze bany/upomnienia nie skutkowały, to dostałeś perma, proste i logiczne. 99.9% graczy DR podpisałoby się pod tym banem. Do odrzucenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kiedy wy się ludzie nauczycie, że taryfikator banów jest tworzony przez opiekuna (zazwyczaj), żeby był WYZNACZNIKIEM, a nie OGRANICZNIKIEM wydzielanie kar. Po to się przyjmuje człowieka na admina, bo ma mózg i myśli, potrafi się ustosunkować do każdej sytuacji, a taryfikator jest po to, by nie zaszły żadne większe nadużycia. Gdybyś grał na DR:GO za mojej kadencji admina/opiekuna to dostałbyś perma albo długiego bana ode mnie wcześniej niż od Foolisha po tym co robiłeś. + nikogo nie interesuje JB, każdy serwer ma własną politykę działania, tutaj jesteś rozliczany z tego co robisz na tym serwerze, a nie na żadnym innym. Aktualnie możesz prosić o lekkie skrócenie bana z perma, może się Karol zgodzi, ale nawet jak się zgodzi to po jednym wykroczeniu znowu wylecisz z banem. Bardzo serdecznie pozdrawiam, również były opiekun serwera DR z Kardziem i Foolishem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 3 godziny temu, F00lISH napisał: Nie uważam, żeby nieprecyzyjny powód był argumentem za twoim unbanem. Dostałeś już bardzo dużo banów, ostrzeżeń i innych kar, przez co niemożliwym było dla mnie dokładne dobranie powodu. Myślę, że znaczna większość graczy zgodzi się z banem, a jeśli chodzi o to, co właśnie dopowiedziałeś... Ostatnim przewinieniem była obraza, więc złamałeś regulamin, nie widzę, jak miałbyś tego uniknąć znając treść wiadomości Kardzia. Re:edit1 Nie wiem w jaki sposób działa administracja na JB, ani jakie i ile banów dostawałeś. Za każdym twoim wejściem mocno irytowałeś większość graczy na serwerze: obrażałeś, przedłużałeś, prowokowałeś i nawet wchodziłeś na kilku kontach po otrzymaniu kary. Nie widzę potrzeby tłumaczenia ci podstaw długości bana. Masz rację, ban powinien mieć długość 1h, ale jeśli byłby twoim pierwszym, a ten był chyba dziesiątym i w dodatku od razu po wejściu, co zdarzyło ci się kilka razy pod rząd. Nie rozumiem czemu miałbyś narzekać na zdjęcie mute, nie ma to sensu na tle twojej skargi. Re:edit3 Nie mam pojęcia po co wyciągasz sprawę mute'a w skardze, która ma na celu wyjaśnić niesłuszność bana. I tak obraziłeś mnie na czacie, więc naprawdę nic by to nie dało. Jeśli chodzi o pokazanie ci tego w regulaminie, to zwracam honor, nie ma takiego punktu. W grę wchodzi tutaj zwyczajny, ludzki limit wytrzymałości w stosunku do niektórych zachowań. Re:edit5 Nie wiem, czy wiesz, ale chodzi tutaj o każdą obrazę, nie tylko te skierowane we mnie. Re:edit6 Mam nadzieję, że w tym momencie żartujesz... To był po prostu ostatni z powodów, dzięki którym dostałeś perma. Jeżeli na serio dochodziło do takich sytuacji + tak jak powiedział, wchodziłeś na innych kontach, to zgadzam się z permem. Nie po to sam władowałem tyle czasu (nie tylko ja, bo też osoby które pomagają w jego rozwoju) by ktoś psuł na nim atmosferę gdy właśnie się on rozkręca. Bardzo zależy mi na tym serwerze i chciałbym by utrzymywał dany poziom, a Ty ten poziom chcesz zniszczyć. Jeżeli dam CI UB, to pewnie będziesz dalej powtarzał to co robisz, a więc wszystkie starania (adminów/moje/graczy) włożone w rozkręcenie serwera, pójdą na marne. W tym przypadku zgodzę się na to by taki ban pozostał, mimo iż nie został on nałożony zgodnie z regulaminem. Admin ma działać tak by na serwerze był utrzymywany porządek i w tym przypadku zgodzę się, że jesteś osobą, która działa na niekorzyść serwera i nie masz prawa tam grać. Na koniec dodam, że regulamin zostanie też przeze mnie zaktualizowany na daniach by takie sytuacje nie miały miejsca. 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi