Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Witam, Serwer jest już prawie skończony, więc chciałbym już znaleźć teraz osoby, które będą się nim opiekować. Potrzebuje tylko aktywnych osób, które znają ten mod. Nie potrzebuje osób, które nie przegrały nawet 10 godzin na serwerze. Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Znajomość Sourcemod (1-10): Znajomość FTP (wgrywanie map , pluginów [1-10]): Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@ (podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: Po wybraniu osoby, dostaje ona rangę na okres próbny. W każdym momencie mam prawo zabrać opiekuna jeżeli zachowanie danej osoby lub podejście do serwera nie będzie mi odpowiadać. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Imię: Jakub Nick: Aomine Wiek: 17 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 4 godzin Staż na serwerze: 6d 15:33h, poza tym grałem na poprzednich wydaniach serwera. STEAM: STEAM_1:1:157181834 Znajomość Sourcemod (1-10): 10 Znajomość FTP (wgrywanie map , pluginów [1-10]): 9 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@ (podaj nazwy, bez linków): Tak Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Pełniłem funkcję admina na paru serwerach i byłem opiekunem na Surfie, oraz poprzednim DR. Dlaczego akurat Ty: Zacząłem grać na DR:GO pod koniec 2015 roku, a gram do dnia dzisiejszego, przez ten czas zdobyłem rangę admina trzykrotnie. Za drugim razem udało mi się dostać na stanowisko opiekuna, które pełniłem przez kilka miesięcy. W przerwach między moim graniem na CSC pełniłem wielokrotnie funkcję admina,jak i kogoś w rodzaju "opiekuna", oraz bawiłem się w zakładanie własnych serwerów różnego typu. To wszystko pozwoliło mi zdobyć sporą wiedzę na temat funkcjonowania serwerów, ale też umożliwiło mi lepsze poznanie graczy. 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Września 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dnia 9.09.2017 o 15:36, F00lISH napisał: Imię: Jakub Nick: Aomine Wiek: 17 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 4 godzin Staż na serwerze: 6d 15:33h, poza tym grałem na poprzednich wydaniach serwera. STEAM: STEAM_1:1:157181834 Znajomość Sourcemod (1-10): 10 Znajomość FTP (wgrywanie map , pluginów [1-10]): 9 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@ (podaj nazwy, bez linków): Tak Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Pełniłem funkcję admina na paru serwerach i byłem opiekunem na Surfie, oraz poprzednim DR. Dlaczego akurat Ty: Zacząłem grać na DR:GO pod koniec 2015 roku, a gram do dnia dzisiejszego, przez ten czas zdobyłem rangę admina trzykrotnie. Za drugim razem udało mi się dostać na stanowisko opiekuna, które pełniłem przez kilka miesięcy. W przerwach między moim graniem na CSC pełniłem wielokrotnie funkcję admina,jak i kogoś w rodzaju "opiekuna", oraz bawiłem się w zakładanie własnych serwerów różnego typu. To wszystko pozwoliło mi zdobyć sporą wiedzę na temat funkcjonowania serwerów, ale też umożliwiło mi lepsze poznanie graczy. Tutaj nie muszę czekać. Jestem oczywiście na tak. Napisz do mnie na PW. Rekrutacje zostawiam otwartą na okres około półtora miesiąca. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Imię: Adam Nick: Hepi Wiek: 14 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: staram się ustawiać normę w okolicach 2h Staż na serwerze: 5d 01:23h, grałem na poprzedniej edycji serwera dość sporo STEAM: STEAM_1:0:200134198 Znajomość Sourcemod (1-10): ujmę to w 9 Znajomość FTP (wgrywanie map , pluginów [1-10]): Nigdy nie pełniłem tej funkcji. Wydaję mi się że będzie to słabe 1. Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@ (podaj nazwy, bez linków): Nigdy Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, Admin na obu edycjach. Dlaczego akurat Ty: Moja kariera z DR zaczęła się w okolicach 2016r na tej sieci serwerów i od czasu kiedy doszły mnie informację że został wznowiony ten mod od upadku gram po dziś dzień. Nie chcę kłamać z tym że wykonam swoją pracę idealnie, chcę spróbować swoich sił w owej sytuacji. Zostałem przyjęty do grona administracji na okres próbny i myślę że sprawowałem się dobrze, mimo swojego niskiego wieku. W tej sytuacji ubiegam się o tą posadę ze względu na brak większego zainteresowania i chęć opanowanie tej funkcji. Chciałbym sprawować funkcję Zastępcy Opiekuna Edytowane 10 Września 2017 przez Hepi 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Imię: Kuba Nick: Wazzup Nyga Wiek: 16 Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: 1-3h Staż na serwerze: Grałem na początku, później przerwa i znowu wróciłem STEAM: STEAM_0:0:111117839 Znajomość SourceMod (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Ogólnie, potrafię wgrać mapę i jakiś prostszy plugin, wiec 4/10 Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Posiadałem admina na 1.6(2 lata temu), oraz posiadam aktualnie na tym serwerze. Dlaczego akurat Ty: Mam bardzo dużo pomysłów co do tego serwera, serwerami dr/bhop interesowałem się od początku mojej przygody z csem. Więc wiem o tym trybie bardzo dużo, podanie na opiekuna miałem składać wcześniej, ale nie posiadałem admina. Edytowane 4 Listopada 2017 przez Wazzup Nyga 3 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 W dniu 21.10.2017 o 17:00, Wazzup Nyga napisał: Imię: Kuba Nick: Wazzup Nyga Wiek: 16 Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer: 1-3h Staż na serwerze: Grałem na początku, później przerwa i znowu wróciłem STEAM: STEAM_0:0:111117839 Znajomość SourceMod (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Ogólnie, potrafię wgrać mapę i jakiś prostszy plugin, wiec 4/10 Czy miałeś H@ lub J@ na innej sieci? (podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Posiadałem admina na 1.6(2 lata temu), oraz posiadam aktualnie na tym serwerze. Dlaczego akurat Ty: Mam bardzo dużo pomysłów co do tego serwera, serwerami dr/bhop interesowałem się od początku mojej przygody z csem. Więc wiem o tym trybie bardzo dużo, podanie na opiekuna miałem składać wcześniej, ale nie posiadałem admina. Dobrze, dam Ci szansę. Pisz na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi