____ 629 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witajcie. Dzisiaj wam przedstawię komendy skyblock'a, a dokładniej wyspy. /is create - tworzy nową wyspę. /is delete - usuwa twoją wyspę. /is info - Pokazuje informacje o wyspie. /is sethome - Ustawia dom wyspy, gdzie będzie nas teleportować. /is delhome - Usuwa dom wyspy. /is home - Teleportuje nas na obecny dom wyspy. /is fixhome - Naprawia dom wyspy. ( Kiedy przypadkowo ustawimy go w powietrzu, lub poza wyspą ) /is spawn - Teleportuje nas na spawn. /is expell [nick] - Wyrzuca gracza, które aktualnie znajduje się na twojej wyspie. /is add [nick] - Dodaje wybranego gracza do twojej wyspy. /is remove [nick] - Usuwa wybranego gracza z twojej wyspy. /is leave - Opuszcza wyspę, w której aktualnie jesteś. /is tp [nick] - Teleportuje na wyspę danego gracza. /is visit - Wysyła prośbę o wizytę na wyspie danego gracza. /is lock - Blokuje możliwość składania wizyt na twojej wyspie. /is unlock - Odblokowuje możliwość składania wizyt na twojej wyspie. /is calc - Pokazuje liczbę twoich punktów wyspy. /is rank - Pokazuje 10 najlepszych wysp na serwerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) A to wgl poradnik? Przecież ty przepisałeś i przetłumaczyłeś listę komend. Co to jest wgl za serwer? na każdym serwerze skyblock są takie komendy? Poza tym jest to napisane angielskim na poziomie podstawówki i każdy głupi załapie o co chodzi. Robisz spam, aby odpracować warna za spam XD Naucz mnie mistrzu. @Esme Moje było minute wcześniej. Mam niezbite dowody. Ja tu jestem oryginalny. Edytowane 29 Października 2017 przez Pszczułka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Nawet się nie postarałeś, przetłumaczenie angielskiego na poziomie podstawowym. I to jest niby poradnik? @Pszczułka serio w tym samym czasie XDDD @Pszczułka Ale ja to napisałam, zanim twoje było publiczne, tylko pozniej wyslalam post Zresztą to ja pierwsza miałam Pszczółkę, a ty mi ją ukradłeś Edytowane 29 Października 2017 przez Esme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Potrzebuje korepetycji z Angielskiego @TomeK. znasz kogoś dobrego ? Co to za sztuka wbić na jakiś server wpisać /help i przetłumaczyć to co tam pisze XD ? Na większości serverów na których grałem, te komendy są przetłumaczone XD Albo są tabliczki gdzie wyraźnie pisze co jest do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 To nie poradnik. Jeśli chcesz odrobić warna, musisz napisać coś sam i coś czego jeszcze tu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi