ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Hej. Proponuję stworzyć film promujący CS-Classic, kiedyś temat był już poruszany, ale chętnych nie było. Co by było trzeba zrobić? - Podesłać demka/filmiki do mnie z serwerów Classica, ja bym zajął się resztą. Zawsze taki filmik dobrze świadczy o sieci, a konkurencja ma kilka na wysokim poziomie. BTW, obecnie jest taki filmik (LINK DO YOUTUBE) ale wydaje mi się, że jest on już przestarzały 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Devil przeciez zrobil juz dawano taki filmik xd Ale zrobisz cos nowego to nie zaszkodzi Edytowane 4 Listopada 2017 przez promistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Były już nawet dwa takie filmy. Jeżeli chcesz promować sieć zgłoś się do @-_-, on ci powie co i jak, tylko nie bedziesz wstawiał na swój kanał tylko classicowy. A ten film co wstawiłeś jest z 2015 lel. Edytowane 4 Listopada 2017 przez H1ROTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) 32 minuty temu, promistrz napisał: Devil przeciez zrobil juz dawano taki filmik xd Ale zrobisz cos nowego to nie zaszkodzi Właśnie chodzi o to, że były ale chodziło mi teraz o taki stricte reklamowy, czyli akcje graczy z serwera, oraz nazwa tego serwera wraz z adresem. To jest tylko taka luźna propozycja, bo akurat nie mam co robić ^^ Można byłoby to odświeżyć trochę. 22 minuty temu, H1ROTO napisał: Były już nawet dwa takie filmy. Jeżeli chcesz promować sieć zgłoś się do @-_-, on ci powie co i jak, tylko nie bedziesz wstawiał na swój kanał tylko classicowy. A ten film co wstawiłeś jest z 2015 lel. xD? Pierw może niech się wypowie społeczność, a najlepiej opiekunowie/admini czy mają chęć na dostarczenie demek, bo trochę czasu i uwagi na to trzeba poświęcić. Mówiłem, że ten który wstawiłem jest już przestarzały. Chodzi mi bardziej o stworzenie filmu z graczami, tak aby każdy był częścią tego filmu, a nie sztywne mapy - to był błąd w moim pierwszym filmiku, w ogóle te akcje to nieporozumienie :V Edytowane 4 Listopada 2017 przez ωιncнєѕтєr 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Coś słaba aktywność pod tematem (podbicie nic nie dało) Czy są w ogóle osoby z danych serwerów, które byłyby chętne podesłać mu takowe demka by mógł stworzyć ten filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Ja mam kilka filmów na kompie. W sumie nawet nie kilka, a dużo, bo nagrywalem je na yt, ale nie wstawilem jeszcze na swój kanał. Więc mogę cos tam podeslac. Głównie to nagrania mam z dd2 jakoś sprzed miesiąca chyba i starsze nawet. Z JB mam i to takie nowsze bardziej, z DR tez napewno cos znajdę. Nawet na FFA udało mi się chyba cos nagrać. Nie mam tylko z COD @Zygi no widzisz, taka sytuacja xD Edytowane 11 Listopada 2017 przez vabastian 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Vabastian z Dr ogarnę, bo te twoje bh nie jest najlepsze xD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Jeżeli macie jakieś zapiski z eventów z TeamSpeaka to również to będzie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 JB włącza się w akcje, mów tylko czego chcesz mistrzu, a Ci to dostarczymy. Mam nadzieję, że reszta opiekunów też wykaże jakieś zainteresowanie. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Oczywiście DD2 też doda swoje 5 groszy i włącza się w akcję, pisz śmiało jakbyś czegoś potrzebował! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jeżeli macie okazje to możecie też uchwycić jakieś śmieszne sytuacje z serwera, z dźwiękiem graczy. A co do demek, to te najlepsze możecie podesłać na PW, zajme się tym pod koniec miesiąca. Jeszcze niech serwery 1.6 dadzą znać czy są zainteresowane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 W dniu 11.11.2017 o 15:01, vabastian napisał: Ja mam kilka filmów na kompie. W sumie nawet nie kilka, a dużo, bo nagrywalem je na yt, ale nie wstawilem jeszcze na swój kanał. Więc mogę cos tam podeslac. Głównie to nagrania mam z dd2 jakoś sprzed miesiąca chyba i starsze nawet. Z JB mam i to takie nowsze bardziej, z DR tez napewno cos znajdę. Nawet na FFA udało mi się chyba cos nagrać. Nie mam tylko z COD @Zygi no widzisz, taka sytuacja xD Ogarnę! COD też się włącza do akcji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi