Skocz do zawartości

Skarga na Huczin

skljk

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: SKLEJ TAM

2. Kto zawinił? (admin/gracz): guard

3. Nick oskarżonego: Huczin

4. Steam_ID oskarżonego: raczej macie ( bo to guard )

5. Data i godzina zdarzenia: 17:38

6. Mapa: jb_fortify_v2

7. Opis sytuacji: No więc tak na początku przez dwie pierwsze rundy huczin śpiewa jakieś piosenki ogólnie nadużywa mikro powiedziałem to @hiroto ten krul ^^ na ts'ie ale on powiedział że by go zmutował gdyby mógł ( bo guard nie może mutować guarda ). Kilka rund później huczin prowokuje tomka jednak gdy z tomkiem odpowiedzieliśmy dostaliśmy po kicku gdy pisałem huczinowi że napisze na niego skarge to on nie widział niczego złego w swoim zachowaniu.

8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): demko : http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_fortify_v2-1512748440-1512751020.zip  / świadkowie : @TomeK. , @hiroto ten krul ^^

9. Wynik/numer rundy/czas: warto zobaczyć od 1 do 9 rundy :)
@Evo^^ i po co się wypowiadasz jak nie widziałeś całej sytuacji a demka nie obejrzałeś i jeszcze coś SKARGA NIE JEST ZA MOJEGO MUTE ZIOMEK :)
@OffeN_ JAK POTWIERDZASZ TO DAJ MU LIKE A NIE NABIJSZ POSTY I PO 2 SKARGA NIE JEST O TEGO MUTA TYLKO O KICKA ORAZ NADUŻYWANIE MIKROFONU PRZEZ HUCZINA - MYŚL A NIE NABIJASZ POSTY ;)
@Ang9lek z tego co widze zobaczyłeś wszytko co miałeś zobaczyć więc nie potrzebny ci już czas ;) to obejrzyj pare rund dalej ?
@Huczin W takim razie chciałbym przeprosić wszystkich i w szczególności cb. Skarga do odrzucenia jestem także w stanie przyjąć kar (warna lub bana jb)  nie będę się pogrążał :)
Edytowane przez SKLEJ TAM
  • Haha 3
  • Zmieszany 4
  • Smutny 2

Sytuacja wygladala tak:

Ktos dostal muta i sklej tam powiedzial ze tez chce dostac muta wiec go dostal. Potem zaczal wyzywac huczina ze niesluszny mute itp. Wtedy dostal kicka za prowokacje.

• Zmieszany 2

9 minut temu, Evo^^ napisał:

Sytuacja wygladala tak:

Ktos dostal muta i sklej tam powiedzial ze tez chce dostac muta wiec go dostal. Potem zaczal wyzywac huczina ze niesluszny mute itp. Wtedy dostal kicka za prowokacje.

Potwierdzam. Byem wtedy na serwerze. Wg mnie takie pisanie skargi jest bezsensowne jak sam chciales muta dostac...

• skljk zablokował(a) i odblokował(a) ten temat

Po pierwsze napisz jakis normalny czas gdzie co jest a nie od 1 do 9 rundy bo mi osobicie nie chce sie ogladac calego az do 9 rundy napist Czas i tyle . 

po drugie oglondnalem tylko 6 rund bo pierwsze 4 bylem na servie. i moim zdaniem tylko raz sobie Huczin Pospiewal i odrazu to jest wedlug ciebie naduzywanie mikro?? 

Huczin ma Guarda, I wie Ile moze uzywac Mikro troche sobie pogadal i przestal , Gdy by naduzywal mikro Gadal by caly czas i anie razu nie przestal.

a ze ktos sobie Chwile pospiewa to odrazu zle ?? .

Po trzecie niby podaj mi runde kiedy dostaliscie kicka? bo owszem widzialem ze napisal "Izi tomek" a tomek odpowiedzial , cos z dzieciakiem. to jest dla mnie lekka przesada zeby odrazu do kogos mowic Dzieciak... 

jak dla mnie ta skarga jest nie sluszna ;) 

Pozdro 

Angel 

@Jedna wiara jeden skuuad Jakos nie widzialem tego kicka w twoja strone i Tomka ... 

Edytowane przez Ang9lek
  • Like 2
  • Dziękuję 1
  • Uwielbiam 2

Jeśli uznałeś, że nadużywałem mikro to mogłeś napisać do mnie na pw lub na u@. Wtedy bym przestał i nie byłoby problemu! :) 

Kicka dostałeś za nazwanie mnie frajerem, a Tomek śmieciem.

Dałem ci muta bo sam chciałeś! (myślałem że znasz się na żartach :P ) Szkoda, że już wpisywałem komendę na odmutowanie Ciebie, zanim mnie wyzwałeś :) 

Powiedziałem "izi Tomek", to ten zaczął rzucać tekstami typu: "japa dzieciaku" "silverku" itp. Jesteśmy kwita ;) 

Kiedyś SKLEJ TAM byłeś spk gościem, ale od kiedy zacząłeś się zadawać z osobą, której z imienia nie wymienię (większość wie o kogo chodzi ;) ).

Jesteś tak samo toksyczny jak ta osoba i twoim celem życiowym jest teraz szukanie szczęścia w unieszczęśliwianiu innych! Ta skarga i skarga na hiroto są świetnymi przykładami!  ;) 

Pozdrawiam!

HEIL -.-/

• Uwielbiam 5

Huczin ale tu nie chodzi teraz o jego toksyczność. Jako guard powinieneś dawać przykład i uczyć regulaminu, a ty go łamiesz. Jeśli chodzi o te "izi tomek" sprowokowałeś mnie, ale ja wiem, że dla żartów dlatego też odpisałem jakimiś tekstami. Poza tym kickujesz innych graczy za obraze/prowokacje, a siebie już nie zkickujesz, bo boisz przyznać się do błędu.

7 godzin temu, Huczin napisał:

Jesteś tak samo toksyczny jak ta osoba i twoim celem życiowym jest teraz szukanie szczęścia w unieszczęśliwianiu innych! Ta skarga i skarga na hiroto są świetnymi przykładami!  ;)

Myślisz, że my nie mamy co robić tylko pisać skargi? Robimy to na tej samej zasadzie co wy.

Gracz zrobi źle - kick/mute

Guard zrobi źle - skarga

Proste, inni guardzi kickują za byle gówno. Jedyną osobą, z którą można pożartować jest aassingo. Z huczinem również. Bo wiem, że to wszystko było 4fun. Kończąc, nie chodzi mi o to, aby Huczin doznał jakichkolwiek konsekwencji.

• skljk zablokował(a) ten temat
  • skljk odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności