Bucek 45 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Siemanooo! Kiedyś już pogrywałem na waszych serwerach,ale teraz będę aktywniejszy więc przyszła pora na przywitanie. Ja jestem Bucek i jestem bardzo sympatyczną osobą, trochę wulgarną,ale przecież żyjemy w czasach gdzie w sejmie czyta się atlasy kotów więc problemu nie widzę. Potrafię się dogadać ze wszystkimi,ale gdy ktoś się ze mną zacznie kłócić to nie będzie miło. Zajmuję się grafiką i notorycznym graniem - taka pasja i hobby oprócz tego ,kocham zwierzęta ( i małe dzieci ). potrafię napisać skargę i być nie miły Za swojego czasu byłem właścicielem około 7 serwerów i 1 serwerowni gry CS 1.6 , zawsze chciałem nauczyć się spraw admina CS:GO , czylo w 1.6 było AMX a tutaj jest coś tam na "S". Pozdrawiam Konwoja , Ceberiego , Assingo - takich staruszków z JB Gram na Jb CS:GO Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Bucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No siema, zapraszam tez na Dr Go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Godzinę temu, Bucek napisał: potrafię napisać skargę i być nie miły Nie przyznawaj się do takich rzeczy Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Pisanie skarg fajna rzecz, ciekawie się to czyta, jak ktoś jest "pisemny", mam nadzieję, że dostarczysz mi tej rozrywki, a jak nie, to trudno, znajdę sobie kogo innego :< Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ahhh witaj.. Ps. Widzieliśmy się na serwie chyba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi