MajuN 682 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Cześć. Wpadłem na pewien pomysł konkursu, który można wdrążyć na serwer w okresie świąt bądź też na stałe. Nie jest to nic wyszukanego, wystarczy grać. Natomiast cała zabawa polega na tym, żeby osiągnąć podczas jednej mapy 100pkt. Oczywiście, wszystko będzie sprawdzane pod względem tego czy ktoś nie idzie na łatwiznę. Z racji tego, że nie jest to prosta sprawa, jako nagrodę można byłoby dostać VIP'a na tydzień lub miesiąc, to już nie jest zależne od mojej osoby. Jeszcze dawniej wprowadziłem taki pomysł na swój serwer już upadłej sieci, natomiast przyjął on się bardzo dobrze, mam nadzieję, że i tutaj zaowocuje w najlepsze. Dodam jeszcze od siebie, że tutaj na serwerze gra się 22 rundy maksymalnie z czego po 12 dla jednej z drużyn kończy się mapa, nie jest to jak na każdym ffa, czy rankedzie. W razie gdyby ktoś mówił, że próg punktów jest zbyt duży i nie da się go osiągnąć. To nic trudnego. Sami zobaczcie. Liczę, że pomysł przejdzie i na serwerze będzie jeszcze większa rywalizacja. @PoLaR @Araaab Gram od 1 grudnia na serwerze i o ile się nie mylę, to maksymalnie 2 osoby przekroczyły ten próg podczas, gdy byłem online. Więc myślę, że jednak nie jest to takie proste, ale jeśli macie odmienne zdanie to zapraszam na serwer. @TomeK. Tak powstanie do tego specjalny temat, gdzie będą wrzucane ss'y. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez MajuN 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Jestem za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Popieram, ciekawy i fajny pomysł A próg 100 pkt. na jedną mapę jest do zrobienia bezproblemowo @MajuN to do zobaczenia w grze @unto papariet na DD2 mam tak prawie codziennie, że jedna mapa i 100pkt na +, na mirage też już tak miałem kilka razy Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Araaab 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Propozycja fajna aczkolwiek te 100 pkt nie jest jakimś wielkim wyczynem xdd @unto papariet JAK BDZ TEN KONKURS to ci pokaże xdd Edytowane 11 Grudnia 2017 przez PoLaR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) spoho pomysł, jadę was wszystkich Kc Damiś, czuj się zabityXD Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Marina. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 według mnie to jest super pomysł. jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pomysł gut gut. @Araaab @PoLaR Taaaaaa pewno xDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pomysł fajny. Poczekamy do 20 na komentarze i zdecyduje czy to dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Również popieram pomysł, a z dowodami to po prostu robić ss'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Przyjęte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi