Bucek 45 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 1. Twój Nick: Bucek 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard 3. Nick oskarżonego: Hiroto ten krul ( jakoś tak ) 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:170353748 5. Data i godzina zdarzenia: 01.01.2018r , 31.12.2017r , godziny 23:30-24:40 ( z pamięci piszę godziny ) 6. Mapa: jb_dust2_v47 jb_leaderminecraft 7. Opis sytuacji: Pierwsza sytuacja z daty 31.12.2017r to zezwolenie na masowe nadużywanie mikrofonu, większość graczy zaczęła krzyczeć jak najgłośniej potrafią,a guard Hiroto na to zezwolił. Rozumiem,że nowy rok,ale regulamin to regulamin. Rozumiem jakieś inne świętowanie w społeczności,ale nie w taki sposób,że komuś mogło się wydarzyć krzywda ( głos wydziela decybele, bębenki uszne są wrażliwe) dlatego załóżmy,że na serwerze przebywała osoba ,która jest bardzo wrażliwa na duży hałas - mógł stracić słuch. Oprócz tego mnie osobiście zaczęła boleć głowa. Hiroto sam się dobrze bawił i zapomniał o tym,że jako guard ma przestrzegać regulaminu. Oprócz tego, (teraz najważniejsze) Hiroto odrodził Freshmana tylko po to żeby ten mógł zaśpiewać najgłośniej jak potrafi piosenkę. Czyli podsumowując: 1.1 Guard nadużywa swoich flag 1.2 Guard nie przestrzega i nie kara zgodnie z regulaminem 1 demo: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_dust2_v47-1514759040-1514761800.zip , rozpisane 31:00 - została 1 minuta do nowego roku, wszyscy się zmówili według wyżej opisanej sytuacji 32:00 - masowe odgłosy godowe 32:45 - 33:00 - wydane polecenie "Wszyscy skaczą" przez prowadzącego 33:00 - 33:04 - Freshman zostaje zabity 33:36 - Hiroto mówi,że odrodzi Freshmana,który będzie śpiewał 33:48 - solówka śpiewaka mimo,że nie wszyscy obecni się zgodzili w tym ja i Bester. 2 demo i sytuacja: Faworyzowanie swojego kolegi "Lemon ten krul",który wyzywał mnie na czacie " *NIE ŻYJE* Lemon ten król : Szczęśliwego Nowego Roku, I jebania bucka" , napisałem na u@,że proszę o ukaranie tego gracza,lecz w tedy Hiroto zaczął udawać,że nie wie o co chodzi,bo przecież skoro ja żyłem a Lemon to nie, to nie mogłem mieć logów. Ale jednak je miałem i gdy pokazałem na czacie,że takie posiadam od razu się zmieniło. I teraz najważniejsze! Podobno "miss click" ,ale zamiast Lemona to on kicknął mnie. https://imgur.com/aAPOth9 http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1514761800-1514764440.zip 23:52 - Lemon wyraża zdanie "Patrz ta kurw. tu wchodzi" 27:20 - Rozpoczęcia FD ( w tedy miało zajście ) 27:44 - Hiroto udaje,że nie o co chodzi , pyta się "za co mam go ukarać" ( faworyzuje kolege ) 28:08 - Kick dla mnie 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Wyżej wszystko 9. Wynik/numer rundy/czas: Podałem minuty więc nie potrzebne rundy. Raz powiedziałem do Lemona "Ale frajer z autoszmaty" - przyznaję się, mogę dostać karę. Od razu odradzam ci Hiroto tych wymówek co na serwerze próbowałeś "że niby fk itd" ( demko obejrzyj :)) ) Chciałem jeszcze dodać,że najłatwiej to wyzywać za plecami ( łatwo się dowiaduję o zaistniałych sytuacjach ) @cebuli Ja chcę tylko i wyłącznie konsekwencji dla guarda i Lemona. @Polar Nie chcę z tobą kłócić ;v po prostu niech już tłumaczy się tylko Hiroto,albo ktokolwiek kto coś wniesie do skargi i zaczekajmy na werdykt ze strony administracji. @SharD Nie przyczepiaj się aż tak tych "decybeli",bo to miał być jakikolwiek argument co może spowodować takie zachowanie xD @edit dodałem steam id 13 godzin temu, InaTimeR napisał: 2 Skarga jest bez sensu bo jak napisał kikną ciebie MISSCLICKIEM , a potem chciał ci dać FD bo przynajmniej tak mówił na serwerze i jeszcze przy okazji kikną swojego kolege 1 Skarga wszyscy żywi przynajmniej tak słyszałem ZGODZILI się na krzyczenie [Przynajmniej nic nie widzałem żeby ktoś zaprzeczył] FreshMan skakał a HIROTO się spytał czy może odrodzić a PROWADZĄCY na to TAK . Więc nie widzę problemu 13 godzin temu, hiroto ten krul napisał: Demko 1. Wszystko fajnie nowy rok, jedyna okazja kiedy ktoś może się wydrzeć bez mutacji i sobie pośpiewać. Lemon dał polecenia mieliśmy skakać, a więc skakaliśmy FreshMan z mojej pamięci skakał. A lemon go zabił (fk) więc go odrodzilem. FreshMan sie spytał czy może pośpiewać, zezwoliłem mu na to, tak samo i jak prowadząćy. Demko 2. Przypomnę ci, że ty na początku mapy obrażałeś wszystkich od ''frajerów'', ''debili'', ,,skurywsynów''. Kicknałem ciebie missclickiem a chwile potem kicknałem lemona, żeby nie było. Chciałem cię przeprosić i wynagrodzić FreeDayem ale nie wszedłeś na serwer. + W dodatku prowokujesz mnie w dodatku: Typu: Dobrze, że starcisz tego guarda. '' Ja przymykałem na to oko i nie ragowałem. DEMO2: 5:30 - Obrażasz kogoś bo gra autoszmatą: ,,Co za frajer, gra autoszmatą'' 7:30 - Plujesz na nas bo sie zbuntowaliśmy 13:40 - Mówisz, że FreshMan'a pojebało. Obejrzyjcie demko,bo kłamiecie w wypowiedzi,że Freshman "skakał". Rozmawiałem z Freshem o naszych tematach więc zwrot do niego "Chyba cię pojeba.o" nie był obraźliwy,a gdyby był to on by napisał do guarda o ukaranie, nie broń się sprawami,które nie tyczą się ciebie. Na nikogo nie pluję,bo nie chcę mieć oślinionego monitora 13 godzin temu, Polar napisał: Ahhh no i znowu ta skarga bez sensu.... Po 1 Bucek mogłeś se wyjść z serwa jak ci coś nie pasowało lub jak cie zaczęła boleć główka, a osoba która ma problemy z uszami też to mogła zrobić bez problemu jest nowy rok wszyscy to świętują itd... Jakbyś np pojechał do Zakopanego to też byś wezwał policje, że za głośno jak połowa ludzi dobrze się bawi xdd? Po 2 Admin ma zawsze racje więc hiroto miał prawo ożywić @freshman <3 A po 3 Troche tego nie rozumiem skoro jak hiroto napisał wyzywałeś wszystkich od "debili" itd i było tobie dobrze to czm teraz masz ból dupy za to, że ktoś ci odpowiedział na twoje wyzywiska Szkoda,że nie było cię podczas tej sytuacji 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Demko 1. Wszystko fajnie nowy rok, jedyna okazja kiedy ktoś może się wydrzeć bez mutacji i sobie pośpiewać. Lemon dał polecenia mieliśmy skakać, a więc skakaliśmy. FreshMan zginął. FreshMan napisał, czy może pośpiewać jak go odrodze, więc spytałem się prowadząćego czy mogę go odrodzić, prowadzący wyraził zgodę, więc go odrodziłem. FreshMan zaczał śpiewać, tylko tobie to przeszkadzało, że on śpiewał mogłeś chociażby sobie go zmutować. Demko 2. Przypomnę ci, że ty na początku mapy obrażałeś wszystkich od ''frajerów'', ''debili'', ,,skurywsynów''. Kicknałem ciebie missclickiem a chwile potem kicknałem lemona, żeby nie było. Chciałem cię przeprosić i wynagrodzić FreeDayem ale nie wszedłeś na serwer. + W dodatku prowokujesz mnie w dodatku: Typu: Dobrze, że starcisz tego guarda. '' Ja przymykałem na to oko i nie ragowałem. DEMO2: 5:30 - Obrażasz kogoś bo gra autoszmatą: ,,Co za frajer, gra autoszmatą'' 7:30 - Plujesz na nas bo sie zbuntowaliśmy 13:40 - Mówisz, że FreshMan'a pojebało. edit: Skarga jest do przyjęcia, przyjmuję karę. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez hiroto ten krul 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Wywalił i swojego kolegę. Jeśli znasz cytat "błądzić rzeczą ludzką". Jeśli mowa była o Tobie, to przez omyłkę kicknął Ciebie. Moim zdaniem druga skarga jest bez sensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Ahhh no i znowu ta skarga bez sensu.... Po 1 Bucek mogłeś se wyjść z serwa jak ci coś nie pasowało lub jak cie zaczęła boleć główka, a osoba która ma problemy z uszami też to mogła zrobić bez problemu jest nowy rok wszyscy to świętują itd... Jakbyś np pojechał do Zakopanego to też byś wezwał policje, że za głośno jak połowa ludzi dobrze się bawi xdd? Po 2 Admin ma zawsze racje więc hiroto miał prawo ożywić @freshman <3 A po 3 Troche tego nie rozumiem skoro jak hiroto napisał wyzywałeś wszystkich od "debili" itd i było tobie dobrze to czm teraz masz ból dupy za to, że ktoś ci odpowiedział na twoje wyzywiska @Bucek szkoda, że obejrzałem demko Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Polar 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 @Bucek i @InaTimeR Opcja edytuj. Pierwsze demo: - do całej sytuacji doszło w rundach 1-6 i 1-7 2 godziny temu, Polar napisał: Ahhh no i znowu ta skarga bez sensu.... I właśnie powiem że skarga jest słuszna i odpowiednia. To że kończy się rok 2017 i zaraz rozpocznie się rok 2018 to nie znaczy że na serwerze może być taka patologia. Po obejrzeniu dema to zobaczyłem największą patologię. Jeżeli chcecie drzeć za przeproszeniem mordy to trzeba było zorganizować jakąś impreze w domu czy wyjść na koncert, a nie robić patologię na serwerze. Niektórzy może chcieli sylwestra spędzić w spokoju na serwerze. Sytuację z 1 dema: -Już od samego początku dema fresham z lemonem nadużywali mikra i obrażali, a guard jak nigdy nic nie reagował, jednak jak skalus zaczął pisać słowa niepasujące do administratora to zaczęła się reakcja i kicki, a na koniec voteban zakończony sukcesem i banem na 30 min. - runda 1-7 lemon prowadzi wszystkich do 1 celi, a później zaczyna się odliczanie do nowego roku i zaczął się rok 2018, i z tym niepotrafię stwierdzić ilu ludzi darło tą p**** aż faktycznie mogło komuś stać uszczerbek na zdrowiu. Idziemy dalej z niewiadomych jakich przyczyn fresham został ożywiony tylko po to by mógł drzeć mordę XD. Lemon złamał regulamin bo regulamin mówi o karniakach w celach, a zabijał od razu XD. Jeżeli chodzi o 1 demo to jak najbardziej skarga odpowiednia i słuszna, i za to powinny być wyciągnięte duże konsekwencję z strony guarda i użytkowników. A co do drugiego dema rozpiszę się za kilka godzin. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Czemu wy nie używacie opcji edytuj? Uważam, że z tymi decybelami co napisałeś to prawda ale tak naprawdę to jest pier$$olenie Nowy rok, hiroto się chciał zabawić wraz z serwerem. Niby spoko inicjatywa ale wszystko ma swoje granice, a ty mogłeś mu zgłosić to, że zaczyna cie bolec głowa albo po prostu wpisać komende VOICE_ENABLE 0 (jakos tak) lub ściszyć gre. 2 sprawa to tak troche było nadużycie tego guarda z tym ożywieniem 2 demo może to była faworyzacja a może tak naprawdę nie wiedział o co ci chodziło bo w między czasie nwm poszedł siusiu czy coś XD Skarga słuszna ale uważam że to jest pierdo####ie z tymi decybelami XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Rozumiem, że zbliżał się Nowy Rok, rozumiem, że chcieliście to jakoś uczcić, ale nie rozumiem tego, że Waszym pomysłem było, że tak powiem - darcie ryja (bo tego inaczej nie można nazwać) I teraz odnosząc się po kolei do zaistniałych sytuacji Od czego by tu zacząć... Pierwsze demko Po "odgłosach godowych" zostało wydane "polecenie" - polecenie nieobowiązkowe o skakaniu, bo brzmiało ono tak - "Kto nie skacze ten zamula" Prowadzący - Lemon zabija osoby, które nie wykonywały tego "polecenia" (w tym FreshMan) popełniając na nich FK Jako, że został popelniony Fk na w/w osobie dozwolone było ożywienie jej, ale irracjonalnym powodem było "bo zaśpiewa" To co zaprezentował FreshMan nie można zaliczyć do śpiewania bo to po prostu było "darcie ryja" Drugie demko@hiroto ten krul -"Sam go prowokujesz" -"piszesz skarge a sam prowokujesz i obrazasz" Naprawdę również nie rozumiem TYCH odzywek Czego one mają dowodzić? Brak TWOJEJ reakcji na prowokacje i obrazę Bucka? Załagodzenia sytuacji z poprzedniej mapy? W dniu 1.01.2018 o 01:32, hiroto ten krul napisał: Przypomnę ci, że ty na początku mapy obrażałeś wszystkich To czemu nie zareagowałeś, tylko tutaj teraz to piszesz? Powracając do demka Dobrze, Hiroto niezauważył to co napisał Lemon bo się pojedynkował Dobrze, mógł również przypadkiem kicknąć Bucka Ale nie rozumiem, wręcz obojętnego zachowania, tonu wypowiedzi do osoby, która zgłasza przewinienie jakiegoś gracza Podsumowując Bucek za ewentualną obrazę otrzymuje bana w wysokości 30 minut FreshMan za wydzieranie się na pierwszym demku otrzymuje pmute Lemon za Fk, wydzieranie się i zachowanie zaprezentowane na demkach otrzymuje pmute, bana na 1 dzień oraz bana na CT Hiroto za zachowanie zaprezentowane na demkach - m.in. za pomysł z samym wydzieraniem się i uczestniczenie w nim i ewentualną faworyzację (lub nadużywanie komend) zostaje zdegradowany ze stanowiska guarda oraz otrzymuje pmute Edytowane 2 Stycznia 2018 przez KonWoy 9 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi