Kozik 0 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 1. Nick: Kozik 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 24 4. Znajomość komend admina (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: Gram sobie w cs-ika od 5 lat, gram bo lubie :D, ogólnie gram po2-3h dziennie zależy jak puszcza praca, nie lubię osób które na serwerze obrażają inny i mają się za lepszych, gram już trochę na różnych waszych serwerach i widzę że zwłaszcza na mirage przydałby się ktoś kto doglądnie jak sobie radzą gracze 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chce żeby na tym serwerze grały dobre osoby ,a nie ludzie którzy wbiją i albo są odpaleni albo troluja graczy. Fajnie mieć wpływ na rozwój serwera a będąc na nic codziennie spowoduje to że wyeliminujemy "sztuczny tłok" i na serwerze zostaną osoby które dobrze grają i te które naprawdę chcą się uczyć od lepszych 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3h jdziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 8-10/19-22 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1675h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajuN 682 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Jestem na nie. Masz przegrane na serwerze mniej niż 2 godziny. I to nabite dnia dzisiejszego. Na chwilę obecną wstrzymałbym się z tym podaniem, pograj trochę a później można pomyśleć co dalej. Rozumiem, że serwer potrzebuje adminów, ale bez przesady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozik 0 Posted January 8, 2018 Author Share Posted January 8, 2018 Oki, luźno nie ma sprawy, widziałem ze nie macie dlatego złożyłem program to zobaczycie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,881 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Wypowiedź we własnym podaniu. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts