Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Poszukuje paru adminów, którzy będą często grać na serwerze. Od razu mówię, że jeżęli ktoś nie będzie potem wystarczająco długo siedział, traci admina, więc proszę tylko o podania osób, które są w stanie przegrać te ponad 3 godziny dziennie. Co ważne, potrzebuje adminów 17+, ale istnieją wyjątki 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość komend admina (0-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Parę słów o sobie **: 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol1925 131 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 1. Nick:Sebastian 2. Imię:Sebastian 3. Wiek:24 4. Znajomość komend admina (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Parę słów o sobie **:Jestem Sebastian Pochodzę z Turku mieszkam w Kaliszu (WLKP) interesuje się bardzo sportem przeważnie piłką nożna również interesuje się Historia obecnie już nie pracuje ale nie długo (HOL) aktualnie uczę się w PE 1 rok <3 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Lubie grac na arenkach i potrafię ogarnąć server , myślę ze przyda się dodatkowa para rąk 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 godziny 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):pon-piat 15-22 sob-niedz od 8-14 17-20 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:5k 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan1 3 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 1. Nick: [ASUMA] τүταη2. Imię: Dariusz3. Wiek: 164. Znajomość komend admina (0-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Jak najbardziej TAK6. Parę słów o sobie **: Interesuje się grafiką komputerową, staram się powiększać swoje doświadczenie. Jedne z moich ulubionych rodzajów gry to strategiczne, survivalowe i fabularne.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Sprawia mi przyjemność pomaganie w rozwoju serwera. Ogarniam regulamin i wydaje mi się że mogę dużo wnieść na serwer. Rozróżniam hackera o gracza bez nielegalnych wspomagaczy. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: +3 godziny dziennie. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W weekendy siedzę po kilka/naście godzin od 6h do +10h.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1k11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem na kilku serwerach administratora. Pozdrawiam @Tytan1 przyjęty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 1. Nick: Huczin2. Imię: Adrian3. Wiek: 194. Znajomość komend admina (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Witam Serdecznie, mam na Imię Adrian i pochodzę z Malborka. Jestem dobrym uczniem w Liceum Ogólnokształcącym w Klasie o profilu Społeczno-Dziennikarskim. Jestem empatycznym człowiekiem, staram się na wszystko patrzeć obiektywnie i spojrzeć na świat z perspektywy innych ludzi. Jestem człowiekiem raczej bezkonfliktowym (bardzo rzadko się zdarza żebym się źle zachowywał lub z kimś się kłócił). Interesuję się psychologią, historią, muzyką (gram na gitarze i fortepianie) oraz piłką nożną i siatkówką. Lubię grać w gry komputerowe, w siatkówkę, kosza oraz czytać ciekawe książki i słuchać muzyki w wolnym czasie.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wiem jak się obchodzić z ludźmi. Chcę włożyć swój wkład w rozwój serwera oraz pilnować niegrzecznych chłopczyków na serwie, którzy psują tylko miłą atmosferę. Pragnę, aby podczas gry nie dochodziło do nieprzyjemnych sytuacji tj. wyzwiska, kłótnie i tym podobne.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu 3 godziny. W weekendy mogę spędzić więcej czasu na serwerze9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze - od 15 do 20 Weekendy - od 12 do 15 oraz od 18 do 2210. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1160 godzin11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @Huczin pisz na PW 3 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Poszukuje jeszcze dwóch osób, które coś grają na serwerze 1v1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Otwieram ponownie szybką rekrutacje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImKamil 1 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 1. Nick: ImKamil2. Imię: Kamil3. Wiek: 174. Znajomość komend admina (0-10): 05. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Spokojna osoba z którą można się dogadać.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chcę spróbować czegoś więcej niż zwykłe granie na serwerze.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4h dziennie9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-20 dni robocze, weekendy 15-2010. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2200h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terenuwa. 2 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick: lil лягушки ) (często zmieniam nick, ale to chyba nie problem)2. Imię: Karol3. Wiek: Na obecną chwilkę mam 15 lat, ale należę do osób ogarniętych.4. Znajomość komend admina (0-10): 0.5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście.6. Parę słów o sobie **: Jestem raczej osobą spokojną, oraz przyjacielską. Szybko nawiązuje nowe "znajomości". Nie mam problemu z uciszeniem osoby, której kultura jest na poziomie osiedlowego dresa. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym spróbować czegoś nowego, nieraz już byłem adminem na innych platformach. Na CS nigdy się nie zdarzyło.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 3 godzin do nawet 5.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze są to raczej wieczory, okolice godzin 17-21, w weekendy zdarza mi się jakoś od 18 do nawet 23.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Aktualnie okolice 1500h.11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie. Przyjęty na okres próbny pisz pw @terenuwa. Edytowane 25 Marca 2018 przez Neffju Mała korekta. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Poszukuje adminów na 1v1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 1. Nick: KosaKen 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 20 4. Znajomość komend admina (0-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Młody chłopak z WWa, studiujący, pracujący, a także rozwijający się w innych kwestiach. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Uwielbiam do ćwiczeń mapki 1vs1. Taka rozgrzewka godzinna lub dwu godzinna przed Mirkiem będzie doskonała. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2godz dziennie (przez wzgląd na inny serwer) 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 17-22 (jeśli nie robię nadgodzin) Weekendy: Mogę prawie cały dzień (co drugi weekend) 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata ponad 4tys godzin 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @Kosa Ken pisz na PW 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 1. Nick:polski_sniper 2. Imię:Filip 3. Wiek:19 4. Znajomość komend admina (0-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Parę słów o sobie **: Filip lat 19 lokalizacja Radom staram się być pomocny i miły/ lubię wieczorami pograć w CS GO 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: po tym czego dziś byłem świadkiem na arenie sądzę że się przydam do ogarniania serwa 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 2 do 5 h dziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie od 20 tak do 1/2 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 1350h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @polski_sniper zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelina 3 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 1. Nick: Klaudia 2. Imię: Klaudia 3. Wiek: 17 4. Znajomość komend admina (0-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Klaudia. Mam 17 lat. Jestem z pod naszej pięknej stolicy czyli z Warszawy. Interesuje się programowaniem itd. Uwielbiam jeździć na łyżwach, a moją pasją jest jeździectwo. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym pilnować porządku na serwerze oraz zależy mi aby serwer mógł się rozwijał, a jest to tylko możliwe przy odpowiednich administratorach takich ja . Chciałabym także aby każdy czuł się swobodnie na serwerze. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Około 2-3h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 15-20 Weekendy: Zazwyczaj cały dzień z przerwami. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na poprzednim koncie ponad 2000h od 2016 roku, a na obecnym 250h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @Marcelina Ciekawi mnie tylko czy to w końcu Marcelina czy Klaudia xd Zapraszam na PW 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) 1. Nick:The Boss2. Imię:Tomasz3. Wiek:15.54. Znajomość komend admina (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Tomasz ,mam 15 lat,pochodzę z Kędzierzyn-Koźla. Interesuję się informatyką ,mam zamiar uczyć się programowania i rozwijać zainteresowania sportowe oraz lubię grać w CS:GO i Lola.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Dużo(500h na DR XD) Jak są ludzie to gram, A tak na serio to z 3h dziennie.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W tygodniu od 16:00 do 21:00 a w weekendy to napierdzielam równo z 7h minimum.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1.500h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak , na DR Edytowane 16 Grudnia 2018 przez The Boss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 1. Nick: Keszkeszeszke 2. Imię: Marcin 3. Wiek: 17 lat 4. Znajomość komend admina (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Marcin, posiadam 17 lateq. Uczęszczam do 1 klasy technikum o profilu obsługi turystycznej. Zainteresowaniami moimi są: jazda na rowerze, granie w gry komputerowe, historia. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wieczorami jest szaro buro i ponuro, czyli więcej graczy i chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze, przed ewentualnymi złymi graczami 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 1 godziny do 3 godzin dziennie. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15:30-22:00 Weekendy:10:30-22:00 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 242 godziny 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): w cs:go nie @Keszkeszeszke zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicmaster_88 2 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 1. Nick:SoniC / WaY 2. Imię:Daniel 3. Wiek:Stary czyt. żona, dzieci 4. Znajomość Sourcebans (1-10): na 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak ale mało mowie bo większość to dzieci:) 6. Parę słów o sobie **: Zaczynałem od cs 1.3 wiekszość nawet nigdy nie grała albo nie wie że takie coś istaniało:D Z Pracuje jako pilot w liniach lotniczych. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: ?? Dobre pytanie:):) 8. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tyle na ile pozwoli praca i rodzina 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): różnie w zależności od tego jak latam 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od jakiegoś czasu. W cs'a gram od 2001 roku. W cs go mam ponad 1000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Wielokrotnie na różnych serwerach oraz własnych cs 1.6 i 1.5. Posiadałem tez admina na starym serwerze classic 1vs1 @sonicmaster_88 totalnie nic o Tobie nie wiem, ale grasz na serwerze (widziałem Cię), więc zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nadal potrzebuje adminów Zapraszam do składania podań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 1. Nick: arsen2. Imię: Olek3. Wiek: 15 (za niedługo 16)4. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Olek, mieszkam we Wrocławiu interesuję się sportami walki oraz skateboardingiem. W wolnych chwilach pykne se w csa 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Głównie to by panował na serwerze spokój.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od szkoły, gdy będę rzadziej w dni robocze to w weekendy lub inne dni będę nadrabiał9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze - wieczorne / Weekendy - różnie 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na wszystkich kontach ok. 3500h w 4 lata11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 3x Guard na JB, oraz Admin na DM PS wiem, że z aktywnością nie najlepiej, ale stopniowo nadrabiam. @arsen napisz na PW 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 1. Nick: Miverse 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 20 4. Znajomość komend admina (0-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kamil, studiuje sobie logistykę no i wolnymi chwilami grywam w cs'ka. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwerze panuję chaos wiadomo cs f2p co za tym idzie ogromna fala cziterów. Dlatego oferuję swoją pomoc. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): To już zależy jak mam robotę na 2 zmiany jak mam czas to gram, ale głównie w godzinach wieczornych. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2265h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. PS. Tak wiem, że mam bardzo mało przegrane na serwerze, ale to z czasem nadrobię a cziterzy nie śpią @Miverse zapraszam na PW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomm 2 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 1. Nick: minio#992. Imię:Michał3. Wiek:19 lat4. Znajomość komend admina (0-10): 55. Sprawny i działający mikrofon:ta6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Michał uczę się w technikum i uwielbiam grac w cs 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chce zostać adminem aby panował ład i porządek oraz miła atmosfera na serwie 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w tygodniu od 20-23 a w weekend 20-2410. Staż w Counter-Strike Global Offensive:w cs gram od 3 lat i mam przegrane 1978 h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak i nawet na tym serwie @venomm zapraszam na PW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoorZahFrul 1 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 1. Nick: JoorZahFrul 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 15 lat 4. Znajomość komend admina (0-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Adrian, interesuję się polskim rapem, lubię grać w CS:GO 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chce by na serwerach panował porządek i spokój, często jestem świadkiem jak gracz na serwerze łamie regulamin i robi z serwera wielki "burdel" 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: 2-6h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W tygodniu 18-21 w weekendy 9-21 jeśli będzie wolne 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: W CS:GO gram od 4 lat, razem ze wszystkimi kontami mam przegrane 1000h (to jest nowe konto, ponieważ na głównym zostałem permanentnie zbanowy) 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie @JoorZahFrul masz konto NON PRIME. Odpada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurfik 1 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 1. Nick: Smurfik2. Imię:Krystian3. Wiek:15 lat po mutacji4. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Parę słów o sobie **: Witam jestem Krystian chodze do 8 klasy po szkole lubie grać w csgo 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać adminem ponieważ na serwerach jest coraz więcej haksów dlatego chcem pomóc w niszczeniu hakerów8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4 h dziennie9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Gram codziennie po szkole a w weekendy trochę dłuzej10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: łocznie w csgo mam przgrane 1400h na 3 kontach dużo też grałem w 1.611. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):nie @Smurfik z tego co sprawdziłem, to też NON PRIME, więc wybacz, ale niestety nie mogę przyjąć takiej osoby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★★Krecik♥KZM♥ 8 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 1. Nick:Krecik2. Imię:Damian3. Wiek:194. Znajomość komend admina (0-10): 5 na spokoju (lecz szybko się uczę)5. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście że posiadam.6. Parę słów o sobie **:Jestem Damian, adminowałem już kilka lat lecz odszedłem gdyż ekonomia serwera zaczęła się sypać i wyższa administracja zaczęła dodawać Gold Vipy/Silver/bronze itd. Mam 19lat pochodzę z Krakowa (Nowa Huta). Pracuję lecz nie przeszkadza mi to w graniu i rozwijaniu swoich pasji. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ po dzisiejszym dniu łeb mnie już boli od tego co zobaczyłem na serwerze/0 administracji, około 6 cheaterów/ "Tadeusz Sznuk"(bindy 1z10)/Patologia na mikrofonie/Jakieś dzieci drą się na siebie jak by to była społeczność Minecraft lub Fortnite. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 2-5h dziennie oczywiście poza tym czasem też mogę być dostępny 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od godziny wstania do godziny pójścia spać czyli mniej więcej od 14:00-5:0010. Staż w Counter-Strike Global Offensive:5lat11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem, można przeczytać wyżej. @★★Krecik♥KZM♥ pisz na PW 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamuiKirito 34 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 1. Nick:Kamui Kirito2. Imię:Jakub3. Wiek:224. Znajomość komend admina (0-10): 55. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Parę słów o sobie **:Lubie słuchać różnych gatunków muzyki Gry typy Dark Souls ❤️ I wiele innych grałem kiedyś jako Admin Areny CodModa Diablo Ffa-bf2 .7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po dzisiejszej grze na Arenie zobaczyłem że Admin jest tam bardzo potrzebny Nadużywanie mikrofonów wyzywanie na czacie cziterzy8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-5 h chyba że w Pracy będzie więcej do pracy wtedy postaram się te 3 zrobić9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Codziennie mogę 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 9 Lat11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Na tej serverowni nie :C Na innej Tak (ale upadła) @KamuiKirito zapraszam na PW 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted196 1 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 1. Nick: Ted1996 2. Imię: Wojciech 3. Wiek: 22 4. Znajomość komend admina (0-10): 6-7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mieszkam na Mazurach. Interesuję się mechaniką, sportem, grami ( w szczególności GTA 5 i CS GO). 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po wprowadzeniu darmowego CS GO niestety sporo osób zakłada nowe konto bez Prime i czituje. Chciałbym aby na Arenie panował spokój i porządek wolny od cziterów i nadużywających mikrofon. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Średnio 7h dziennie myślę że dam radę. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie w granicach 13-20, 22-2 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1893h przegrane, ładnych kilka lat gram w tą grę. 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Na tej serwerowni niestety nie ale doświadczenie admina na kilku innych posiadam. @ted196napisz na PW 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 1. Nick: K3ndinh02. Imię: Mateusz3. Wiek: 174. Znajomość komend admina (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Licealista z Sochaczewa, druga klasa, zawodnik rugby i reprezentacji Polski U-187. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ nadal jest dużo cheaterów na tym serwerze i chce pomóc, a poza tym będę sporo tutaj przesiadywał żeby się rozgrzać przed mm'ami8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 18-20 Weekendy: 16-2110. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 2000h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @K3ndinh0http://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/915402 Potrzebuje kogoś kto będzie grał 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi