MeowTO 8 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Proponuje zmniejszyc widocznosc zjawy z 90 do 75 poniewaz na samym początku zjawa praktycznie nic nie ma(ma tylko ''troche" niewidocznosci i wybuch)Proponuje wiec buffa zjawy (osobiscie preferuje zmniszenie widocznosci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 26 minut temu, MeowTO napisał: Proponuje zmniejszyc widocznosc zjawy z 90 do 75 poniewaz na samym początku zjawa praktycznie nic nie ma(ma tylko ''troche" niewidocznosci i wybuch)Proponuje wiec buffa zjawy (osobiscie preferuje zmniszenie widocznosci) i do tego ma redukcje obrażeń poza tym jak wzmocni niewidkę za mane to już wtedy będzie przesada , i będzie biegać ninja z ak albo m4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nie po to zjawa była nerfiona by teraz był buff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ale buffem nie musi byc zmniejszsnie widzialnosci po prostu zeby ja zbalansowac bo ma tylko troche niewidki i wybuch za 40hp(z tego co sie orientuje nie ma redukcji trzeba za mane ja ulepszyc)(mozna na przykpad zwoekszyc szanse.na wybuch i dmg do 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 6 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Czyli mam poprawić jej wybuch kosztem rozwoju za manę, tak? No bo tak wynika z tego. Ta klasa po rozwoju jest koksem i każdy o tym wie, bo było to widać po ostatnim sezonie. Mam jej ułatwiać teraz grę by po wbiciu lvl i rozwoju orała cały serwer? Jeżeli na początku masz trudno, potem masz łatwiej i oto w tym chodzi, a ta klasa jest naprawdę dobra w późniejszym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Jak to ta klasa nic nie ma? Ta klasa to jest PETARDA. Mówisz na ten wybuch, jak by to było "gówno", a tak na prawdę to jest najlepsze w niej co może być. Tym bardziej, że na tej klasie nic się nie ładuje na nożu, tylko biegniesz i fragujesz, przy czym ułatwia Ci zabijanie właśnie ten wybuch, a na dodatek redukujesz na sobie obrażenia. Do tego dochodzi mniejsza widzialność, która też jest jak na ten moment dla mnie bardzo dobra, gdyż na ciemnych mapach, ciężko zauważyć tą klasę. P.S: Po rozwoju widzialności za mane, ona jest kosiarą, praktycznie jej nie widać, lekko tylko kontury. Oczywiście jak dla mnie do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi