MAUPISZON 90 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Proponuje zmienic sluge zniszczenia (bo nikt nim nie gra)na typowego tanka (300-400) HP ma tylko kosę + x dmg z niej i ładuje hp 1hp/1 int long jumpy np .co x sekund Wszytko można zmienić i ustwic do tego diablo Jeśli wam to nie podejdzie mam inna propozycję Ciche chodzenie tylko pistole +x dmg z nich podwojenie magazynku np 4x max na rundę czas 7 sek (możliwość szansy na kryta*) Ulepszenie za mane: -Skrocenie ladowania -więcej x+1 można się więcej ładować -większy dmg / szansa na kryta z pistola * tego nie musi być ba klasa mogłaby być za op Edytowane 11 Marca 2018 przez Shadow #RoadToSilver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Czyli coś jak Ork na lord of destruction . W sumie fajny pomysł Mogło by mieć to fajne zastosowanie u nas . Jak najbardziej jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ja jestem na nie, ta klasa jest dobra sam nią na 1.6 grałem, a jest identyczna. Każda jest dobra tylko trzeba umieć nimi grać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Proszę zamknąć/ usunąć post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 12 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Okej, jak uważasz, choć myślałem, że zostawisz temat pod dyskusję dla innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi