MAUPISZON 90 Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 (edited) Proponuje zmienic sluge zniszczenia (bo nikt nim nie gra)na typowego tanka (300-400) HP ma tylko kosę + x dmg z niej i ładuje hp 1hp/1 int long jumpy np .co x sekund Wszytko można zmienić i ustwic do tego diablo Jeśli wam to nie podejdzie mam inna propozycję Ciche chodzenie tylko pistole +x dmg z nich podwojenie magazynku np 4x max na rundę czas 7 sek (możliwość szansy na kryta*) Ulepszenie za mane: -Skrocenie ladowania -więcej x+1 można się więcej ładować -większy dmg / szansa na kryta z pistola * tego nie musi być ba klasa mogłaby być za op Edited March 11, 2018 by Shadow #RoadToSilver 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśny 36 Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Czyli coś jak Ork na lord of destruction . W sumie fajny pomysł Mogło by mieć to fajne zastosowanie u nas . Jak najbardziej jestem na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJTASIK 82 Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Ja jestem na nie, ta klasa jest dobra sam nią na 1.6 grałem, a jest identyczna. Każda jest dobra tylko trzeba umieć nimi grać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Proszę zamknąć/ usunąć post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,515 Posted March 12, 2018 Root Share Posted March 12, 2018 Okej, jak uważasz, choć myślałem, że zostawisz temat pod dyskusję dla innych graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts