Zielony1994 7 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 1. Nick:Zielony 2. Imię:Adam 3. Wiek:24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://www.gameme.com/ranking/player/csgo/1:115502093 8. Parę słów o sobie **: Jestem skromny 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ podoba mi sie ten serwer i gram często 10. Steam_ID: STEAM_0:1:115502093 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w tygodniu 2-3h a w wekendy wiecej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze popoludniami lub wieczorem, a w weekendy od rana 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:weteran 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak posiadalem na tym diablomodzie admina dawno temu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Szczerze to jestem na nie, czasami nie umiesz się normalnie zachować tylko świrujesz i muszę Cię mutować. No i ostatnio rzadko bywasz na serwerze. @down Oj to słabo mnie znasz Edytowane 15 Marca 2018 przez WOJTASIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony1994 7 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 bo tyt sztywniak jestes zero poczucia humoru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Gdy zobaczyłem to podanie to zacząłem się zastanawiać nad opinią i powiem szczerze nie wiedziałem co myśleć. Z jednej strony serwer potrzebuje adminów, ale z drugiej uważam tak jak Wojtas. Czasami strasznie się wygłupiasz i nwm czy nie robiłbyś to samo mając admina na serwerze. Niestety twój post pod podaniem je skreślił - podanie zostanie odrzucone między innymi gdy: "Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj" @ziomm Mogłeś zgłosić, nie widziałem Edytowane 15 Marca 2018 przez Shino 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Jestem na tak Gra troche na serwie Miły dla graczy Nie sprawia większych problemów Edit O kurde wypowiedz po swoim podaniem - odrzucenie Edytowane 15 Marca 2018 przez Sklejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Odrzucam: "Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi