Kubaciszew 17 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 (edited) Co w ogóle robi? Rozwój za punkty: Uważam ze na druidzie powinno sie zaczynac od hp i redukcji obrazen. Pozwoli to na dłuzsze przezycie i na wziecie wiecej pociskow na klate ( ͡° ͜ʖ ͡°) Następnie leciec w zwinnosc ktora przyda sie do grania po ct. Rozwój za mane: Według mnie powinno sie ulepszac za mane leczenie na 3 sekundy i level fiolki (80hp+). Ulepszanie staminy nie ma sensu bo jest to drogie a daje tylko 1 sekunde o ile dobrze pamietam. Runa: Najlepsze 2 runy na ta klase to Alabaster ktory jest dobry zwlaszcza po tt kiedy mamy dodatkowa redukcje. Crimson tez sie swietnie sprawdza bo np mozna miec 210 hp juz na 30 levelu na ez + fiolka to 290. Jesli zas chodzi o wilkolaka po ct to idealna bedzie runa Lum jesli wejdzie. (pisalem o niej w innym poscie). Kontry: Pewnie wszyscy wiemy ze na druida najlepsza kontra to paladyn, poniewaz naladowany z ak potrafi zabic na hita. Uważam że jeśli chce sie temu zapobiec wystarczy kupic iglicowy hełm. Wtedy praktycznie kazda klasa bedzie miala z nim duzy problem ( za wyjatkiem maga itd) Pozdrawiam, mam nadzieje ze to pozwoli na wybranie odpowiedzniej klasy nowym graczom . -_- mam nadzieje ze tez sie zadowoli Edited March 26, 2018 by Kubaciszew Poprawa, jeśli chodziło ci -_- z poprawą wielkości jako że jeden napis nie był na środku to poprawiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maxx Speed Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Screeny by sie przydaly jakies bo samego tekstu to sie czytac nie chce 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubaciszew 17 Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 47 minut temu, Maxx Speed napisał: Screeny by sie przydaly jakies bo samego tekstu to sie czytac nie chce 😛 Ale czego screeny?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maxx Speed Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Jak wyglada interdejs na mane np i potem propozycja jak rozwijac itp wtedy widac ile kosztuje taki rozwój ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaahuuu 70 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 nie polecam klasy druid jest łatwa do skątrowania przez wszystkie klasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomm 164 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Maxx ma rację przydałoby się coś jeszcze. Przykładem może być jaie itemy preferujesz na tej klasie + jakieś twoje przemyślenia na temat klasy (jej plusy i minusy, kogo ona kontruje i kto łatwo sobie radzi z druidem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair19991 0 Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Wszystko fajnie, ale z mojej perspektywy ulepszenie fiolki tez jest slabe, bo daje tylko kilka hp wiecej, z czego wynika, ze najlepiej ulepszyc regeneracje co 3s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,942 Posted April 5, 2018 Root Share Posted April 5, 2018 100 many przyznane (Napisz na PW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts