Kubaciszew 17 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Co w ogóle robi? Rozwój za punkty: Uważam ze na druidzie powinno sie zaczynac od hp i redukcji obrazen. Pozwoli to na dłuzsze przezycie i na wziecie wiecej pociskow na klate ( ͡° ͜ʖ ͡°) Następnie leciec w zwinnosc ktora przyda sie do grania po ct. Rozwój za mane: Według mnie powinno sie ulepszac za mane leczenie na 3 sekundy i level fiolki (80hp+). Ulepszanie staminy nie ma sensu bo jest to drogie a daje tylko 1 sekunde o ile dobrze pamietam. Runa: Najlepsze 2 runy na ta klase to Alabaster ktory jest dobry zwlaszcza po tt kiedy mamy dodatkowa redukcje. Crimson tez sie swietnie sprawdza bo np mozna miec 210 hp juz na 30 levelu na ez + fiolka to 290. Jesli zas chodzi o wilkolaka po ct to idealna bedzie runa Lum jesli wejdzie. (pisalem o niej w innym poscie). Kontry: Pewnie wszyscy wiemy ze na druida najlepsza kontra to paladyn, poniewaz naladowany z ak potrafi zabic na hita. Uważam że jeśli chce sie temu zapobiec wystarczy kupic iglicowy hełm. Wtedy praktycznie kazda klasa bedzie miala z nim duzy problem ( za wyjatkiem maga itd) Pozdrawiam, mam nadzieje ze to pozwoli na wybranie odpowiedzniej klasy nowym graczom . -_- mam nadzieje ze tez sie zadowoli Edytowane 26 Marca 2018 przez Kubaciszew Poprawa, jeśli chodziło ci -_- z poprawą wielkości jako że jeden napis nie był na środku to poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Screeny by sie przydaly jakies bo samego tekstu to sie czytac nie chce 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 47 minut temu, Maxx Speed napisał: Screeny by sie przydaly jakies bo samego tekstu to sie czytac nie chce 😛 Ale czego screeny?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jak wyglada interdejs na mane np i potem propozycja jak rozwijac itp wtedy widac ile kosztuje taki rozwój ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 nie polecam klasy druid jest łatwa do skątrowania przez wszystkie klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Maxx ma rację przydałoby się coś jeszcze. Przykładem może być jaie itemy preferujesz na tej klasie + jakieś twoje przemyślenia na temat klasy (jej plusy i minusy, kogo ona kontruje i kto łatwo sobie radzi z druidem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altair19991 0 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Wszystko fajnie, ale z mojej perspektywy ulepszenie fiolki tez jest slabe, bo daje tylko kilka hp wiecej, z czego wynika, ze najlepiej ulepszyc regeneracje co 3s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 100 many przyznane (Napisz na PW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi