Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 18 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 W tym temacie będą poruszane kwestie związane z klasą Khazra na serwerze New Diablo Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Khazra zdecydowanie zbyt rzadko podpala z broni, niby jest te 14% ale mam wrażenie że czasami w ciągu całej mapy nikogo nie podpalę. Można sprawdzić/polepszyć szansę na podpalenie? Demonolog przy 7% na wyrzuceniu broni w 2 strzałach potrafi wyrzucić karabin i broń, a khazra przy wystrzeleniu całego ammo z xm1014 i 14% szans na podpalenie to prędzej przeciwnik padnie niż się podpali. Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez _Hades 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 7 minut temu, _Hades napisał: Khazra zdecydowanie zbyt rzadko podpala z broni, niby jest te 14% ale mam wrażenie że czasami w ciągu całej mapy nikogo nie podpalę. Można sprawdzić/polepszyć szansę na podpalenie? Demonolog przy 7% na wyrzuceniu broni w 2 strzałach potrafi wyrzucić karabin i broń, a khazra przy wystrzeleniu całego ammo z xm1014 i 14% szans na podpalenie to prędzej przeciwnik padnie niż się podpali. Hades a zebys wiedzial ze zawsze jak we mnie strzelasz to mnie podpalasz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Cytuj if(GetRandomInt(1, 100) <= 14+PlayerData[attacker][pSKILL1]) Cytuj if(GetRandomInt(1, 100) <= 7+PlayerData[attacker][pSKILL1]) Poprawiłem swój bład, bo wpisane bylo 10, zamiast 14. Teraz jest 14. Wejdzie z update, bo to błąd w kodzie. Co do podpalenia, to zawsze mogę dodać zapis do logów i sprawdzimy ile razy podpaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 7 godzin temu, -_- napisał: Co do podpalenia, to zawsze mogę dodać zapis do logów i sprawdzimy ile razy podpaliłeś Ok może być, tylko czy będzie wiadomo ile razy podpaliłem z broni a ile z fali? Jeszcze jak to jest z falą ognia? Z fali też jest 14% na podpalenie czy trochę inaczej to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ok, Dodam do następnego update zapis do logów z podpalenia z broni Fala ognia nie działa tak samo jak podpalenie z broni. To osobna rzecz, wiec nie ma żadnych 14% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 skill jest troche za mocny, pdoobna sutyacja co z zniewolonym, przez sciany podpala, nie dosc ze zada obrazenia od ataku to jeszcze palenie zadaje obrazenia i z 180 zostaje 30 hp. moze by zmniejszyc promien dzialania umiejetnosci i czas odnowienia jak u zniewolonego? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Wziąłem to pod uwagę W nowej wersji poprawiłem przelicznik INT=DMG, ponieważ Khazra posiada bardzo dużą inteligencję maksymalną oraz zmniejszyłem trochę obszar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 jak podpali z broni czy ze skilla i zabije przeciwnika ogniem to nie dostaje fraga. Nie wiem czy to celowe czy nie. Wydaje mi sie ze powinno mu go zaliczac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 208 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zmniejszenie szansy na podpalenie - Szansa na podpalenie jest zbyt wysoka 14/100. Na innych klasach szansa np. Na wyrzucenie broni wynosi 7/100 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 no to jak chcecie zmiejszyc szanse na podpalenie o polowe to wtedy z 25dmg zwiekszamy do 50dmg(Podpalenie) bo inaczej ta klasa bedzie szitem grywalnym tylko na officie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Pco zmniejszac szanse? tak ta klasa jest op ze trzeba nerfic? jedna osoba na caly servie gra khazra i juz do nerfa? powinno zostac tak jak jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 208 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Może 1-2, ale i tak te podpalenie jest wkurzające przez swoją częstość oraz niewidoczność tego, który został podpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Czy ktoś widział na serwerze kiedykolwiek za dużo khazr? Co da zmniejszenie szansy na podpalenie z broni skoro ja was pale z fali (100% szans na podpalenie) Aktualnie jest błąd z inferno i Duriel już na pierwszym poziomie może bić 105 jeśli podpali (khazra 55) ale nikt nie nerfi duriela bo nikt nie potrafi podbiec użyć fali i uciec i nikt nie wie że duriel teraz taki mocny. Mam dobrą taktyke, a nie klase. To że potrafię wykorzystać klasę nie znaczy że ma być od razu nerf. Proponuję zmienić trochę tę klasę: -skrócić czas podpalenia z broni na 4 sekuny -szansa na podpalenie z broni 20% -skrócić czas podpalenia z fali na 4 sekundy -zwiększyć dmg bazowe fali ognia do 50 DMG -przelicznik INT*1 Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez _Hades 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zostanie to cofnięte @_Hades 20% to trochę dużo 1 INT/DMG to też za dużo, bo tyle samo ma duriel (oni mają taki sam max na INT) Podbiłem DMG do 45, a INT do 0.85 + Uwaga, skoro item blokuje DMG w plecy, to czemu to odblokowywać dla skilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @-_- To jak z tym? Wspominałem na serwie o tym codziennie, nikt nie zgłosił zażalenia. Oprócz tego, jak strzelam w plecy komuś z kolczugą cathana to fajnie by było żeby była szansa takiego podpalić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Proponuję zwiększyć max adrenalinę o 5 pkt (z 55 na 60), aktualnie nie współgra z podpaleniem. Przywróciłbym również skanowanie falą ognia. Zasięg fali jest mały (w porównaniu do inferno, które ma 3 razy większe pole rażenia), więc zeskanuje się jedynie przeciwnika za ścianą/skrzynką, a dodatkowo nie da się już osiągnąć tego samego dmg (podpalenie) z fali co kiedyś (zmiana z int na adrenalinę) i by osiągnąć max dmg potrzebny jest conajmniej 90 poziom, więc nie ma co się martwić, bo nie będzie takiej sytuacji. @-_-a co z tą adrenaliną? i zniewolony jako tako skanuje @YaahuuuJa miałem wcześniej goldena czyli +25dmg XDDD a 5 adrenaliny do dmg to tyle co nic, niezaleznie od klasy Edytowane 17 Maja 2020 przez _Hades 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Musiałbym to zrobić dla rezsty, bo byłoby to niesprawiedliwe, a jaki ma wtedy sens sama rozgrywka skoro skille przelatują przez ścianę? 😕 @_Hades każda klasa ma dodany warunek, sprawdzający to. Jeżeli nie odpowiedziałem, znaczy, że wejdzie - kończę dziennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 CO? ta klasa zabija na 3 hity z m4 bprzy 120hp a ty teraz chcesz to jeszcze zbuffowac, ta klasa bez dmg jest juz dosyc op co dopiero z nim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi